- 13 Temmuz 2023
- 1.288
- 1.211
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.001
Küçük çocuk olunca daha da zor oluyordur senin için. Allah kolaylık versin, sorunsuz geçsin inşallah her şey. Hasta olmamaya da dikkat etOğlumda rahat bırakırsa uzanıyorum hemen dışarı çıkamıyorum zaten hastaneden hastaneye çıkıp geri geliyoruz bugün pazara gittim yarısını dolaşıp geri döndüm hemen buz gibi dışarısı
Ben bunların çoğunu almamışım, sen tamamlamışsın valla :)Gumus kapak
Gogus pedi
Gogus ucu kremi
Emzirme sutyeni
Lohuda pijama takimlari
Pet külot
Lohusa terligi ve taci
Gogus pompasi
Biberon
Emzik
Termos
Oda termonetresi
Mama derecesi
Cekmece organizrri
Anne bebek cantasi
Pelus oyuncak
Sudokrem pisik kremi
Bavul organizeri
Sut saklama poseti
Bebek popo temizlik icin pamuk
Uni baby islak mendil
BEbek tirnak makasi
Bebek yikama sungeru
Ecowel sampuan seti
Ates olcer
Buhar makinasi
Besik
Orgu korumalik
Cibinlik
Bebek arabasi
Elyaf yorgan
Battaniye nevresim tqkimi
Sus yastigi
Kiyafetler
Muslin ortuler
Penye ortuler
Banyo havlusu
Banyo bornozu takimi
Sapka eldiven
Corap
Ay ne cok sey almisizz
Bende de yok bunlar canım bakıyorum bayağı almadığım şey varmış :) martta hallederiz artık ya para olduktan sonra almak kolayBenim daha çok var gibi geldi şu an
Bebek bakım ürünleri, banyo seti, anne bebek çantası.. Aklıma da gelmiyor ki hepsi, sizin yazdıklarınıza baktıkça aklıma gelenler oluyor. Kendimi için de hiçbir sey almamışım göğüs ucu kremi dışındaHer şeyini tamamlayan bir liste atsa çokk güzel olurdu.
Bunları gördüm bende kumaşları da çok güzeldi yumuşacık emin olamamıştım alsam mı almasam mı diye. Bir tane ben de alayım.Lcw da cup lı atletler var. Emzirme sütyenleri dışarı çıkıldığında kullanılabilir ama ev içerisinde bu atletler çok daha rahat olacaktır. Ben doğum için almıştım eşim apandisit ameliyatı için çantaya koyup getirmiş mecbur giydim çok rahat oldu. Şiddetle tavsiye ederim.
Evet evet onları duymuştum instagram için ama trendyol olunca değişik geldiBen de bunu yeni duydumbir ajansla çalışan müşteriye denk geldim ondan öğrendim google, instagram vs sosyal medya yorum paketleri var zaten biliyorsundur. Şimdi bir de pazar yerleri için yapmışlar bunu trendyol yorum paketi gibi ücretleri çok yüksekmiş ama yapıyorlarmış. Muhtemelen kupon filan tanımlayıp ürün satın aldırıyorlar diye düşünüyorum. Zaten böyle çok yüksek puanlı bir kaç ürüne girersen ne hikmetse yorum tarihleri aynı gün ya da arka arkaya yapılmış
Normal atlet kumaşı gibi değil daha çok body kumaşı gibi ben beğendim.Bunları gördüm bende kumaşları da çok güzeldi yumuşacık emin olamamıştım alsam mı almasam mı diye. Bir tane ben de alayım.
İşin içindeysen onları ayırt edersin bak piyasaya yeni çıkmış çok yeni ürünlerde oluyor bu zaten, genelde bazı kozmetik markalarında var geçen gün baktık hatta bir tane vardı bulursam sana linkini atarım . bazı ürünlerin günlük 500 -1000 satışı var günlük 2k kargo çıkışı olan bir müşterim var onun bile arka arkaya bir üründe bu kadar olumlu yorumu yokEvet evet onları duymuştum instagram için ama trendyol olunca değişik geldiyüksek puanlı ürünlerin reklam kupon kampanya yıldız vb çok reklamı yapılıyor aynı gün tek üründen 150-200 ürün çıkışı oluyor bazen yorumlar peşpeşe olabilir o yüzden işin içinde olduğum için yadırgamıyorum
Aynen beğendim ben de kumaşını, toplanma filan oluyor mu göğüs kısmında , yıkanınca bir değişiklik oldu mu kumaşında ?Normal atlet kumaşı gibi değil daha çok body kumaşı gibi ben beğendim.
