• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    83
Benim 12. Haftada çift taraflı direnç çıkmıştı. Kan sulandırıcı ilaç başladılar. 21. Haftada geçtiğini öğrendim. Ama önlem amaçlı hala kullanıyorum 32. Haftaya kadar. Tek taraflı direnç olması bildiğim kadarıyla ciddi bir şey değil. Geçer inşallah bir an önce sizin de :)
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. İnşallah geçer.🤲🏼🥰 sizin adınıza da çok sevindim. Sağlıkla vaktinde evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah. Ben zaten başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyordum, doğuma kadar devam edelim artık dedi dün doktorum.

Gunaydin sevgili annisler, park yatak içine yatak alanlar orta yükseklikte (11-12 cm) kalınlığında mı tercih ettiniz, ince mi tercih ettiniz? Aldığınız marka modelleri iletebilir misiniz? Yıl başı sonrasına kalmadan almak istiyoruz. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim 🙏
Kraft comfort aldım işbir yatak malzemesiyle üretilmiş park yatağı alırken tavsiye ettiler 10cm kalınlığı

Gunaydin sevgili annisler, park yatak içine yatak alanlar orta yükseklikte (11-12 cm) kalınlığında mı tercih ettiniz, ince mi tercih ettiniz? Aldığınız marka modelleri iletebilir misiniz? Yıl başı sonrasına kalmadan almak istiyoruz. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim 🙏
Bamboo nun kalın yatağını aldım ama kendi süngeride var park yatağın bazı bebekler yatmıyor park yatakta aslında yatıp yatmayacağını görüp ona göre alınabilir idarelik süngeride varsa

Biz orta yükseklikte aldık yatastan; modelini hatırlamıyorum. Gayet güzel oldu park yatağın içine 70*110

Ben yataş twiny aldım 9 cmmiş #reklam değil 😄

Kraft comfort aldım işbir yatak malzemesiyle üretilmiş park yatağı alırken tavsiye ettiler 10cm kalınlığı

Bamboo nun kalın yatağını aldım ama kendi süngeride var park yatağın bazı bebekler yatmıyor park yatakta aslında yatıp yatmayacağını görüp ona göre alınabilir idarelik süngeride varsa

Biz orta yükseklikte aldık yatastan; modelini hatırlamıyorum. Gayet güzel oldu park yatağın içine 70*110
Cevaplar için çok teşekkür ederim. Kalinlik 5 cm geçmesin vb yazılar gordugum için merak ettim. Bir de paket yay olmasın doğal malzeme olsun muhabbeti var. Bu kriterlere bakınca da yatak kalmıyor 😃

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Kalinlik 5 cm geçmesin vb yazılar gordugum için merak ettim. Bir de paket yay olmasın doğal malzeme olsun muhabbeti var. Bu kriterlere bakınca da yatak kalmıyor 😃
😆aslında bukadar önemli şeyler değil
Evet çok kalın olursa absürt duruyor bizimki baya kalın geldi korumalıkları engin kaldı

Kızlar bebişler için sepet beşik park yatak ne seçtiniz? Alanlar varsa link atabilir mi 😍😍 nasıl bişey alacağıma karar veremedim ilk bebek tecrübesizliği 🫠
Bebek kendi beşiğini kendi seçiyor doğumca ama önceden alacaksanız park yatak pratik hafif kullanışlı oluyor
Ben görüntünolarak sevmedim ama kullanışlı buldum aldım oğlumda oda sevdi
Sallama yönünden iyi değil sallamak istemediğim için de sallanmasını sorun etmedim sallarım dersen güzelde dursun dersen ahşap yada pratik sallanan beşiklere bakabilirsin buarada parak yatağın kullanım süreside çok uzun üç yaşına kadar yatabilir korunaklıda kademeli bebeğe göre düşmemesi için cepleri var bez vs koymak için anne yanıda oluyor elele madre benimki diğer beşikler hakkında çok bilgim yok ilk bir ayda beşik kullanmadım ben nerdeyse

