• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ay o çiş kaçması kegel kaslarıyla alakalı kimine hamilelik süreci yetiyor sezeryanda olsa hapşırırken öksürürken kaçırıyor. 2. De doğumdan sonra korona oldum aralıksız 10 gün öksürdüm kabus gibiydi bu hamilelikte de 3 gün boğmaca gibi öksürdüm 3. Hamileliğim birkere daha hapşırırken öksürürken damla sızmadı. Zaten düzenli cinsel ilişki yoksa kegel egzersizi yoksa yıllar içinde olabilecek birşey bence
Bencede ya kaslar da yaşlanır veya güçsüzleşir eskisi gibi değilki herşeyin çaresi bulunur azim ve sağlık olduktan sonra 🙏☺️

Bende normal düşünüyorum, baya okuma yaptım bunla ilgili beden kendini topluyormuş. Tabiki yaşla birlikte vucut esniyor sarkıyor ama eğer spor sağlıklı beslenme ile ne vucutlar nelere dönüyor. Kimsenin kötü enerjisine odaklanma canikom .
Eveeet bence de top gibi karnımız bile küçücük kalıyor, insanlar konuşurken içimden şarkı söyleyeceğim artık 😁😁😁🤭

Kız her vajinal doğumdan sonra herkes ciş kaçırsa ortalık sidikliden geçmezdi 😂 herax0 herax0 sen kulağını tıka herkese. Millet bayılır boş konuşup insanları korkutmaya. Eskiden millet çok ilkel şartlarda doğurduğu için dikiş mikiş hak getire ondan belki genişlik ve kaçırma oluyordur. Şimdi sağlık sektörü çok gelişti dogumdan sonra özenle dikiyorlar hiç sorun olmuyor. Bırak süreç nasıl ilerliyorsa o şekilde doğur gitsin 😂
Evet ya sanki taş devrindeyiz torba gibi kalacak tövbe estağfurullah çok güldüm şimdi 😂😂😂 tamamen bilge kuşuma bırakıyorum istediğini seçsin zamanında gelsin de 😬😬♥️

Eveeet bence de top gibi karnımız bile küçücük kalıyor, insanlar konuşurken içimden şarkı söyleyeceğim artık 😁😁😁🤭
Valla bir çok insan kendi mutsuzluğunu yaymaya çalışıyor. Ben cevaplarını veriyorum susturuyorum ahahaha senin başına bunların gelmiş olması benim yaşayacağım anlamına gelmiyor yani der geçerim. Şuan tıp çok gelişti estetik cerrahi var. Diyelimki kötü bir şey oldu müdahale ettirirlir. En önemlisi sen sağlıklı ol bebiş iyi olsun. Eskiden insanların sezaryen seçeneği yoktu ve ortalama 4 çocuktan fazla yapıyordu genelde insanlar noluyomuş herkes altına mı işiyormuş🤣🤣🤣🤣

Ayy kızlar adamın biri hastaneyi bastı olay çıkardı eşi üçüz hamileymiş refakatçi kabul etmiyoruz demişler daha dün akşam gelmişti zaten kadın da bayağı zor durumdaydı ayakta duramıyordu bebekler aşağıdaydı ortalık karıştı resmen benim eşim 1 haftadır ilk defa ziyaretime geldi olayın içinde kalmış güvenlikçi eşime de çıkışmış hastaneyi şikayet edecek biri bulundu sonunda adam Urfa dan Antep e gelmiş mecbur refakatçi kabul edeceksin hastane kuralı çok yanlış her hastanın durumu bir değil sonuçta

Valla bir çok insan kendi mutsuzluğunu yaymaya çalışıyor. Ben cevaplarını veriyorum susturuyorum ahahaha senin başına bunların gelmiş olması benim yaşayacağım anlamına gelmiyor yani der geçerim. Şuan tıp çok gelişti estetik cerrahi var. Diyelimki kötü bir şey oldu müdahale ettirirlir. En önemlisi sen sağlıklı ol bebiş iyi olsun. Eskiden insanların sezaryen seçeneği yoktu ve ortalama 4 çocuktan fazla yapıyordu genelde insanlar noluyomuş herkes altına mı işiyormuş🤣🤣🤣🤣
Ay insanların gerçek yüzlerini hamilelikte gördüm gerçekten ne kadar zorbalık varsa yapıyorlar, sezaryen deseydim de başka bişeyler derlerdi eminim amaçları eleştirmek 😂😂😂

Ayy kızlar adamın biri hastaneyi bastı olay çıkardı eşi üçüz hamileymiş refakatçi kabul etmiyoruz demişler daha dün akşam gelmişti zaten kadın da bayağı zor durumdaydı ayakta duramıyordu bebekler aşağıdaydı ortalık karıştı resmen benim eşim 1 haftadır ilk defa ziyaretime geldi olayın içinde kalmış güvenlikçi eşime de çıkışmış hastaneyi şikayet edecek biri bulundu sonunda adam Urfa dan Antep e gelmiş mecbur refakatçi kabul edeceksin hastane kuralı çok yanlış her hastanın durumu bir değil sonuçta
Ben bunu anlamıyorum ya yıllar geçiyor hala bazı tabuları değiştiremiyoruz erkek refakatçi almayan hastaneler neyi düşünüyor acaba, belirli saatlerde girsinler bari, bazı yerlerde milletin elinden telefonu da alıyorlarmış, annem benim doğumumda yaşadıklarını anlatıyor bir arpa boyu yol katedemedik demek ki.

