Valla devlettede cok iyi doktorlrar var bence özellerdeki doktorlar daha kötüBende iki çocuğumu özelde yapmıştım . Ama bu sefer hamileysem devlette yaptırırım devlette yapıp memnun kalan arkadaşlarım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla devlettede cok iyi doktorlrar var bence özellerdeki doktorlar daha kötüBende iki çocuğumu özelde yapmıştım . Ama bu sefer hamileysem devlette yaptırırım devlette yapıp memnun kalan arkadaşlarım var
Bence de yine benim zamanımda iyilerdi şimdi özeldekiler para koparma peşinde. Doğru düzgün bakmıyorlar bile devletteki drlar daha ilgiliValla devlettede cok iyi doktorlrar var bence özellerdeki doktorlar daha kötü
Valla devlettede cok iyi doktorlrar var bence özellerdeki doktorlar daha kötü
Özel devlet değilde doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyor HerşeyBence de yine benim zamanımda iyilerdi şimdi özeldekiler para koparma peşinde. Doğru düzgün bakmıyorlar bile devletteki drlar daha ilgili
Bunlardan sonra kaç zam gelmiştirFiyatlar değişkenmiş en düşük 60 diye duymuştum
Şehir bilmiyorum ama İstanbul coşmuşBen aralık ayında 9 bin e doğum yapmıştım ekstra sadece bebeğin muayenesi oldu başka hiçbir ücret vermedik çokda iyi bir hastaneydi
Şimdi korkudan bakamıyorum fiyatlara
gop medical bana 90 bin fiyat verdiEki Görüntüle 3461105 2024 için bunlar paylaşılmış 1,5 kat olur herhaldeEki Görüntüle 3461104
Maşallah ama bunlarda değişkenler de oluyor sanki mesela sendika indirimleri vs ama 90 maşallah bir de bunu ilk ay almakla 3. Ay vs almak arasında da fark oluyor galibagop medical bana 90 bin fiyat verdi
Ben kızımı Küçükköy de merkezdeki hastane vardı adını unuttum orda doğum yapmıştım oğuz hocaya iyiydi o hastanedegop medical bana 90 bin fiyat verdi
Benim görümcem çerkezköyde oturuyor tek devlet hastanesi var orda yaptı mesala drundan memnun kaldı bazen de şans oluyor evet ama genelde büyük illerde Dr şansın daha yüksekÖzel devlet değilde doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyor Herşey
valla bi bilgim yok henüz çok yüksek bi fiyat çıkardı zaten genel olarak pahalı bi hastene diye biliyorumMaşallah ama bunlarda değişkenler de oluyor sanki mesela sendika indirimleri vs ama 90 maşallah bir de bunu ilk ay almakla 3. Ay vs almak arasında da fark oluyor galiba
ya aslında devlette iyi dr lar var ama o kadar yoğun o kadar kalabalık ki bi girdiğine pişman oluyorsun, biz de özele giderek parayla konfor satın alıyoruz sadece..Benim görümcem çerkezköyde oturuyor tek devlet hastanesi var orda yaptı mesala drundan memnun kaldı bazen de şans oluyor evet ama genelde büyük illerde Dr şansın daha yüksek
Maşallah ama bunlarda değişkenler de oluyor sanki mesela sendika indirimleri vs ama 90 maşallah bir de bunu ilk ay almakla 3. Ay vs almak arasında da fark oluyor galiba
Bazı hastaneler paket alınsada zam uyguluyor kimisi zam için hemen paket vermiyor öyle hastanelerede denk geldik en son oğlum aniden gelince hastanesini kendi seçti çünkü en yakın hasstaneye acilen gitmemiz gerektivalla bi bilgim yok henüz çok yüksek bi fiyat çıkardı zaten genel olarak pahalı bi hastene diye biliyorum
valla ben suan gittigim doktordan memnun kaldim sagolsun rahatlatarak konuşuyor her şeyi ben sormadan açıkladı benim için en önemlisi bu. zaten herkesin doktor beklentisi farklı oluyor. sanırım bu sene için doğum 30 binmiş seneye 2025 mart sonu nisan başı olacak benim doğumum nasipse. 60 olur heralde o zamanaBazı hastaneler paket alınsada zam uyguluyor kimisi zam için hemen paket vermiyor öyle hastanelerede denk geldik en son oğlum aniden gelince hastanesini kendi seçti çünkü en yakın hasstaneye acilen gitmemiz gerekti
Muayeneleri bilemem ama doğum konusunda çok iyi araştırma yapmak lazım eğer iyi bir ebeyse ebeye verilen tüm paralar mübahtır ebeler çok çekiyor
İstanbulda mısınızvalla ben suan gittigim doktordan memnun kaldim sagolsun rahatlatarak konuşuyor her şeyi ben sormadan açıkladı benim için en önemlisi bu. zaten herkesin doktor beklentisi farklı oluyor. sanırım bu sene için doğum 30 binmiş seneye 2025 mart sonu nisan başı olacak benim doğumum nasipse. 60 olur heralde o zamana
evetİstanbulda mısınız
Sarı ve beyaz akıntı ikisi de olabiliyor diye biliyorum bende beyaz akıntı var ve erken hamilelik belirtisi diye geçiyor zatenKizlar selam sali gunu sabah dijital test yapicam dua edin araniza katilirim insallah. Bir sorum olacak. Sari akintilariniz olmus muydu beyazimsi sarimsi hamilelik belirtisi ya da ilk haftalarda? Enfeksiyon yok gibi cunku su iciyorum bol bol ve kasintim vs. de yok.
evet evet benim de ikisi kariskk geliyor emin olamiyorum hic boyle olmamisti ama diger belirtiler de var, iki gune ogrenicez artikSarı ve beyaz akıntı ikisi de olabiliyor diye biliyorum bende beyaz akıntı var ve erken hamilelik belirtisi diye geçiyor zaten