Bende park yatak almıştım ilk çocuğumda bunda da kullancam. Evet görüntü olarak çok güzel durmuyor ama çok kullanışlı aşırı memnun kalmıştım umarım oğlum da sever . Ben içinin yatağını hatırlamıyorum ne markaydı da yatağı alırken almıştık ama çok ince sonra pişman oldum yani üst kademedeyken iyi ama büyüdükçe en alta geçince yatak ince olduğu için sanki böyle çok aşağıda kaldı kızım biraz kalın bir yatak olabilirmiş benim incecik birşeydi yani dediğim gibi üst kademede çok iyi ama 5-6 ay sonra alt kademede çok ince kalmıştı altına kayınvalidem pamuk doldurup bir yatak gibi birşey daha yapmıştı biraz yüksek dursun çok aşağıda kalmasın çocuk orada diye

Hiç moralin bozulmasın, ben ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım. Doğumdan çıktığımda 16 kilo gitmişti, sonraki hafta 7 kilo daha gitti. Bence 9-10 kilo alanlar hamileyken kilo veriyorlar yoksa mumkun değil.
Selam, siz 30 kilo aldığınız gebelikte ilk 4 ayda kaç kilo almıştınız? Ben 16.haftamdayum hiç kilo vermedim ama almadım da. Bende tersine şey diyorum gebelikte kilo alanlar nasıl slıyor diye😄 hiç iştahım yokta. Kişiden kişiye değişen bir durum sanırım

Selam, siz 30 kilo aldığınız gebelikte ilk 4 ayda kaç kilo almıştınız? Ben 16.haftamdayum hiç kilo vermedim ama almadım da. Bende tersine şey diyorum gebelikte kilo alanlar nasıl slıyor diye😄 hiç iştahım yokta. Kişiden kişiye değişen bir durum sanırım
Kişiden kişiye değişiyor bencede çok kilo alanda oluyor hiç almayanda
Hiç almayınca doktor bişey demiyor sonuçta niye almadın diye
Bende ilk hamileliğimde doğuma kadar 6-7 kilo verdim bırak almayı yada sabit kalmayı
Berbat geçiyor hamileliklerim elimde olan bişey değil bir lokma yiyemiyorum yedi sekiz aya kadar doğumdan çıktığında bir deri bir kemik kimse benim doğurduğuma inanmıyırdu kilo vermekten karnım içine geçmişti sonuç olarak bebeğim çok sağlıklı ydı

Karından farketti doktor , sonra zaten alttan da tam cm görmek için ve net ölçmek için baktı en son
Rutin gittiğim doktor nasıl anlamaz görmez şoklardayım
Malesef kadın doğumcular rahim ağzı ölçümü konusunda pek hassas değiller. Ben 3 doktor takipliydim 3ü de rahim ağzı iyi deyip gönderdiler sürekli ,en son perinatolog farketti yumuşamayı acil serklaja aldı beni açılma yoktu bende ama başlamak üzereydi önlem amaçlı atılmış oldu dikiş . Perinatalog dedi ki eğer bu dikişi atmasaydik 1 ay sonra açılma ile erken doğum olurdu dedi. Benim detaylı ultrasona da çok vardı 18. Haftada ben kanama şikayeti ile yatış yaptım acildeki kadın doğumcu perinatologa danışmak istiyorum dedi öyle şansa dansa farkettik yani. Çok geçmiş Allah seni ve bebişini korusun inşallah. Çok şanslısın ki kötü bir şey olmadan önlem alınmış 🤲🏼

Malesef kadın doğumcular rahim ağzı ölçümü konusunda pek hassas değiller. Ben 3 doktor takipliydim 3ü de rahim ağzı iyi deyip gönderdiler sürekli ,en son perinatolog farketti yumuşamayı acil serklaja aldı beni açılma yoktu bende ama başlamak üzereydi önlem amaçlı atılmış oldu dikiş . Perinatalog dedi ki eğer bu dikişi atmasaydik 1 ay sonra açılma ile erken doğum olurdu dedi. Benim detaylı ultrasona da çok vardı 18. Haftada ben kanama şikayeti ile yatış yaptım acildeki kadın doğumcu perinatologa danışmak istiyorum dedi öyle şansa dansa farkettik yani. Çok geçmiş Allah seni ve bebişini korusun inşallah. Çok şanslısın ki kötü bir şey olmadan önlem alınmış 🤲🏼
Kanama dışında başka belirtisi oluyormu
Serklaj acılı bir işlemmi

