Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Fetal dna için doktorum eurofins i önerdi. Fakat benim önce ikiz sonra tek gebeliğe döndüğü için tek gebelikten sonra en az 6 hafta geçmesi gerekmiş. Yoksa test yanlış sonuç verebilirmiş. Fiyat olarak da 420 € dediler

Ne kadar sürede sıfırlandı acaba benimde 1 hafta oldu kürtaj olalı
Canım ben normal düşürdüm erken tespit edilmişti, 6+2 fln dı 10 gün boyunca kanama oldu , kanamanın 5. Günü 184 tü, kanama bittikten sonraki gün 0 .

Nifty ya da fetal DNA zaten ikisi aynı şeymiş yaptıracaklar ücret bilgisi ve şirket bilgisi verir misiniz. Doktorum ben yönlendireceğim dedi zaten ama yine de diğer şirketlerden de bilgim olsun şu an isim söylemedi o zaman konuşuruz dedi
Canim benim bgn gittigim.doktor genoks u onerdi ama hastaneden bilgi aldigimda fiyati 22 bin dediler.doktorda kendiniz arayip fiyat alirsaniz daha uygun demsti ama cok pahali ya acaba yaptiran diger arkadslar nerde ne kdra yaptrdilar

Canim benim bgn gittigim.doktor genoks u onerdi ama hastaneden bilgi aldigimda fiyati 22 bin dediler.doktorda kendiniz arayip fiyat alirsaniz daha uygun demsti ama cok pahali ya acaba yaptiran diger arkadslar nerde ne kdra yaptrdilar
Benim doktorum direkt hastanede 20 üstü ben size şirketin numarasını veririm siz oradan yaptırın dedi bu konuda hassas kan testi de hastanede 11 bin idi bu toksoplazma falan bakılan onu da devlette yaptırın diye kendisi söyledi. Ben de 15000 gözden çıkardım zaten

Ben sabahları uyandığımda iyiyim, ama saat 10.30 gibi bir başlıyor yatana kadar mide bulantısı ekşime yanma beni mahvediyor 😔 Allahım inşallah çabuk geçer bu durum da gebeliğin keyfini çıkarırım ya; kimseye faydam yok şu an :KK43: Kızıma yemek bile yapamıyorum. Ama geçecek nasıl olsa yine de şükür.

Canım ben normal düşürdüm erken tespit edilmişti, 6+2 fln dı 10 gün boyunca kanama oldu , kanamanın 5. Günü 184 tü, kanama bittikten sonraki gün 0 .
Bana beta takibi yaptırmadı doktor gerek duymadı kürtajdan sonra kontrolde rahim temizlenmiş dedi sadece ama betayıda merak ediyorum

Bende 7+2 oldum son iki gündür midem hiç bulanmıyordu bugün yeniden bulanmaya başladı ama hafif çok şiddetli değil ama hala iştahsızım inşallah en kısa zamanda bulantı biter hayat kalitesini düşürüyor 😞

Kizlar selamm🌸 guzel haberlerle geldiiiim. Bebisi gorduk, 10 haftalik olmus buradaki ultrasona gore, hollandaya gore 2-3 gun geride ama buradaki ultrason eskiydi belki ondandir bilmiyorum. Tum organlari olusmus dedi doktor, hareket ediyodu elleri ayaklariyla bebissss🌸🌸🙏🏻 Herhangi bir sey de soylemedi doktor, bulantim yok denecek gibi suan dedim sadece istahsizlik var dedim 3 ay tamamlaninca iyice gider dedi.

Onlem amacli asprin kullandigimi soyledim 2 gunde bir, daha once dusukler olmus kullanabilirsin dedi. Folik asidi 3 ayla beraber birakabilirsin dedi, eger yemek yiyebiliyosan ve vitaminleri alabiliyosam multivitamine gerek yok bir tek demir cok onemli, 3.ayla beraber demiri al. Fetal dna ve ikili testi de yaptir dedi imkanin varken. Hollanda’da ucretsiz oldugu icin onlari yaptiricam, cinsiyeti de ek ucret odeyerek oyle ogrenicez yoksa 20.haftadan once soylemiyolar🙏🏻

Folik asit birakmak icin de yine Hollanda’da ebe merkezine sorucam onlar kullan derse ona gore bir yol izlerim dedim. Endiseyle gittim ama hersey yolunda kalp atisini da dinletti, sukurler olsun🌸🌸💕🙏🏻

Kizlar selamm🌸 guzel haberlerle geldiiiim. Bebisi gorduk, 10 haftalik olmus buradaki ultrasona gore, hollandaya gore 2-3 gun geride ama buradaki ultrason eskiydi belki ondandir bilmiyorum. Tum organlari olusmus dedi doktor, hareket ediyodu elleri ayaklariyla bebissss🌸🌸🙏🏻 Herhangi bir sey de soylemedi doktor, bulantim yok denecek gibi suan dedim sadece istahsizlik var dedim 3 ay tamamlaninca iyice gider dedi.

