- 13 Temmuz 2023
- 1.286
- 1.211
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.981
Eksik varsa da ufak tefek kalmıştır, onlari da halledersen her şey tamamYaa bende listesiz gittimaklıma geldikçe aldım o nedenle şuan böyle oldu
Evet evet ufak tefek şeyler kaldı.Eksik varsa da ufak tefek kalmıştır, onlari da halledersen her şey tamamsonra bebisi beklemek kalıyor
Oğlumda rahat bırakırsa uzanıyorum hemen dışarı çıkamıyorum zaten hastaneden hastaneye çıkıp geri geliyoruz bugün pazara gittim yarısını dolaşıp geri döndüm hemen buz gibi dışarısıAmin, hep iyi olsunlar. Sen de üzülme, zor şeyler yaşadın ama güzel düşünüp dua edelim her şey daha da iyi olsun. Fırsat bulduğun her an dinlen güzelce
Canım benim daha epey eksiğim var ama 30. Haftayı bekliyorum. Sonrasında hizlandiricam insKızlar eksikleriniz neler kaldı? Eksiklerimizi yazalım birbirimize, fikir olsun belki unuttuğumuz aklımıza gelir. Benim şimdilik aklımda olan bebek yağı ve süt saklama poşetiincia almayı düşünüyorum onu da şampuanı da bu marka aldım. Sizin neler?
Düzeltme; şimdi düşününce aklıma geldi. Hastane terliği, emzirme sütyeni ve lohusa pedim de eksik..
Ben haftasonu LCW den iki pijama takımı aldım çok tatlislar. Biri Pembe kalpli felan biri sade şık siyah bir takım. Çıkarsan AVM felan bir uğra derim. Gerçi fiyatlar pentiyle aynıBeni ara ara çok ateş basıyor hastanelerde genelde sıcak oluyor bunalırım diye emin olamadım bir ince bir kalın koyarım artık. Dantelsiz taşsız tuşsuz sade varsa önerilerin link beklerim :)
Lcw uygulamasından alın kızlar alacaksanız baya uyguna geliyor bende 2 gecelik 1 pijama takımını ordan aldım baya uyguna denk geldi. Mağazada pahalı oluyor.Canım benim daha epey eksiğim var ama 30. Haftayı bekliyorum. Sonrasında hizlandiricam ins
Ben haftasonu LCW den iki pijama takımı aldım çok tatlislar. Biri Pembe kalpli felan biri sade şık siyah bir takım. Çıkarsan AVM felan bir uğra derim. Gerçi fiyatlar pentiyle aynı
Aaa ciddi miLcw uygulamasından alın kızlar alacaksanız baya uyguna geliyor bende 2 gecelik 1 pijama takımını ordan aldım baya uyguna denk geldi. Mağazada pahalı oluyor.
Ya dün gittim penti ye çıldırmışlarCanım benim daha epey eksiğim var ama 30. Haftayı bekliyorum. Sonrasında hizlandiricam ins
Ben haftasonu LCW den iki pijama takımı aldım çok tatlislar. Biri Pembe kalpli felan biri sade şık siyah bir takım. Çıkarsan AVM felan bir uğra derim. Gerçi fiyatlar pentiyle aynı
Evet hatta şuan 1250 tllik alışverişe %35 kupon var bende bu kuponla almıştım.Aaa ciddi micidden pahalıydı ama çok beğendiğim için aldım gitti
Önceden Suwen ve penti cidden çok kaliteliydi, bence Bim Şok a101 gibi kaliteyi düşürüp fiyatları artırdılar. Suwenden geçen sene bir sutyen aldım bende 2-3 yıkamayı kenarları yırtık pırtık oldu. Trendyol'da rastgele bir mağazadan yarı fiyatına aldığım iç çamaşırlarını hala giyiyorum. O yüzden çok bakmıyorum artık markasına filan, yorumlar da yanıltıcı bu arada benim işimle bağlantılı biraz oradaki satıcılar bu yorumları satın alabiliyorlar. Ya da kendileri ürün gönderip olumlu yorum yaptırabiliyorlar. Yeniden eskiye sıralayın hiç beklediğim gibi değil yorumlardaki gibi değil görürseniz kaçınBen de Trendyol'dan Suwen'den bi gecelik soylemistim hastanede giyerim diye. Annem cok kalitesizmis dedi henuz elime gecmedi ama tavsiye etmiyorum annemin yorumuna gore. Gelirken getiricek yine de.