Evet evet onları duymuştum instagram için ama trendyol olunca değişik geldiyüksek puanlı ürünlerin reklam kupon kampanya yıldız vb çok reklamı yapılıyor aynı gün tek üründen 150-200 ürün çıkışı oluyor bazen yorumlar peşpeşe olabilir o yüzden işin içinde olduğum için yadırgamıyorum
Yavas yavas aldm kuzu korbelde aldim oda geldi hayirlisiyla kullanmak nasip olsun minislerimizeBen bunların çoğunu almamışım, sen tamamlamışsın valla :)
Normal doğum düşünüyorsanız almanizi tavsiye ederim. çok kullanışlı oluyor. doğum yaparkende giyiliyor su geldikten kanama başladıktan sonra sancı evresinde aşırı rahat zaten 1,2 gün sonra normal pede devam.Hazır kundak bende aldım. Ped mevzusunu doktora soracağım depend alın diyorlar o da okeylerse depend alacağım. Süt saklama poşeti 25 tane alacağım en küçük kutu dışarı vs çıkmam gerekirse dursun evde ne olur ne olmaz diye.
Benim büyük ihtimal sezaryen olacak gibi canım ama yine kanaman oluyormuş galiba doğru mu?Normal doğum düşünüyorsanız almanizi tavsiye ederim. çok kullanışlı oluyor. doğum yaparkende giyiliyor su geldikten kanama başladıktan sonra sancı evresinde aşırı rahat zaten 1,2 gün sonra normal pede devam.91nana91
Yanıma alayım o zaman bende bir iki tane, hastane de veriyor mu acaba bunları ya :SNormal doğum düşünüyorsanız almanizi tavsiye ederim. çok kullanışlı oluyor. doğum yaparkende giyiliyor su geldikten kanama başladıktan sonra sancı evresinde aşırı rahat zaten 1,2 gün sonra normal pede devam.91nana91
Evet evet oluyormuş. O rahmin kendini yenilemesiymiş sanırım.Benim büyük ihtimal sezaryen olacak gibi canım ama yine kanaman oluyormuş galiba doğru mu?
Eğer tam bedenini alıyorsan göğüs kısmı tam oturuyor bedeni hafif bol oluyorAynen beğendim ben de kumaşını, toplanma filan oluyor mu göğüs kısmında , yıkanınca bir değişiklik oldu mu kumaşında ?
İşin içindeysen onları ayırt edersin bak piyasaya yeni çıkmış çok yeni ürünlerde oluyor bu zaten, genelde bazı kozmetik markalarında var geçen gün baktık hatta bir tane vardı bulursam sana linkini atarım . bazı ürünlerin günlük 500 -1000 satışı var günlük 2k kargo çıkışı olan bir müşterim var onun bile arka arkaya bir üründe bu kadar olumlu yorumu yok
bak mesela :)
Şok içerisindeyim gerçekten neler dönüyormuş öyleTürklere imkansız de gerisini otur izle
Oluyor. ben zayıftım ozaman kullandım ama ablama izin vermedi doktor kilolu dikis enfeksiyon kapar diye. Birde son günlerde suyum gelir korkusuyla giyip öyle dışarı çıkıyordumBenim büyük ihtimal sezaryen olacak gibi canım ama yine kanaman oluyormuş galiba doğru mu?
Yok vermiyorlar. Hastane özeldi kendi hazırladıkları pedden vermişlerdi.Yanıma alayım o zaman bende bir iki tane, hastane de veriyor mu acaba bunları ya :S
Gecmis olsun canımBende bugün 28 haftayım canım aynı ağrı bende de var rapor verdi doktorum dinlen diye baskı oldukça uzan dedi çok ekran başındaydım bir de yolum uzaktı onlar tetikliyordu bence, laptop başında çok kalıyor musun bükük oturmaktan artıyor bu ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?