Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya ben dayanamıyorum çay içmem asla ama her gün 1 fincan Türk kahvesi içiyorum. Doktoruma sormadım. Haftasonu içmesem de olur ama iş yerinde Türk kahvesi yakıtım benim
Bazı doktorlar sorun olmaz diyor bazılarıda çok hassas siz doktorunuza danışın yine. Benim doktorum haftada bir kaç defa ya izin vermisti

Kızlar ya ben dayanamıyorum çay içmem asla ama her gün 1 fincan Türk kahvesi içiyorum. Doktoruma sormadım. Haftasonu içmesem de olur ama iş yerinde Türk kahvesi yakıtım benim

Bazı doktorlar sorun olmaz diyor bazılarıda çok hassas siz doktorunuza danışın yine. Benim doktorum haftada bir kaç defa ya izin vermisti
Evet çalışırken özellikle zor oluyor. 200 mg kafein alınabiliyormuş açık çayda da 30 mg kafein varmış 1 fincan kahvede de çok yoktur sanıyorum. Ama bazı gebeler tamamen çıkarabiliyor. Ben de azalacağım başarabilirsem

Kızlar mart anneleri grubuna Bi göz attım ne güzel cinsiyet ogrenmeler başlamış kıyafet paylasimlari falan ne kadar heyecanli bir süreç. Bizde de bir ay sonra falan cinsiyet ogrenmeler başlar sanki ilk defa anne oluyorum gibi çok heyecanlıyım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ım

Kızlar … grup çok sessizz ama bir haberim var gaşiba emin olmamakla birlikte.. adete 7 gün varken test yaptım dündü.. ve sanki ikinci bir çizgi var .. yarın sabah ilk idrarla tekrar yapcam.. çatladım meraktaaannn

Eklentiler

• IMG_2898.jpeg
    80,4 KB · Görüntüleme: 44
Bildiğim kadarıyla günde en fazla iki tane içiliyor. Hergün bir fincandan birşey olmaz bence ya ben çok takılmıyorum açıkçası kendim biraz rahatım böyle şeylerde abartılmaya hiçbirşey zararı olacağını düşünmüyorum şahsen. Kahve içtiği için çocuğuna birşey olan hiç ne duydum ne gördüm

Kızlar kan tahlillerinizi yaptırdınız mi e nabizdan baktım tsh 0.458 kırmızı cizgiyle işaretlenmiş
Anti rubella pozitif oda kırmızı çizgi heralde bağışıklık var mi oluyor işte bir kaç degerim kırmızı cizgi

Kızlar … grup çok sessizz ama bir haberim var gaşiba emin olmamakla birlikte.. adete 7 gün varken test yaptım dündü.. ve sanki ikinci bir çizgi var .. yarın sabah ilk idrarla tekrar yapcam.. çatladım meraktaaannn
Betan sıfırlanmış miydi en son

Selaamm kızlarr, nasılsınızz bebişler nasıl

Bugün kontrolüm vardı, çok şükür dış gebelik ve heterotopik gebelik ihtimalleri tamamen ortadan kalktı, kesemizi net şekilde gördük Rahmimdeki sıvı birikimide kaybolmuş. Sadece 2 tane kocaman kistim var malesef biraz rahatsız ediyor ve sancı yapıyor umarım bir an önce onlarda kaybolur

Canım bence normal betan kişiden kişiye değişiyor çünkü.
Mesela benim ilk gebeliğimde 4+5te 5582 gibi bişeydi, bu gebeliğimde 4+2de 3240tı tamamen bebeğin yerleştiği zaman ve gelişimiyle alakalı
Kalbini ferah tut

Kızlar doktorunuz cinsiyetle ilgili kaçıncı haftada bir tahminde bulunacağını söyledi mi 13. Haftada kontrolüm var görür müyüz sizce
Muhtemelen net olarak öğrenirsiniz canım tabii ki pozisyonu uygunsa
Benim oğlumda 11+5 te %80 erkek demişti doktorumuz ve öylede oldu

İçinizi ferah tutun. Bir sıkıntı yoktur inşallah adetiniz düzenli mi ? Kaç günde bir olursunuz eğer 30 günde bir adet oluyorsanız çok çok normal bir değer . Kaldıki öyle olmasada çoğul yada erkek bebek derler bilmiyorum artık hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…