• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Aklım benimle oyun oynuyor 😂😂 sabah testi yapınca kalbim gibi beyaz bişeyle karşılaşmak istemiyorum😂
Ahahaha😂😂 senin kalbini yerim yaa ilk idrarla yap İnşallah bebişin seninledir😂🤗 mutlaka buraya da at haber ver bana da merak ederim. Bende yarın ki sonucumu merak ediyorum. İkimizde hamileyizz yazalımm yaaa🙃🥰🥰

merhaba canım ben 2 aydır letu kullanıyorum ketu yumurta gelişimini destekliyo ve kaliteli yumurta oluşumu sağlıyo ben geçen ay çatlama iğnesi bulamadım yumurtam çok geç çatladı o yüzden gebelik oluşmadı bu ay 10. günümde biri 19mm biri 16 mm yaklaşık 2 yumurtam oldu solda o gün iğne oldum şu an iğnenin 5. günü ama sol kasığımda ara ara şifdetlenen ağrım var umarım ikiside çatlamıştır yada biri kiste dönmüş olabilir bilmiyorum 3 ilaç verdi demişsin diğerleri folik asit yada vitamin olabilir isimleri ne ? hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah bu arada çatlama iğnesi verecektir sana muhtemelen şimdiden ara iğneyi iğne piyasada yok bulması çok zor
İğnenin adı ne canım

Ahahaha😂😂 senin kalbini yerim yaa ilk idrarla yap İnşallah bebişin seninledir😂🤗 mutlaka buraya da at haber ver bana da merak ederim. Bende yarın ki sonucumu merak ediyorum. İkimizde hamileyizz yazalımm yaaa🙃🥰🥰
Ayy ağzın bal yesin emi inşallah canım inşallah 😍😍😍 sende haber ver mutlaka etiketle beni merak ederim.
Dr randevusu kaçta?

Allah allah nasıl yeşil ya 😂 valla bende belirti uyduruyorum olmayan çizgiler görüyorum Delirdik hepten sanırım 🤣
Ben testi ne zaman yapayım canım?
Yok yok valla yesıl kızz gecen bırı de yazdı ama km blmyrm bıde meme ucum yumurtladktan snra gectı tamamen ama bugun 3 gb basladı acımaya. Bunu da ilk yaşıyorum hahahahah vallahi billahi. Diyorum kı abartma tmm o d abelrtidegıldır

Hadi bakalım güzel haberler ver inşallah 😍
İnşallaaaah. Sadece dün eşimin sigarası burnuma çok kötü koktu alışık olduğum gibi değil. Sonra amaaan kendimde belirtisi arıyorum dedim geçtim ama... psikolojimiz bozuk resmen 😂 eşim de diyor kiminle konuşuyon dedim benim gibi diğer psikolojisi bozuklarla 😂

Yok yok valla yesıl kızz gecen bırı de yazdı ama km blmyrm bıde meme ucum yumurtladktan snra gectı tamamen ama bugun 3 gb basladı acımaya. Bunu da ilk yaşıyorum hahahahah vallahi billahi. Diyorum kı abartma tmm o d abelrtidegıldır
😂😂😂 Kafamız hep gebelikte
Benim mide ekşimesi ne olacak acaba 😂😂
Ben şu testi ne zaman yapayım canım ya? İçim içimi yiyor vallahi..
Prediktor early aldım yine iyi mi bu marka?

İnşallaaaah. Sadece dün eşimin sigarası burnuma çok kötü koktu alışık olduğum gibi değil. Sonra amaaan kendimde belirtisi arıyorum dedim geçtim ama... psikolojimiz bozuk resmen 😂 eşim de diyor kiminle konuşuyon dedim benim gibi diğer psikolojisi bozuklarla 😂
🤣🤣🤣 allah senin iyiliğini versin emi 😂 zamana bırakıp kafayı boşaltmak lazım aslında

😂😂😂 Kafamız hep gebelikte
Benim mide ekşimesi ne olacak acaba 😂😂
Ben şu testi ne zaman yapayım canım ya? İçim içimi yiyor vallahi..
Prediktor early aldım yine iyi mi bu marka?
Ay ne diyorsun durma durma en iyi gebelik testi markası Bence kızımı 8 gün kala gösterdi

Back
X