Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    90
Selam benim biliyorsunuz önce beta değerlerim düzgün değildi sonra dış gebelik mi dediler . Sonra değilmiş ama kese yerinde değil dediler o bitti kese yerine geldi ama bebek yok sonra bebek var yolk var kalp atışı yok derken kalp atışı zayıftı arada kanamalar vs en son kalp atışı iyi kese şekli kötü dediler. Bugün artık direnişçi ufaklık bunu da halletti her şey çok iyi bebeğe benziyor artık 2,39 boyunda ve kesesi düzelmiş. Artık üç hafta sonra ikili test ve nifty için çağırdılar.. dua eden herkese teşekkürler.

Ne güzel haberler. Sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün inşallah

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Bu görüntü kaçıncı haftaya ait acaba ?

Cok sevindim canim.masallah neler atlatti bu kuzuuubu arada kac haftaliksiniz

Çok sevindim sizin adınıza

Bir şey sormak istiyorum. Çay içiyor musunuz? Kahveyi bıraktım ama günde 5 6 bardak çok açık çay içiyorum. Tüp bebek ile gebe kaldım, henüz takibimi yapacak doktor arayışındayım . O yüzden buradan soruyorum. 7 haftalık benim.

Çay mide bulantısından dolayı tiksinme oldu bende.Bana göre 5 6 bardak fazla doktorunuz daha iyi bilir tabi. Benim doktorum haftada bir kaç defa kahve içebilirsin demişti ama ben haftada Bi kere tuketiyorum en fazla

Maşallah kocaman olmuş annesi sağlıkla gelsin inşallah

Bende aynı şeyleri düşündüm gerçekten çok zor çok cocuklular nasıl başarmış diye düşündüm.
En kötüsü de yediğim hicbirseyden lezzet alamiyorum

Kızlar bizim varla yok arası bir kese daha vardı ve kesin ogrendikki ikiz gebelikmis çok tepkisizim risklerinden dolayı korkuyorum
Oooo maşallah ikiz bebek çok severim.her hamilelik için riskler var gözünüzü korkutmayın en baştan rabbim kolay bir hamilelik geçirmeyi selametle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Oooo maşallah ikiz bebek çok severim.her hamilelik için riskler var gözünüzü korkutmayın en baştan rabbim kolay bir hamilelik geçirmeyi selametle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Güzel duanız için çok teşekkür ederim çok kaybim oldu artık korkmamak elde olmuyor ama böylesi belki daha hayırlıdır diyorum. Rabbım herseyin en güzelini bilir

Kızlar ya ben dayanamıyorum çay içmem asla ama her gün 1 fincan Türk kahvesi içiyorum. Doktoruma sormadım. Haftasonu içmesem de olur ama iş yerinde Türk kahvesi yakıtım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…