- 25 Mart 2015
- 295
- 211
- 31
Ne kadar sürede sıfırlandı acaba benimde 1 hafta oldu kürtaj olalıEvet sıfırlanmıştı cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar sürede sıfırlandı acaba benimde 1 hafta oldu kürtaj olalıEvet sıfırlanmıştı cnm
Kan verdin mi merak ettimEvet sıfırlanmıştı cnm
Ben sabahları çok kötüyüm özellikle. Çok zor Allah yardımcımız olsun geçecek inşallah öyle düşünGünaydın kızlar bulantılarınız nasıl? Ben kahvaltı yapıyorum nedense hep son lokmamda bulantı geliyor ve çıkarıyorum
Canım ben normal düşürdüm erken tespit edilmişti, 6+2 fln dı 10 gün boyunca kanama oldu , kanamanın 5. Günü 184 tü, kanama bittikten sonraki gün 0 .Ne kadar sürede sıfırlandı acaba benimde 1 hafta oldu kürtaj olalı
Yok cnm vermedim daha adetime beş gün var beklicem , ki düşük sonrası adette düsensiz olabiliyormuş boşuna gidip beta takibi yapmak istemi YineKan verdin mi merak ettim
Evet benimde genelde sabahları ve bişey yedikten sonra oluyorBen sabahları çok kötüyüm özellikle. Çok zor Allah yardımcımız olsun geçecek inşallah öyle düşün
Canim benim bgn gittigim.doktor genoks u onerdi ama hastaneden bilgi aldigimda fiyati 22 bin dediler.doktorda kendiniz arayip fiyat alirsaniz daha uygun demsti ama cok pahali ya acaba yaptiran diger arkadslar nerde ne kdra yaptrdilarNifty ya da fetal DNA zaten ikisi aynı şeymiş yaptıracaklar ücret bilgisi ve şirket bilgisi verir misiniz. Doktorum ben yönlendireceğim dedi zaten ama yine de diğer şirketlerden de bilgim olsun şu an isim söylemedi o zaman konuşuruz dedi
Benim doktorum direkt hastanede 20 üstü ben size şirketin numarasını veririm siz oradan yaptırın dedi bu konuda hassas kan testi de hastanede 11 bin idi bu toksoplazma falan bakılan onu da devlette yaptırın diye kendisi söyledi. Ben de 15000 gözden çıkardım zatenCanim benim bgn gittigim.doktor genoks u onerdi ama hastaneden bilgi aldigimda fiyati 22 bin dediler.doktorda kendiniz arayip fiyat alirsaniz daha uygun demsti ama cok pahali ya acaba yaptiran diger arkadslar nerde ne kdra yaptrdilar
Bana beta takibi yaptırmadı doktor gerek duymadı kürtajdan sonra kontrolde rahim temizlenmiş dedi sadece ama betayıda merak ediyorumCanım ben normal düşürdüm erken tespit edilmişti, 6+2 fln dı 10 gün boyunca kanama oldu , kanamanın 5. Günü 184 tü, kanama bittikten sonraki gün 0 .
Benimde aynı şekilde ama öğün farketmiyor her öğün aynıyım tuvaletten çıkamıyorumGünaydın kızlar bulantılarınız nasıl? Ben kahvaltı yapıyorum nedense hep son lokmamda bulantı geliyor ve çıkarıyorum
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza darısı bizede inşallah ben daha kalp atışını duymadım birde niye yurt dışında geç söylüyorlar cinsiyetini Türkiye'de 14 haftalıkken öğreniyorsun bebiş gösterse kendiniKizlar selamm guzel haberlerle geldiiiim. Bebisi gorduk, 10 haftalik olmus buradaki ultrasona gore, hollandaya gore 2-3 gun geride ama buradaki ultrason eskiydi belki ondandir bilmiyorum. Tum organlari olusmus dedi doktor, hareket ediyodu elleri ayaklariyla bebissss Herhangi bir sey de soylemedi doktor, bulantim yok denecek gibi suan dedim sadece istahsizlik var dedim 3 ay tamamlaninca iyice gider dedi.
Onlem amacli asprin kullandigimi soyledim 2 gunde bir, daha once dusukler olmus kullanabilirsin dedi. Folik asidi 3 ayla beraber birakabilirsin dedi, eger yemek yiyebiliyosan ve vitaminleri alabiliyosam multivitamine gerek yok bir tek demir cok onemli, 3.ayla beraber demiri al. Fetal dna ve ikili testi de yaptir dedi imkanin varken. Hollanda’da ucretsiz oldugu icin onlari yaptiricam, cinsiyeti de ek ucret odeyerek oyle ogrenicez yoksa 20.haftadan once soylemiyolar
Folik asit birakmak icin de yine Hollanda’da ebe merkezine sorucam onlar kullan derse ona gore bir yol izlerim dedim. Endiseyle gittim ama hersey yolunda kalp atisini da dinletti, sukurler olsun
Insallah caniiim cok tesekkur ederim insallah darisi bekleyen herkesin basina az kaldi sen de duyucaksin insallah en guzel sekildeGözün aydın canım çok sevindim senin adına İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza darısı bizede inşallah ben daha kalp atışını duymadım birde niye yurt dışında geç söylüyorlar cinsiyetini Türkiye'de 14 haftalıkken öğreniyorsun bebiş gösterse kendini
canım bende yaptırdım spnuçlarım bugün çıktı doktoruma attım, sonu ıgG olan geçmişte geçirdiğin anlamına geliyor ıgM olan şu an vücudunda olup olmadığı anlamına geliyor atıyorum ıgG pozitif ise geçmişte geçirmişsin, ıgM negatif ise şu an bir problem yok demekmişKızlar kan tahlillerinizi yaptırdınız mi e nabizdan baktım tsh 0.458 kırmızı cizgiyle işaretlenmiş
Anti rubella pozitif oda kırmızı çizgi heralde bağışıklık var mi oluyor işte bir kaç degerim kırmızı cizgi
Gözün aydın Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar selamm guzel haberlerle geldiiiim. Bebisi gorduk, 10 haftalik olmus buradaki ultrasona gore, hollandaya gore 2-3 gun geride ama buradaki ultrason eskiydi belki ondandir bilmiyorum. Tum organlari olusmus dedi doktor, hareket ediyodu elleri ayaklariyla bebissss Herhangi bir sey de soylemedi doktor, bulantim yok denecek gibi suan dedim sadece istahsizlik var dedim 3 ay tamamlaninca iyice gider dedi.
Onlem amacli asprin kullandigimi soyledim 2 gunde bir, daha once dusukler olmus kullanabilirsin dedi. Folik asidi 3 ayla beraber birakabilirsin dedi, eger yemek yiyebiliyosan ve vitaminleri alabiliyosam multivitamine gerek yok bir tek demir cok onemli, 3.ayla beraber demiri al. Fetal dna ve ikili testi de yaptir dedi imkanin varken. Hollanda’da ucretsiz oldugu icin onlari yaptiricam, cinsiyeti de ek ucret odeyerek oyle ogrenicez yoksa 20.haftadan once soylemiyolar
Folik asit birakmak icin de yine Hollanda’da ebe merkezine sorucam onlar kullan derse ona gore bir yol izlerim dedim. Endiseyle gittim ama hersey yolunda kalp atisini da dinletti, sukurler olsun