- 17 Ekim 2023
- 266
- 261
- 32
Anladım teşekkür ederimBenim doktorum hem renkli hem renksiz verdi ücretsizdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım teşekkür ederimBenim doktorum hem renkli hem renksiz verdi ücretsizdi
İnşallah kese yeterli boyuta ulaşır ve hamileliğiniz sağlıklı devam eder, bebeğin gelişimi iyiyse kesesinin de toparlanma ihtimali vardır Allahın izniyleMerhabalar şu an 7+5 haftalık hamileyim. Cuma günü kahverengi lekenlenmem oldu doktora gittik akşam(Hamileliği öğrendiğim ilk zamanlar 2 kez kanamam oldu o yüzden hali hazırda Protestan kullanıyorum).? Bebeğin gelişiminin iyi olduğunu fakat kesenin bebeğe göre küçük olduğunu düşükle sonuçlanma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti doktor. İlerleyen haftalarda toparlayabilecegini de söyledi. 7+3 haftalık kese çapı 13mm maalesef
Benim durumumda olup sağlıkla bu süreci atlatan var mı
Hızlı hareket etmiyorsanız sıkıntı olmaz bence, ablamın evi dublex o günde kaç kez inip çıkıyordu yeğenime hamileyken maşallah sağlıklı sıhhatli doğmuştu bebişKızlar merdiven inip çıkıyor musunuz? Okulda asansör bozuktu 5 kat çıkmak zorunda kaldım zararı olur mu acaba
fetal dna genelde yeterli oluyormuş ama aklında kalmaması için ikisini de yaptırabilirsinBen fetal dna yaptıracağım ama üniveriste hastanesinden de 13. Haftada periadantolojiden 2 li test için randevu almıştık .
İmkanım varken iki testide yaptırayım mı , yoksa kafamı karıştırmayıp sadece fetal dna mi yaptırayım . Siz neler düşünüyorsunuz?
Ben direkt fetal dna yaptırıcam. 10+2 gibi kan vericem. Yani 1 hafta sonra. Özel bir yerde 500usd fiyat verdiler, hemşire eve gelip kan alıyor. Amerika’da çok detaylı bir test yapılıyormuş. Yaş 38 olunca, hatta 39’a ramak kaldı yani :)fetal dna genelde yeterli oluyormuş ama aklında kalmaması için ikisini de yaptırabilirsin
Ben nöbetçiydim bugün Bi de düşün yavaş yavaş inip çıkıyorum Asansör de yok zaten :/Kızlar merdiven inip çıkıyor musunuz? Okulda asansör bozuktu 5 kat çıkmak zorunda kaldım zararı olur mu acaba
Ayyy hadi inşallah güzel çıkar sonucunuz ben de doktoruma mesaj attım bu test ile ilgili. 12.haftada kontrole gideceğim. Doktor da gelince belki yaparız, bebeğin durumuna göre bakarız falan dedi. Aslında 10.haftada kesin yaptırmak istiyorum ama başka yere de gitmek istemedim. Ama aklımda kaldı, yalan değil. İnsan kafa karışıklığı yaşıyor çokça fiyatı da 10-15bin tl civarı bekliyordum ama 500 usd biraz fazla geldiBen direkt fetal dna yaptırıcam. 10+2 gibi kan vericem. Yani 1 hafta sonra. Özel bir yerde 500usd fiyat verdiler, hemşire eve gelip kan alıyor. Amerika’da çok detaylı bir test yapılıyormuş. Yaş 38 olunca, hatta 39’a ramak kaldı yani :)
Yerin ismini paylaşabilir misiniz, 37 bende 3 aya 38Ben direkt fetal dna yaptırıcam. 10+2 gibi kan vericem. Yani 1 hafta sonra. Özel bir yerde 500usd fiyat verdiler, hemşire eve gelip kan alıyor. Amerika’da çok detaylı bir test yapılıyormuş. Yaş 38 olunca, hatta 39’a ramak kaldı yani :)
Özelden yazayım :)Yerin ismini paylaşabilir misiniz, 37 bende 3 aya 38
İnşallah Evet biraz yüksek ama dediğim gibi bu en detaylısı o sebeple…Ayyy hadi inşallah güzel çıkar sonucunuz ben de doktoruma mesaj attım bu test ile ilgili. 12.haftada kontrole gideceğim. Doktor da gelince belki yaparız, bebeğin durumuna göre bakarız falan dedi. Aslında 10.haftada kesin yaptırmak istiyorum ama başka yere de gitmek istemedim. Ama aklımda kaldı, yalan değil. İnsan kafa karışıklığı yaşıyor çokça fiyatı da 10-15bin tl civarı bekliyordum ama 500 usd biraz fazla geldi
Sizin kaç kat okul ben de yarın nöbetçiyimBen nöbetçiydim bugün Bi de düşün yavaş yavaş inip çıkıyorum Asansör de yok zaten :/
5Sizin kaç kat okul ben de yarın nöbetçiyim
Muayeneye gittiniz mi ? Bende de durumlar aynı. Merak ettim doktorunuzun ne söylediğiniBiz de sata göre 5+5 te 9 mm kese gördük. Ama kese 4 haftalık duruyor dedi doktor. Eylülde bebeği görmeye gidicem inşallah
Özelden bana da yazar mısınızBen direkt fetal dna yaptırıcam. 10+2 gibi kan vericem. Yani 1 hafta sonra. Özel bir yerde 500usd fiyat verdiler, hemşire eve gelip kan alıyor. Amerika’da çok detaylı bir test yapılıyormuş. Yaş 38 olunca, hatta 39’a ramak kaldı yani :)
Benim evim 5. Katta her gün inip çıkıyorum ne zararı olabilirKızlar merdiven inip çıkıyor musunuz? Okulda asansör bozuktu 5 kat çıkmak zorunda kaldım zararı olur mu acaba
Kalp ve böbreklere de genel bakıyorlar erken teşhis olabiliyor ultrason artı kan şeklindeİkili test için perinatologa gerek yok ki, doktor sadece boynunu ölçecek ve burnu oluşmuş mu diye bakacak, sonra kan vereceksiniz, çok uzun süren bi test değil
Ben ikisini de yaptıracağımBen fetal dna yaptıracağım ama üniveriste hastanesinden de 13. Haftada periadantolojiden 2 li test için randevu almıştık .
İmkanım varken iki testide yaptırayım mı , yoksa kafamı karıştırmayıp sadece fetal dna mi yaptırayım . Siz neler düşünüyorsunuz?
Tutunma açısından sordum daha çok yeni yaBenim evim 5. Katta her gün inip çıkıyorum ne zararı olabilir