Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Amin, hep iyi olsunlar. Sen de üzülme, zor şeyler yaşadın ama güzel düşünüp dua edelim her şey daha da iyi olsun. Fırsat bulduğun her an dinlen güzelce
Oğlumda rahat bırakırsa uzanıyorum hemen dışarı çıkamıyorum zaten hastaneden hastaneye çıkıp geri geliyoruz bugün pazara gittim yarısını dolaşıp geri döndüm hemen buz gibi dışarısı

Canım benim daha epey eksiğim var ama 30. Haftayı bekliyorum. Sonrasında hizlandiricam ins
Beni ara ara çok ateş basıyor hastanelerde genelde sıcak oluyor bunalırım diye emin olamadım bir ince bir kalın koyarım artık. Dantelsiz taşsız tuşsuz sade varsa önerilerin link beklerim :)
Ben haftasonu LCW den iki pijama takımı aldım çok tatlislar. Biri Pembe kalpli felan biri sade şık siyah bir takım. Çıkarsan AVM felan bir uğra derim. Gerçi fiyatlar pentiyle aynı

Lcw uygulamasından alın kızlar alacaksanız baya uyguna geliyor bende 2 gecelik 1 pijama takımını ordan aldım baya uyguna denk geldi. Mağazada pahalı oluyor.

Ya dün gittim penti ye çıldırmışlar emzirme sutyeni 1200 tl görünce herhalde pijamalar 3k filan olmuştur dedim. Çıktım direkt yazık yani ben onu belki hiç giymeyeceğim belki rahat etmeyeceğim bilmiyorum ki. Artık fiyat algımızda değişti ya neyin pahalı neyin uygun olduğunu cidden anlamıyorum

Ben de Trendyol'dan Suwen'den bi gecelik soylemistim hastanede giyerim diye. Annem cok kalitesizmis dedi henuz elime gecmedi ama tavsiye etmiyorum annemin yorumuna gore. Gelirken getiricek yine de.

Ben de Trendyol'dan Suwen'den bi gecelik soylemistim hastanede giyerim diye. Annem cok kalitesizmis dedi henuz elime gecmedi ama tavsiye etmiyorum annemin yorumuna gore. Gelirken getiricek yine de.
Önceden Suwen ve penti cidden çok kaliteliydi, bence Bim Şok a101 gibi kaliteyi düşürüp fiyatları artırdılar. Suwenden geçen sene bir sutyen aldım bende 2-3 yıkamayı kenarları yırtık pırtık oldu. Trendyol'da rastgele bir mağazadan yarı fiyatına aldığım iç çamaşırlarını hala giyiyorum. O yüzden çok bakmıyorum artık markasına filan, yorumlar da yanıltıcı bu arada benim işimle bağlantılı biraz oradaki satıcılar bu yorumları satın alabiliyorlar. Ya da kendileri ürün gönderip olumlu yorum yaptırabiliyorlar. Yeniden eskiye sıralayın hiç beklediğim gibi değil yorumlardaki gibi değil görürseniz kaçın

Kesinlikle katılıyorum... Zaten fiyat algımız hepten bozuldu .. Değişik zamanlardayiz

Ben biraz abarttim heralde kizlar ya bu dordunu aldim cok begendm kumaslarini siyahi beyazi ve bordoyu goturucm hastaneye beyazida sirft foto vs cekilirim diye halim olursa tabi dependmiydi neydi su kulot petlerdrn aldim sezeryan olucam doktorum kullanabilirsin dedi bebek arabam besigim cibinligim yolda ana kucagi alicam bebek bezi alicam birde kuvet tas vs birde burun aspratorunu almadim

Eklentiler

• Screenshot_20250224_175524_Trendyol.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20250224_175544_Trendyol.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20250224_175513_Trendyol.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20250224_175555_Trendyol.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 20
Aa evet bak bende şimdi hatırladım burun aspiratörü, oda termometresi eksik benimde.

Gumus kapak
Gogus pedi
Gogus ucu kremi
Emzirme sutyeni
Lohuda pijama takimlari
Pet külot
Lohusa terligi ve taci
Gogus pompasi
Biberon
Emzik
Termos
Oda termonetresi
Mama derecesi
Cekmece organizrri
Anne bebek cantasi
Pelus oyuncak
Sudokrem pisik kremi
Bavul organizeri
Sut saklama poseti
Bebek popo temizlik icin pamuk
Uni baby islak mendil
BEbek tirnak makasi
Bebek yikama sungeru
Ecowel sampuan seti
Ates olcer
Buhar makinasi
Besik
Orgu korumalik
Cibinlik
Bebek arabasi
Elyaf yorgan
Battaniye nevresim tqkimi
Sus yastigi
Kiyafetler
Muslin ortuler
Penye ortuler
Banyo havlusu
Banyo bornozu takimi
Sapka eldiven
Corap
Ay ne cok sey almisizz

Lcw uygulamasından alın kızlar alacaksanız baya uyguna geliyor bende 2 gecelik 1 pijama takımını ordan aldım baya uyguna denk geldi. Mağazada pahalı oluyor.
Lcw da cup lı atletler var. Emzirme sütyenleri dışarı çıkıldığında kullanılabilir ama ev içerisinde bu atletler çok daha rahat olacaktır. Ben doğum için almıştım eşim apandisit ameliyatı için çantaya koyup getirmiş mecbur giydim çok rahat oldu. Şiddetle tavsiye ederim.

Ben 3 yıldır trendyolla çalışıyorum hiç yorum satın alındığını duymamıştım Daha neler göreceğiz acaba

Biliyorum onları normal atlet ama içinde cup var değil mi baya rahat oluyor gerçekten bir ara kullanmıştım.

Ben 3 yıldır trendyolla çalışıyorum hiç yorum satın alındığını duymamıştım Daha neler göreceğiz acaba
Ben de bunu yeni duydum bir ajansla çalışan müşteriye denk geldim ondan öğrendim google, instagram vs sosyal medya yorum paketleri var zaten biliyorsundur. Şimdi bir de pazar yerleri için yapmışlar bunu trendyol yorum paketi gibi ücretleri çok yüksekmiş ama yapıyorlarmış. Muhtemelen kupon filan tanımlayıp ürün satın aldırıyorlar diye düşünüyorum. Zaten böyle çok yüksek puanlı bir kaç ürüne girersen ne hikmetse yorum tarihleri aynı gün ya da arka arkaya yapılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…