Diğer hastane 2 bölümden oluşuyor karşısı çocuk hastanesi ama kuvez sıkıntısı olursa başka yerlere transfer ediyorlar yani dönüp dolaşıp buraya gelme ihtimalimiz yüksek
Bence git yat cnm araştırma hastaneleri hep öyle asistan drlar oluyo ama başlarında mutlaka uzman Dr bulunur acil bı durumda müdahale yaparlar bence riske atma benim oglumdada sıkıntı vardı hamileyken araştırma hastanesinde yaptım doğumu sağlıklı bı şekilde çıktık hastaneden

Ben bunu anlamıyorum ya yıllar geçiyor hala bazı tabuları değiştiremiyoruz erkek refakatçi almayan hastaneler neyi düşünüyor acaba, belirli saatlerde girsinler bari, bazı yerlerde milletin elinden telefonu da alıyorlarmış, annem benim doğumumda yaşadıklarını anlatıyor bir arpa boyu yol katedemedik demek ki.
Yok birde tüm odalar özel şehir hastanesinde neyin derdindeler şaşırdım 😡 M MAdes

İlaç konusunda ilk trimestera geri döndüm sanki. İkinci trimesterda yine zorlanarak içiyordum ama şimdi yine öğürmeye başladım :( bir de bebek büyüdüğü için mideye baskı yapıyor sanırım yemeklerden sonra hafif mide bulantısı başladı 2 gündür.
Ben de aynı sikayetim olduğunu yazmıştım dün çok aşırı kusmalarim oldu karın ağrım bulantım .dün gece ve bugün full hastanede geçirdim 3 kg serum yedim hiç bişey yiyemedim şimdi evdeyim yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum bayağı bı sivisiz kalmisim idrarda çıktı

Günümüzü aldık kızlar 😊 kuyruk sokumumda skolyoz var diye planlı sezaryene karar verdik doktorumla 05.05.25 te doğum inşallah 🥹💙🥰 ama çok korkuyorum daha önce hiç bir operasyon geçirmedim. Birde isimlere karar verdiniz mi biz Tuna🥰 düşünüyoruz oğluşa ikinci bir isim daha olsa mı diye de düşünüyoruz ama bakıp bakıp beğenmiyoruz sizler ne koydunuz
Maşallah 🩵 benim de planlı sezaryen 12.05 kısmetse .Benim kız ismi İnci 🌸 olacak . Ben tek isimden yanayım kendi adıma

Refakatçi kadındı kadını çıkaracaklarmış herhalde anladığımız kadarıyla adam da nasıl refakatçi kabul etmezsiniz benim eşim üçüz hamile tek başına ne yapacak diye bastı burayı evet burdaki diğer hastanede sancı odasına telefon girmesi yasak doğurursan alabiliyorsun onun dışında yok

Kızlar bir baş ağrısı ile uyandım sabahtir geçmedi 😑
Ben ağrılarım parolla gecmedigi için çözümü at kestanesi kremi de buldum nerem ağrıyorsa şurup bir havluyla yada cemberle sariyorum viks mantığıyla ağrıyı soğutucu etkisiyle çekiyor tavsiye ederim

Bence git yat cnm araştırma hastaneleri hep öyle asistan drlar oluyo ama başlarında mutlaka uzman Dr bulunur acil bı durumda müdahale yaparlar bence riske atma benim oglumdada sıkıntı vardı hamileyken araştırma hastanesinde yaptım doğumu sağlıklı bı şekilde çıktık hastaneden
Mecbur yatıyorum canım zaten sağlıklı görseler yatırmazlar odalar dolu diye

Yok birde tüm odalar özel şehir hastanesinde neyin derdindeler şaşırdım 😡 M MAdes
Adamın sayesinde hepsinin hakkından gelmişler sanırım hemşireye ilaç teslimi yapacaktım dedim sabah alalım ortalık sakin değil hala dedi odalar tek kişilik erkekte kadında kalsa sıkıntı olmaz zaten kadın refakatçisi vardı başka hastanelerde başı ağrısa refakatçi istiyorlar burda enfeksiyon olurmuş başhekim öyle kural koymuş

Maşallah 🩵 benim de planlı sezaryen 12.05 kısmetse .Benim kız ismi İnci 🌸 olacak . Ben tek isimden yanayım kendi adıma
Oy maşallah adıyla yaşasın minik inci🥰❤️ tahmini doğum tarihinde 12 mayıs ama 40 hafta yani o kadar bekleyecek misin 😯 ben 38+5 olcak doğum diye korkuyorum ya erken gelmeye kalkarsa diye

Ben de aynı sikayetim olduğunu yazmıştım dün çok aşırı kusmalarim oldu karın ağrım bulantım .dün gece ve bugün full hastanede geçirdim 3 kg serum yedim hiç bişey yiyemedim şimdi evdeyim yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum bayağı bı sivisiz kalmisim idrarda çıktı
Canım çok geçmiş olsun yediğin bir şey mi dokundu acaba?

Öncesinde bi sor doktora ebelere falan istersen canım ama heryer aynı olmaz bence ya yapılması gereken bi uygulamaymış o içeride kalan kanı çıkarmak için sanırım hafif masajla oluyor dedi benim doktor
Ben kaldığım da hemşireyle konuştum canım evet odaya geldiğinde basıyoruz kana bakmak için dedi ama spinal olursan uyuşuk olduğu için çok hissetmezsin dedi ama bilemiyorum işte beni korkutmak istemediği için söylememiş olabilir 😕

Canım senin hastane çok sıkıntı insan stresten doğurur orda valla, Allah yardımcınız olsun 🙏

Back
X