Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Kizlar hediyelik cikolata falan istanbulda nereye yaptiriyosunuz? Guzel kaliteli bir sey istiyorum tek tek cikolatalar yerine
Canım ben hacışeriften yaptıracağım çikolatasını. Tadını bildiğim kalitesi gayet iyi bir yer tavsiye edebilirim.

Çikolata bende arayıştayım ya kızlar yaptırdığınız yerleri paylaşırsanız sevinirim.
Organizasyon tuttum süsleme icin ama cıkolata hediye tırt geldi bana onları çıkarttırdım kendim hazırlatıp eklerim diye

Bir arkadas vardi harika bir foto cekilmisti vok begenmistim ve kendisini tebrik ediyorum pantolona zor sigdm ve qsla bagdas kuramadm cekene kadrda catladim tabi benim ki onunki kadarda güzel olmadi

Eklentiler

• 20250226_102802.webp
    111,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 20250226_104029.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 45
Bir arkadas vardi harika bir foto cekilmisti vok begenmistim ve kendisini tebrik ediyorum pantolona zor sigdm ve qsla bagdas kuramadm cekene kadrda catladim tabi benim ki onunki kadarda güzel olmadi
Canım seninki de çok güzel olmuş, kahverengi pantolonlu olanı çok sevdim bende yapabilirsem çekmeyi düşünüyorum inşallah

Buarada kızlar bugün Bi kontrole gittik normalde 27+5 olacakken 28+5 gözüküyor 2 hafta önde gidiyor, 1250 gram olmuş nasıl sizce birde aynı ben ya okadar tatlı ki insan sevmeye doyamaz
Masallah canim kilosu cok guzelbenimki ayni babasi ah gunler yaklastikca sabirsizlaniyoruz

Olsun anlaşılıyor 1 hafta olduğu Peki kaç gün sonra tekrar randevun? Benim 20 güne düşürdü dr
Canım normalde benim kendi doktorum konyada geçen kanama olduğunda 20 gün sonra gel demişti daha 2 hafta var bizde oraya gidesiye kadar bikere daha olduğumuz şehirde doktora Bi gidelim dedik duramadık oyüzden gittik, 10 martta kendi takipli doktoruma gidecez Allahın izniyle bakalım sonra kaç gün sonra çağıracak

Eğer bebişin kız ise babaya benziyor canım, oğlan anneye demişler bizimki de bana benziyor Şuanlık babası da biraz kıskandı gibi
Evet kız bu kadarmi kopya olur arkadasim resmen kopya catik kas kalkik burun kalin dudak ay allahm belki goz rengini benden alir diycemde onuda babasindan alsin babasinin mavi benimde yesil gerci ama madem o kdr benzio oda babasindan olsunnzekasi bana ceksin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…