Kesinlikle katılıyorum... Zaten fiyat algımız hepten bozuldu .. Değişik zamanlardayizÖnceden Suwen ve penti cidden çok kaliteliydi, bence Bim Şok a101 gibi kaliteyi düşürüp fiyatları artırdılar. Suwenden geçen sene bir sutyen aldım bende 2-3 yıkamayı kenarları yırtık pırtık oldu. Trendyol'da rastgele bir mağazadan yarı fiyatına aldığım iç çamaşırlarını hala giyiyorum. O yüzden çok bakmıyorum artık markasına filan, yorumlar da yanıltıcı bu arada benim işimle bağlantılı biraz oradaki satıcılar bu yorumları satın alabiliyorlar. Ya da kendileri ürün gönderip olumlu yorum yaptırabiliyorlar. Yeniden eskiye sıralayın hiç beklediğim gibi değil yorumlardaki gibi değil görürseniz kaçın
Aa evet bak bende şimdi hatırladım burun aspiratörü, oda termometresi eksik benimde.Ben biraz abarttim heralde kizlar ya bu dordunu aldim cok begendm kumaslarini siyahi beyazi ve bordoyu goturucm hastaneye beyazida sirft foto vs cekilirim diye halim olursa tabi dependmiydi neydi su kulot petlerdrn aldim sezeryan olucam doktorum kullanabilirsin dedi bebek arabam besigim cibinligim yolda ana kucagi alicam bebek bezi alicam birde kuvet tas vs birde burun aspratorunu almadim
Lcw da cup lı atletler var. Emzirme sütyenleri dışarı çıkıldığında kullanılabilir ama ev içerisinde bu atletler çok daha rahat olacaktır. Ben doğum için almıştım eşim apandisit ameliyatı için çantaya koyup getirmiş mecbur giydim çok rahat oldu. Şiddetle tavsiye ederim.Lcw uygulamasından alın kızlar alacaksanız baya uyguna geliyor bende 2 gecelik 1 pijama takımını ordan aldım baya uyguna denk geldi. Mağazada pahalı oluyor.
Ben 3 yıldır trendyolla çalışıyorum hiç yorum satın alındığını duymamıştımÖnceden Suwen ve penti cidden çok kaliteliydi, bence Bim Şok a101 gibi kaliteyi düşürüp fiyatları artırdılar. Suwenden geçen sene bir sutyen aldım bende 2-3 yıkamayı kenarları yırtık pırtık oldu. Trendyol'da rastgele bir mağazadan yarı fiyatına aldığım iç çamaşırlarını hala giyiyorum. O yüzden çok bakmıyorum artık markasına filan, yorumlar da yanıltıcı bu arada benim işimle bağlantılı biraz oradaki satıcılar bu yorumları satın alabiliyorlar. Ya da kendileri ürün gönderip olumlu yorum yaptırabiliyorlar. Yeniden eskiye sıralayın hiç beklediğim gibi değil yorumlardaki gibi değil görürseniz kaçın
Biliyorum onları normal atlet ama içinde cup var değil mi baya rahat oluyor gerçekten bir ara kullanmıştım.Lcw da cup lı atletler var. Emzirme sütyenleri dışarı çıkıldığında kullanılabilir ama ev içerisinde bu atletler çok daha rahat olacaktır. Ben doğum için almıştım eşim apandisit ameliyatı için çantaya koyup getirmiş mecbur giydim çok rahat oldu. Şiddetle tavsiye ederim.
Evet onlarBiliyorum onları normal atlet ama içinde cup var değil mi baya rahat oluyor gerçekten bir ara kullanmıştım.
Ben de bunu yeni duydumBen 3 yıldır trendyolla çalışıyorum hiç yorum satın alındığını duymamıştımDaha neler göreceğiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?