- Konu Sahibi denizadamasal
- #9.441
2 kızım var canım 13 ve 10 yaşındalarAyy maşallah kaç tane var çocuğun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 kızım var canım 13 ve 10 yaşındalarAyy maşallah kaç tane var çocuğun
Valla abla yaş önemli tabi ki illa ama ben daha 26 yım doktor amh istedi biraz korkuttu beni ailende erken menepoza giren var mı falan dedi bende korkuyorum gebe değilsem bir problem varsa falan diye.Keşke öyle olsa canım ya yumurta rezervi tükeniyor korkum o
Maşallah Allah ım bağışlasın ablacımm yerime öp kokla2 kızım var canım 13 ve 10 yaşındalar
Önlem amaçlı istemiştir ama testini.. Benden istemiyorlar bile umutsuz vaka diyorlarValla abla yaş önemli tabi ki illa ama ben daha 26 yım doktor amh istedi biraz korkuttu beni ailende erken menepoza giren var mı falan dedi bende korkuyorum gebe değilsem bir problem varsa falan diye.
Amin canım inşallah öperimMaşallah Allah ım bağışlasın ablacımm yerime öp kokla
Hep beraber mi kalıyorsunuz anlaşıyorlarmıAmin canım inşallah öperim
Birde eşimin kızı var 3 kızla hayata devam ama ortak meyve istiyoruz eşime kalsa kız zaten 3 tane var şimdi erkek olsun
Olabilirsin canim belirtiler gebelik belirtilerine benziyor. Zaten koyu cift cizgiden sonra cizgi silindiginde catlama oluyor o günkü iliski daha da önemli. Bat ne zaman canım? Kendine hamileymis gibi davran dikkat etMerhaba kızlar, yoğun şeffaf akıntı olduğu gün ilişkim oldu hatta akıntının hemen ardından oldu. Akıntıdan sonraki günde Ovulasyon testim çift çizgi oldu ama çift çizgi olduğu günü değerlendiremedim ama sonraki günü değerlendirdim şuan üzerinden 1 hafta geçti ara ara sol kasığımda ağrı oluyor bu sabahta yine kasık ağrısı ve makatta ağrı oldu, ağrı anlık oldu 2 veya 3 dakika kadar ama sanki iğne batar gibi bir ağrıydı. Acaba gebe olabilirmiyim aranızda bu tür şikayetleri yaşayan oldu mu
Söylersem dalga geçersin abla 5 ay oldu ama batıda doğup büyüyüp doğuya gelin geldim severek evlendim. Kayınvalimlerle yaşıyorum. Seviyorum diye herşeyi yapabilirim sanıp evlendim de baya zor yani dışardan göründüğü yada düşünüldüğü gibi olmuyor. Onun dışında ilk aydan beridir bebek yok mu diye soruyorlar bu ay da adımı kısıra çıkardılar bile herkes seferber olmuş araştırma yapıyor yok hayıt tohumu yok çocuğu olmayan bunu yapsın bilmem ne. Çok stres oluyorum ve üzülüyorum. Batıda olsam belki uzun bir süre düşünmezdim bile çocuk ama işte kader..Önlem amaçlı istemiştir ama testini.. Benden istemiyorlar bile umutsuz vaka diyorlar
Ne zamandır deniyorsun?
Oyy ne tatlı yaa Rabbim eşinle de hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin kolaylıkla güzellikle İnşallah canım benimAmin canım inşallah öperim
Birde eşimin kızı var 3 kızla hayata devam ama ortak meyve istiyoruz eşime kalsa kız zaten 3 tane var şimdi erkek olsun
Canim henüz catlatma ignen yeni sayılır. Onun gebelik etkileri vardir vucudunda. En az bi 9 10 gün gecsin etkileri azalir. Insallah hepimiz güzel haberlerle gelelim❤Kızlar çatlamanın üzerinden 4 gün geçti yumurtlamadan 6 gün geçti ve benim bugün yüzüm de ateş basması var sanki ateşim var gibi yüzüm yanıyor. Sabah ateş ölçümü 36.4 dü sıcaklığı hissedince 36.9 olmuş. Ekim ayında kimyasal gebelik oldu onda da belirtim buydu inşallah güzel haberler alırız bu ay
Ya göğüs ucumun rengi azıcık koyu geldi duş alırken. Döllenme olduysa bile bu kadar erken belirti vermez ama şeytan dürtüyor sürekli 3 4 gün sonra belki bi erken test yaparımallah senin iyiliğini versin emi zamana bırakıp kafayı boşaltmak lazım aslında
Kese 1000 1500 lerde görünür kalp atışı 3500 4000lerde duyulur canim. Sabredebilirsen kalp atışına kadar bekle. Saglikla ilerlesin canim benimKızlar acilde kan verdim beta 460 dedi doktor güzel ilerleme dedi . Kese için ne kadar beklemeliyim
Ay ne diyorsun durma durma en iyi gebelik testi markası Bence kızımı 8 gün kala gösterdi
Aminnnn canım inşallah sağlıklı olsun da önemli olan o dua et banaOyy ne tatlı yaa Rabbim eşinle de hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin kolaylıkla güzellikle İnşallah canım benim
Canim bence ailelerinize soyleyin kimse ile paylasmasinlar hemen. Kendi içinizde kalsin. Elbette Allah bilir ne olacagini ama olsun söylemeyin cok kimseye. Herkes senin baktigin gibi bakmiyor bazi insanlarin kalbi gözü fesat.eşim çok heyecanlıydı söylemek istedi onun ailesi benim aileme bi de yakın arkadaşıma söyledik . Muhtemelen. Bu söylediklerimiz de başkalarına söyler . Artık nasibimizde ne varsa o
Kimseyi takma duyma çocuk düşünüyorum de hatta.. 4 ay nedir evliliğinin tadını çıkar yaşın çok genç daha gezin eğlenin.. Biz 41 yaşındayız sürekli aktivite yapıyoruz valla hayat çok kısa güzelimSöylersem dalga geçersin abla 5 ay oldu ama batıda doğup büyüyüp doğuya gelin geldim severek evlendim. Kayınvalimlerle yaşıyorum. Seviyorum diye herşeyi yapabilirim sanıp evlendim de baya zor yani dışardan göründüğü yada düşünüldüğü gibi olmuyor. Onun dışında ilk aydan beridir bebek yok mu diye soruyorlar bu ay da adımı kısıra çıkardılar bile herkes seferber olmuş araştırma yapıyor yok hayıt tohumu yok çocuğu olmayan bunu yapsın bilmem ne. Çok stres oluyorum ve üzülüyorum. Batıda olsam belki uzun bir süre düşünmezdim bile çocuk ama işte kader..
Hayır o annesiyle kalıyor ama gelince anlaşıyorlar kardeşim diyorlar çok şükürHep beraber mi kalıyorsunuz anlaşıyorlarmı
Öyle tabiki ablacım ama işte pek mümkün olmuyor maalesef. Bi yarın gideyim dr a bakalım ne olacak. Sanırım o gezip eğlenme kısmını evimi ayırabildiğim zaman yapabilirimKimseyi takma duyma çocuk düşünüyorum de hatta.. 4 ay nedir evliliğinin tadını çıkar yaşın çok genç daha gezin eğlenin.. Biz 41 yaşındayız sürekli aktivite yapıyoruz valla hayat çok kısa güzelim
Ederimm tabi kii lütfen sende bana dua et her iki konuda da ev ve çocukAminnnn canım inşallah sağlıklı olsun da önemli olan o dua et bana
Ederim canım Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallahEderimm tabi kii lütfen sende bana dua et her iki konuda da ev ve çocuk