Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Selam benim biliyorsunuz önce beta değerlerim düzgün değildi sonra dış gebelik mi dediler . Sonra değilmiş ama kese yerinde değil dediler o bitti kese yerine geldi ama bebek yok sonra bebek var yolk var kalp atışı yok derken kalp atışı zayıftı arada kanamalar vs en son kalp atışı iyi kese şekli kötü dediler. Bugün artık direnişçi ufaklık bunu da halletti her şey çok iyi bebeğe benziyor artık 2,39 boyunda ve kesesi düzelmiş. Artık üç hafta sonra ikili test ve nifty için çağırdılar.. dua eden herkese teşekkürler. Eki Görüntüle 3475834
Çok çok sevindim eli ayağı oluşmaya başlamış bile 🥹 sağlıkla kavuşun insallah

Canım benimde geçen cuma kanamam oldu, apar topar hastaneye gittik bebek iyi ama kanama alanı mevcut🥺 düşük riski var dedi doktor. Salı günü kendi doktoruma gittim bebek iyi ama kanama alanı devam ediyor, ise devam edebilirsin ama kendini çok yorma dedi. Kanama durumum acile gittiğim gün dışında bir daha olmadı ama korkuyorum bende. İnşallah bebislerimize bir şey olmaz🙏
Çok geçmiş olsun.🤲Benim de kanamam yok çok şükür kanama alanı olduğu için yine korkuyorum.İnsallah vücut kendiliginden emer geçer.🥰 inşallah sağlıklı bir şekilde gebeligimiz devam eder sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza 🤲😊

Canım bence normal betan kişiden kişiye değişiyor çünkü.
Mesela benim ilk gebeliğimde 4+5te 5582 gibi bişeydi, bu gebeliğimde 4+2de 3240tı tamamen bebeğin yerleştiği zaman ve gelişimiyle alakalı
Kalbini ferah tut 💕🙏🏻
haklısın canım daha sakin olmak lazım ama elde olmuyor, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :KK200:

İçinizi ferah tutun. Bir sıkıntı yoktur inşallah🙏 adetiniz düzenli mi ? Kaç günde bir olursunuz eğer 30 günde bir adet oluyorsanız çok çok normal bir değer . Kaldıki öyle olmasada çoğul yada erkek bebek derler bilmiyorum artık hayırlısı olsun🙏💐
son 3 aydır 28 günde bir oldum onan önce kürtaj olmuştum zaten, inşallah iyi olucak :KK200::KK200:

Şnşnn

Eklentiler

• IMG_7348.jpeg
    IMG_7348.jpeg
    77,7 KB · Görüntüleme: 43
Amin gerçekten çocukla çok zormuş ben ilk gebeliğimde böyle değildim kötü değildim diyorum da bence çocuk yoktu yatıyordum diye muhtemelen hissetmiyordum çoğu şeyi dinleniyordum çünkü. Allah yardımcınızmolsun sizin bebek de küçük müş benimki 5 yaş öğlen uykusu da yok keşke uyusa biraz dinlensem . Haftaya inşallah okul açılacak anaokulu umarım çabuk alışır da giderse bende dinlenirim biraz.ben de kusmaktan korkuyorum tutuyorum kusmuyorum da rahatlarım belki ama yapamıyorum of çok kötü bulantılar ama ya
İyi bari kreşe gidince rahatlarsınız biraz hayırlı olsun miniğe 🤗 gerçekten ilk gebeliğimde çalışıyordum bile şimdi diyorum iyi işe gidebiliyormuşum o zaman. Kusmayınca yemek de yiyesim gelmiyor bana iyi geldi ama kendimi zorlamıyorum kusmak için. Hep de sabah var akşama zımba gibiyim. Neyse az kaldı inşallah 14. Haftalarda falan geçecek az sabır

Günaydın kızlar bulantılarınız nasıl? Ben kahvaltı yapıyorum nedense hep son lokmamda bulantı geliyor ve çıkarıyorum :KK43:

İyi bari kreşe gidince rahatlarsınız biraz hayırlı olsun miniğe 🤗 gerçekten ilk gebeliğimde çalışıyordum bile şimdi diyorum iyi işe gidebiliyormuşum o zaman. Kusmayınca yemek de yiyesim gelmiyor bana iyi geldi ama kendimi zorlamıyorum kusmak için. Hep de sabah var akşama zımba gibiyim. Neyse az kaldı inşallah 14. Haftalarda falan geçecek az sabır
Teşekkür ederim sağolun 🙏😍ay evet aynısı akşama daha iyiyim kesinlikle gündüz bulantım çok kussam aslında arada dediğiniz gibi biraz yiyesim gelir. Gerçi ben biraz pis boğazım bulana bulana yiyorum valla öyle aç da kalmıyorum açken saha bulanıyor sanki çünkü.öyle sevdiğim birşeyden yerim yani

Allahım bulantı çok nadir oluyor allahtan ama pazartesi okul açılacak yeni maarif modeli bir sürü icat çıkarmışlar yani çok gerginim karnım taş gibi oluyor bir de benim hemen göbek fırladı daha iki aylık üzüyor beni :KK66:

Nifty ya da fetal DNA zaten ikisi aynı şeymiş yaptıracaklar ücret bilgisi ve şirket bilgisi verir misiniz. Doktorum ben yönlendireceğim dedi zaten ama yine de diğer şirketlerden de bilgim olsun şu an isim söylemedi o zaman konuşuruz dedi

Allahım bulantı çok nadir oluyor allahtan ama pazartesi okul açılacak yeni maarif modeli bir sürü icat çıkarmışlar yani çok gerginim karnım taş gibi oluyor bir de benim hemen göbek fırladı daha iki aylık üzüyor beni :KK66:
Benim de öyle daha 7 haftalık. Arkadaş daha çıkmaz göbek sana öyle geliyor diyor ama kotlara pantolonlara giremiyorum şimdiden. Havalar sıcak olunca elbise etek idare ediyorum şimdilik de birkaç haftaya yeni kıyafetler almam lazım gibi.

Kızlar kan tahlillerinizi yaptırdınız mi e nabizdan baktım tsh 0.458 kırmızı cizgiyle işaretlenmiş
Anti rubella pozitif oda kırmızı çizgi heralde bağışıklık var mi oluyor işte bir kaç degerim kırmızı cizgi
Rubella kızamık aşısı olanlarda pozitif gözüküyor diye biliyorum benim de öyleydi.

X