Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Küçük çocuk olunca daha da zor oluyordur senin için. Allah kolaylık versin, sorunsuz geçsin inşallah her şey. Hasta olmamaya da dikkat et

Ben bunların çoğunu almamışım, sen tamamlamışsın valla :)

Bende de yok bunlar canım bakıyorum bayağı almadığım şey varmış :) martta hallederiz artık ya para olduktan sonra almak kolay yeter ki paramız olsun

Bunları gördüm bende kumaşları da çok güzeldi yumuşacık emin olamamıştım alsam mı almasam mı diye. Bir tane ben de alayım.

Evet evet onları duymuştum instagram için ama trendyol olunca değişik geldi yüksek puanlı ürünlerin reklam kupon kampanya yıldız vb çok reklamı yapılıyor aynı gün tek üründen 150-200 ürün çıkışı oluyor bazen yorumlar peşpeşe olabilir o yüzden işin içinde olduğum için yadırgamıyorum

İşin içindeysen onları ayırt edersin bak piyasaya yeni çıkmış çok yeni ürünlerde oluyor bu zaten, genelde bazı kozmetik markalarında var geçen gün baktık hatta bir tane vardı bulursam sana linkini atarım . bazı ürünlerin günlük 500 -1000 satışı var günlük 2k kargo çıkışı olan bir müşterim var onun bile arka arkaya bir üründe bu kadar olumlu yorumu yok

bak mesela :)

Benim eksik kalmadı kızlar bu hafta veya önümüzdeki hafta kızkardeşimle yıkayıp yerleştireceğiz. Gardrobunu falanda sileriz yeniden yeni kokusu çıksın diye. Annem falanda gelir evi de şöyle bir tekrar sileriz çantamı da hazırlıcam sonlara doğru bişi kalırsa ek yaparım ama düşündüm yok yani

Normal doğum düşünüyorsanız almanizi tavsiye ederim. çok kullanışlı oluyor. doğum yaparkende giyiliyor su geldikten kanama başladıktan sonra sancı evresinde aşırı rahat zaten 1,2 gün sonra normal pede devam. 91nana91

Benim büyük ihtimal sezaryen olacak gibi canım ama yine kanaman oluyormuş galiba doğru mu?

Yanıma alayım o zaman bende bir iki tane, hastane de veriyor mu acaba bunları ya :S

Türklere imkansız de gerisini otur izle
Şok içerisindeyim gerçekten neler dönüyormuş öyle

Benim büyük ihtimal sezaryen olacak gibi canım ama yine kanaman oluyormuş galiba doğru mu?
Oluyor. ben zayıftım ozaman kullandım ama ablama izin vermedi doktor kilolu dikis enfeksiyon kapar diye. Birde son günlerde suyum gelir korkusuyla giyip öyle dışarı çıkıyordum
Yanıma alayım o zaman bende bir iki tane, hastane de veriyor mu acaba bunları ya :S
Yok vermiyorlar. Hastane özeldi kendi hazırladıkları pedden vermişlerdi.

Gecmis olsun canım Ben de öğlen tam idrar testi ve crp tahlil oldum sonuç temiz çıktı içim rahatladı. Büyük ihtimalle haftamızla alakalı olabilir bebek büyüdüğü ve ağırlaştığı içinçünkü pc basında calısıyorum ama sürekli kalkıp hareket etmeye de özen gösteriyorum hiiiç bilemiyorum ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…