Onlem amacli asprin kullandigimi soyledim 2 gunde bir, daha once dusukler olmus kullanabilirsin dedi. Folik asidi 3 ayla beraber birakabilirsin dedi, eger yemek yiyebiliyosan ve vitaminleri alabiliyosam multivitamine gerek yok bir tek demir cok onemli, 3.ayla beraber demiri al. Fetal dna ve ikili testi de yaptir dedi imkanin varken. Hollanda’da ucretsiz oldugu icin onlari yaptiricam, cinsiyeti de ek ucret odeyerek oyle ogrenicez yoksa 20.haftadan once soylemiyolar🙏🏻

Folik asit birakmak icin de yine Hollanda’da ebe merkezine sorucam onlar kullan derse ona gore bir yol izlerim dedim. Endiseyle gittim ama hersey yolunda kalp atisini da dinletti, sukurler olsun🌸🌸💕🙏🏻
Gözün aydın canım 🥰 çok sevindim senin adına İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza 🤲 darısı bizede inşallah ben daha kalp atışını duymadım 💓birde niye yurt dışında geç söylüyorlar cinsiyetini Türkiye'de 14 haftalıkken öğreniyorsun bebiş gösterse kendini 😊

Gözün aydın canım 🥰 çok sevindim senin adına İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza 🤲 darısı bizede inşallah ben daha kalp atışını duymadım 💓birde niye yurt dışında geç söylüyorlar cinsiyetini Türkiye'de 14 haftalıkken öğreniyorsun bebiş gösterse kendini 😊
Insallah caniiim cok tesekkur ederim insallah darisi bekleyen herkesin basina🙏🏻 az kaldi sen de duyucaksin insallah en guzel sekilde🌸

Yurtdisinda kalp atisi da dinletmiyolar gosteriyolar, burada dinletti doktor. Zarar vermemek icinmis normalde Hollanda’daki sebep. Cinsiyet soylememe sebeplerini inan bilmiyorum, ama 12.haftada nipt testiyle beraber sonuclar geliyor aslinda, sen 20 euro ek odeyip ogrenmek istiyorum demezsen onu da soylemiyolar dusun😬 Hicbir mantikli sebebi yok bence. Bilen varsa yazsin😂

Bir de 13.hafta sonrasi ilk ultrason 20.haftada oluyor detayli olarak, o da cok panik edici ama vardir bi bildikleri🙏🏻

Kızlar kan tahlillerinizi yaptırdınız mi e nabizdan baktım tsh 0.458 kırmızı cizgiyle işaretlenmiş
Anti rubella pozitif oda kırmızı çizgi heralde bağışıklık var mi oluyor işte bir kaç degerim kırmızı cizgi
canım bende yaptırdım spnuçlarım bugün çıktı doktoruma attım, sonu ıgG olan geçmişte geçirdiğin anlamına geliyor ıgM olan şu an vücudunda olup olmadığı anlamına geliyor atıyorum ıgG pozitif ise geçmişte geçirmişsin, ıgM negatif ise şu an bir problem yok demekmiş

Bugün aldım :) Hepinize pozitif enerji olsun 🧿🧿🧿 Giydireceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum <3333
IMG_7078.jpeg

Yaa ne kadar tatlı huzurla sağlıkla giysin minnoş ins. Bende 3. Cocuk olmasına rağmen alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi 😊 ben kizlarima hiç emzik vermedim ama bu defa ne yapsam emin degilim. Aslında özellikle vermedim değil. İlk başta heyecandan unuttum sonrada kendileri almadılar zaten. Bende hiç üstelemedim. Burada 2. El olayı çok yaygın. Doona bebek arabalarını çok begeniyordum ama ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum tabiiki. Bana çok yakın bir konumda çok uygun fiyata bir ilana denk geldim acaba alsammi diye düşünüyorum. Birdaha bu fiyata bulmam çok zor ama diğer yandanda ya fikrim değişirse diyorum. Tatlı heyecanlar 🥰

Gözün aydın 🩷 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏

X