Bazı doktorlar sorun olmaz diyor bazılarıda çok hassas siz doktorunuza danışın yine. Benim doktorum haftada bir kaç defa ya izin vermistiKızlar ya ben dayanamıyorum çay içmem asla ama her gün 1 fincan Türk kahvesi içiyorum. Doktoruma sormadım. Haftasonu içmesem de olur ama iş yerinde Türk kahvesi yakıtım benim
Kızlar ya ben dayanamıyorum çay içmem asla ama her gün 1 fincan Türk kahvesi içiyorum. Doktoruma sormadım. Haftasonu içmesem de olur ama iş yerinde Türk kahvesi yakıtım benim
Evet çalışırken özellikle zor oluyor. 200 mg kafein alınabiliyormuş açık çayda da 30 mg kafein varmış 1 fincan kahvede de çok yoktur sanıyorum. Ama bazı gebeler tamamen çıkarabiliyor. Ben de azalacağım başarabilirsemBazı doktorlar sorun olmaz diyor bazılarıda çok hassas siz doktorunuza danışın yine. Benim doktorum haftada bir kaç defa ya izin vermisti
Regenesis max kullaniyorumKızlar folik asit olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Kafeinsiz türk kahvesi var onu alıp deneyebilirsinizKızlar ya ben dayanamıyorum çay içmem asla ama her gün 1 fincan Türk kahvesi içiyorum. Doktoruma sormadım. Haftasonu içmesem de olur ama iş yerinde Türk kahvesi yakıtım benim
Redifol plus kullanıyorum benKızlar folik asit olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Bende folactive kullanıyorumKızlar folik asit olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Oğlumu 12. Haftada net şekilde öğrenmiştik, bebeğin pozisyonuna bağlıKızlar doktorunuz cinsiyetle ilgili kaçıncı haftada bir tahminde bulunacağını söyledi mi 13. Haftada kontrolüm var görür müyüz sizce
İhtimal var biz görmüştük 13. Haftada önceki gebeligimde ve degismediKızlar doktorunuz cinsiyetle ilgili kaçıncı haftada bir tahminde bulunacağını söyledi mi 13. Haftada kontrolüm var görür müyüz sizce
Bildiğim kadarıyla günde en fazla iki tane içiliyor. Hergün bir fincandan birşey olmaz bence ya ben çok takılmıyorum açıkçası kendim biraz rahatım böyle şeylerde abartılmaya hiçbirşey zararı olacağını düşünmüyorum şahsen. Kahve içtiği için çocuğuna birşey olan hiç ne duydum ne gördümKızlar ya ben dayanamıyorum çay içmem asla ama her gün 1 fincan Türk kahvesi içiyorum. Doktoruma sormadım. Haftasonu içmesem de olur ama iş yerinde Türk kahvesi yakıtım benim
Betan sıfırlanmış miydi en sonKızlar … grup çok sessizz ama bir haberim var gaşiba emin olmamakla birlikte.. adete 7 gün varken test yaptım dündü.. ve sanki ikinci bir çizgi var .. yarın sabah ilk idrarla tekrar yapcam.. çatladım meraktaaannn
Evet sıfırlanmıştı cnmBetan sıfırlanmış miydi en son
Ben ocean methyl folat kullanıyorum, öneririm folik asitin doğal formuKızlar folik asit olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Canım bence normal betan kişiden kişiye değişiyor çünkü.aslında yumurtlama testi yapmıştım günü yakalamıştım ama korktumda yüksek gelip kötü olaylar yaşayanda var yüksek gelip ikizleri üçüzleri olanda var, doktoruma sordum pazartesi randevu aldım inşallah her şey yolundadır
Muhtemelen net olarak öğrenirsiniz canım tabii ki pozisyonu uygunsaKızlar doktorunuz cinsiyetle ilgili kaçıncı haftada bir tahminde bulunacağını söyledi mi 13. Haftada kontrolüm var görür müyüz sizce
İçinizi ferah tutun. Bir sıkıntı yoktur inşallahaslında yumurtlama testi yapmıştım günü yakalamıştım ama korktumda yüksek gelip kötü olaylar yaşayanda var yüksek gelip ikizleri üçüzleri olanda var, doktoruma sordum pazartesi randevu aldım inşallah her şey yolundadır