• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Valla abla yaş önemli tabi ki illa ama ben daha 26 yım doktor amh istedi biraz korkuttu beni ailende erken menepoza giren var mı falan dedi bende korkuyorum gebe değilsem bir problem varsa falan diye.
Önlem amaçlı istemiştir ama testini.. Benden istemiyorlar bile umutsuz vaka diyorlar😁
Ne zamandır deniyorsun?

M minma1215 en iyi sabah uyanınca yap
Evanora Evanora aynadan baktım yine üsten aşağı gelen damar vardı şimdide yanlamasına yeşil damar çıkmış koca artı olmış🤣🤣 bide elleyince acıyor ama aklıma şu geldi önceden elleyip bakmıyordum belki ondanmı anlamıyorum geçen kimyasalda test çıkınca ağrıyordu elleyince adet olunca yavaş yavaş geçti o ağrı

Merhaba kızlar, yoğun şeffaf akıntı olduğu gün ilişkim oldu hatta akıntının hemen ardından oldu. Akıntıdan sonraki günde Ovulasyon testim çift çizgi oldu ama çift çizgi olduğu günü değerlendiremedim ama sonraki günü değerlendirdim şuan üzerinden 1 hafta geçti ara ara sol kasığımda ağrı oluyor bu sabahta yine kasık ağrısı ve makatta ağrı oldu, ağrı anlık oldu 2 veya 3 dakika kadar ama sanki iğne batar gibi bir ağrıydı. Acaba gebe olabilirmiyim aranızda bu tür şikayetleri yaşayan oldu mu
Olabilirsin canim belirtiler gebelik belirtilerine benziyor. Zaten koyu cift cizgiden sonra cizgi silindiginde catlama oluyor o günkü iliski daha da önemli. Bat ne zaman canım? Kendine hamileymis gibi davran dikkat et 🙏😊

Önlem amaçlı istemiştir ama testini.. Benden istemiyorlar bile umutsuz vaka diyorlar😁
Ne zamandır deniyorsun?
Söylersem dalga geçersin abla 5 ay oldu😂 ama batıda doğup büyüyüp doğuya gelin geldim severek evlendim. Kayınvalimlerle yaşıyorum. Seviyorum diye herşeyi yapabilirim sanıp evlendim de baya zor yani dışardan göründüğü yada düşünüldüğü gibi olmuyor. Onun dışında ilk aydan beridir bebek yok mu diye soruyorlar bu ay da adımı kısıra çıkardılar bile herkes seferber olmuş araştırma yapıyor yok hayıt tohumu yok çocuğu olmayan bunu yapsın bilmem ne. Çok stres oluyorum ve üzülüyorum. Batıda olsam belki uzun bir süre düşünmezdim bile çocuk ama işte kader..

Amin canım inşallah öperim 😀😍
Birde eşimin kızı var 3 kızla hayata devam ama ortak meyve istiyoruz eşime kalsa kız zaten 3 tane var şimdi erkek olsun 😂😂
Oyy ne tatlı yaa Rabbim eşinle de hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin kolaylıkla güzellikle İnşallah canım benim🥰💜

Kızlar çatlamanın üzerinden 4 gün geçti yumurtlamadan 6 gün geçti ve benim bugün yüzüm de ateş basması var sanki ateşim var gibi yüzüm yanıyor. Sabah ateş ölçümü 36.4 dü sıcaklığı hissedince 36.9 olmuş. Ekim ayında kimyasal gebelik oldu onda da belirtim buydu inşallah güzel haberler alırız bu ay
Canim henüz catlatma ignen yeni sayılır. Onun gebelik etkileri vardir vucudunda. En az bi 9 10 gün gecsin etkileri azalir. Insallah hepimiz güzel haberlerle gelelim❤🙏

Kızlar acilde kan verdim beta 460 dedi doktor güzel ilerleme dedi . Kese için ne kadar beklemeliyim
Kese 1000 1500 lerde görünür kalp atışı 3500 4000lerde duyulur canim. Sabredebilirsen kalp atışına kadar bekle. Saglikla ilerlesin canim benim🙏

eşim çok heyecanlıydı söylemek istedi onun ailesi benim aileme bi de yakın arkadaşıma söyledik . Muhtemelen. Bu söylediklerimiz de başkalarına söyler . Artık nasibimizde ne varsa o
Canim bence ailelerinize soyleyin kimse ile paylasmasinlar hemen. Kendi içinizde kalsin. Elbette Allah bilir ne olacagini ama olsun söylemeyin cok kimseye. Herkes senin baktigin gibi bakmiyor bazi insanlarin kalbi gözü fesat.
Biz 12.haftaya kadar tutmustuk icimizde , ailelere soylemistik 8 haftalik falanken. Elalem iste 12.haftada duydu. Simdiki aklim olsa karnim büyüyüp hamile oldugum belli olana kadar saklardim. İnşallah Allahım yeniden nasip ederse bekleyecegim karnim büyüyene kadar.

Söylersem dalga geçersin abla 5 ay oldu😂 ama batıda doğup büyüyüp doğuya gelin geldim severek evlendim. Kayınvalimlerle yaşıyorum. Seviyorum diye herşeyi yapabilirim sanıp evlendim de baya zor yani dışardan göründüğü yada düşünüldüğü gibi olmuyor. Onun dışında ilk aydan beridir bebek yok mu diye soruyorlar bu ay da adımı kısıra çıkardılar bile herkes seferber olmuş araştırma yapıyor yok hayıt tohumu yok çocuğu olmayan bunu yapsın bilmem ne. Çok stres oluyorum ve üzülüyorum. Batıda olsam belki uzun bir süre düşünmezdim bile çocuk ama işte kader..
Kimseyi takma duyma çocuk düşünüyorum de hatta.. 4 ay nedir evliliğinin tadını çıkar yaşın çok genç daha gezin eğlenin.. Biz 41 yaşındayız sürekli aktivite yapıyoruz valla hayat çok kısa güzelim 😍

Kimseyi takma duyma çocuk düşünüyorum de hatta.. 4 ay nedir evliliğinin tadını çıkar yaşın çok genç daha gezin eğlenin.. Biz 41 yaşındayız sürekli aktivite yapıyoruz valla hayat çok kısa güzelim 😍
Öyle tabiki ablacım ama işte pek mümkün olmuyor maalesef. Bi yarın gideyim dr a bakalım ne olacak. Sanırım o gezip eğlenme kısmını evimi ayırabildiğim zaman yapabilirim 😂

Back
X