Kızlar babynest almayı düşünüyorum bir sosyal medya kullanıcısının reklamında bu modeli görmüştüm bir kaç kez de karşıma çıktı çanta haline gelmesi başka yerlere götürebilirim gittiğim yerde bebişin yatağı olur diye düşündürüyor sizce mantıklı mı? Bunu kaç aya kadar kullanıyorlar birde fiyatı normal mi? İlk bebeğim hangi ürünler gerekli hangileri değil tam emin olamıyorum birde ne kadar süre kullanır onu da bilemedim. Bunu alırsam ilk zamanlar için gece yatağa koyarım ve bizimle uyur diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz fikir almak istedim. #reklamdegil

Kızlar babynest almayı düşünüyorum bir sosyal medya kullanıcısının reklamında bu modeli görmüştüm bir kaç kez de karşıma çıktı çanta haline gelmesi başka yerlere götürebilirim gittiğim yerde bebişin yatağı olur diye düşündürüyor sizce mantıklı mı? Bunu kaç aya kadar kullanıyorlar birde fiyatı normal mi? İlk bebeğim hangi ürünler gerekli hangileri değil tam emin olamıyorum birde ne kadar süre kullanır onu da bilemedim. Bunu alırsam ilk zamanlar için gece yatağa koyarım ve bizimle uyur diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz fikir almak istedim. #reklamdegil

Bu tarz bi tane evde olmalı bence Bende reflü yatağı alacağım minderini evde kendimiz yapmıştık ben nereye gitsem onu kullandım yatağımızdada minderine yatırdım çok kullanışlıydı koyun yününden yapmıştık bu sefer reflü alacağım çünkü ilk bebeğimde reflüden çok çektik

Bu tarz bi tane evde olmalı bence Bende reflü yatağı alacağım minderini evde kendimiz yapmıştık ben nereye gitsem onu kullandım yatağımızdada minderine yatırdım çok kullanışlıydı koyun yününden yapmıştık bu sefer reflü alacağım çünkü ilk bebeğimde reflüden çok çektik
Anladım reflü yatağı olması mantıklı ama benim minder yapacak yeteneğim pek yok 😅 ben de çanta gibi olduğu için her yere götürürüm diye düşündüm o yüzden beğendim yorumunuz açıklayıcı oldu teşekkür ederim

Anladım reflü yatağı olması mantıklı ama benim minder yapacak yeteneğim pek yok 😅 ben de çanta gibi olduğu için her yere götürürüm diye düşündüm o yüzden beğendim yorumunuz açıklayıcı oldu teşekkür ederim
Benimde yoktur 😄eşimin akrabası yaptı hemde reflü gibi ama bize kar etmedi benim bebe kusmaktan bir hal oluyordu boğulur diye çok korktuk🥲rica ederim

İşe yarıyor, ben bir öncesinde bimden almıştım ama içi yıkanınca kötü oldu. Bu sefer e bebekten reflü yatağı aldım. İlk zamanlar dar yerlerde daha rahat ediyorlar sanki. Üç dört ay yatırırsınız bence, yatağının içine de koyabilirsiniz. Yalnız bence yatağınıza alıştırmayın lohusa dönemi dışında, bebeğin odasında siz yatın. Sonraları insan rahat nefes alacak bir yer arıyor, en azından orası işgal olmasın.

Kanama dışında başka belirtisi oluyormu
Serklaj acılı bir işlemmi
Merhaba benim kanama rahim ağzı yetmezliği ile alakalı değildi. Gebeliğin başından beri kanama alanım vardı ondan dolayı çok kez hastanelik oldum. 18.haftada yine kanama alanı yüzünden yatış yaptılar perinatologa danistilar sürekli kanama olduğu için. O muayenede rahim ağzında yumuşama gördü o yüzden serklaj oldum. Aslında hiçbir belirtim yoktu rahim ağzı ile ilgili ama benim hiç acilmam yoktu. Açılmasi baslayanlar genelde alt karın ağrısı veya makat bölgesinde ağrı ve baskı hissediyormuş.

Evet çok şükür bin şükür 🙏
Benimkini de perinatolog farketti. Her ay düzenli gittiğim doktor farketmedi malesef. Rabbim kimseye yaşatmasın

Back
X