- 13 Temmuz 2023
- 1.258
- 1.190
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.561
Teşekkür ederimGeçmiş olsun benim de doktorum aynı şekilde büyük 14 küçük 9 olursa gel demişti. İdrarda bir sorun yoksa çok sorun olacağını sanmıyorum belki ilaç verir. Stres yaptıkça daha da yükselir
Çok teşekkür ederimGecmis olsun oncelikle. Benim doktorum 14'e ciktiginda hastaneye git demisti. Ulasabilirseniz kendi doktorunuza yoksa acile bence gidebilirsiniz, NST yaparlar iciniz rahat eder en azindan.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun, 14 biraz iddialı. Endişelenme ama bir gitsen iyi olur 14 sonrası biraz sıkıntılı farketmeden yükselirse risk oluşturabilir.
Ayyyy ilk sen doğuracaksın galiba grupta bizim 4 hafta aramız var :) Doğum anını paylaşırsın bize de destek olur diye düşünüyorumŞuanlık iyiyiz bugün 30 haftalık oldukbazen yan yatmaktan bacaklarım ağrıyor onun dışında iyice ağırlaştım, çabuk yoruluyorum.
Şimdilik öyle görünüyor evet.Ayyyy ilk sen doğuracaksın galiba grupta bizim 4 hafta aramız var :) Doğum anını paylaşırsın bize de destek olur diye düşünüyorum
İnşallah yükselmez, takip ediyorsan zaten fark edersin. En çok korktuğum tansiyon benim, hep düşük çünkü yükseldiğinde ne oluyor nasıl hissediliyor bilmiyorum o yüzden farketmem diye korkuyorum .Teşekkür ederim
Yükseldiğini anlamıyorum, biraz o korkuttu beni aslinda. Saat başı ölçmeye çalışıyorum şimdi, bugün hep 12 lerde ilerliyor cok şükür. Arayıp görüşeyim
Hemen ekliyorum kuzu EFU BABY 5 ay beceremedim linki eklemeyii efu baby nin canm ordan bak istersen fiyatlarida cok guzel bn cok begendm kalitesiniLink varsa bana gönderir misin canım ben de 3-6 ay alacağım hiç almadım henüz :) Yumuşaklarsa ben de alayım
Ekstra baş ağrısı, bulantı falan olur diye düşünüyordum bende, ama yoktu. Gerçekten fark edilemeyebiliyor, hepimiz takip etmeliyiz. İnşallah hiçbirimiz yaşamayızİnşallah yükselmez, takip ediyorsan zaten fark edersin. En çok korktuğum tansiyon benim, hep düşük çünkü yükseldiğinde ne oluyor nasıl hissediliyor bilmiyorum o yüzden farketmem diye korkuyorum .
Ben normal denicem canım, doktorumda normal doğum destekçisi eğer olmaz başka sorunlar çıkarsa sezaryen düşünücezKızlar selaammm normal doğum mu istiyorsunuz sezeryan mı? Bazı doktorlar kafalarına göre sezeryan diyor geçen gün instagramda gördüm bir kadına sezeryan demişler daha 37. Haftada bebekte ve annede hiçbir sorun yok. Kadına sormuşlar neden diye bilmem doktor öyle uygun gördü baş aşağı dönmemiş yazmış yorumdakiker daha 3 hafta var belki dönecekti falan yazmışlar bence haklılar. Ben böyle bi şey yaşamak istemiyorum ya normal doğum istyorum kendim için. Çevrenizde böyle bi şey duydunuz mu
Bana hastanede vurdular canım aradan çıktıKan uyuşmazlığı olan arkadaşlar şimdiden kendinizi hazırlayın akşama kadar hastanede oluyorsunuz özellerde nasıl bilmiyorum da 6000 TL istemişler iğne için özelde
Benim okuduğum kadarıyla gerçek doğum sancısı belden bacağa vuruyormuş yalancı kasılmalar gibi olmuyormuş. Daha önce doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir tabi ama ben o şekilde okudum.Kizlar sanci gelse anlasilir degil mii???Siddetli olur yani???
Neyden supheleniyorsunuz?Kizlar sanci gelse anlasilir degil mii???Siddetli olur yani???
Ben sezaryen olacağım zorunlu.ilk doğumum normal oldu fakat belimde 4 adet fıtık var doktorum normal doğumun bana sıkıntı yaratacağını söyledi çok korkuyorum sezaryenden hiç ameliyat olmadım şimdiye kadar o süreç beni ürkütüyorKızlar selaammm normal doğum mu istiyorsunuz sezeryan mı? Bazı doktorlar kafalarına göre sezeryan diyor geçen gün instagramda gördüm bir kadına sezeryan demişler daha 37. Haftada bebekte ve annede hiçbir sorun yok. Kadına sormuşlar neden diye bilmem doktor öyle uygun gördü baş aşağı dönmemiş yazmış yorumdakiker daha 3 hafta var belki dönecekti falan yazmışlar bence haklılar. Ben böyle bi şey yaşamak istemiyorum ya normal doğum istyorum kendim için. Çevrenizde böyle bi şey duydunuz mu
Yok mesela yukardan vajinanın altına biri iki eliyle bastiriyo gibi ağrı ve baskı doktorum progestan başlattıDokunma gibi mi misal bende sanki eliyle rahim ağzını kaşıyor gibi his oluyor ama çıkacak gibiyse Bi doktora gözükmende fayda var çünkü ben ilk bebeğimi öyle kaybettim erken haftada
Canım farketmiyorsan vücudun tolere ediyor demektir yüksek tansiyonu tabii normal zamanda bu kabul edilir olsa bile hamilelikte risk demek sabah akşam düzenli ölçümle doktoruna bir danış tedbiren ilaç verebilirlerEkstra baş ağrısı, bulantı falan olur diye düşünüyordum bende, ama yoktu. Gerçekten fark edilemeyebiliyor, hepimiz takip etmeliyiz. İnşallah hiçbirimiz yaşamayız
Doğum sancısı evet şiddetle gelir ama doğuma yakın demektir bu. Drum belden karına yayılan bir sancı olursa hemen iletişime geçelim veya gel dediKizlar sanci gelse anlasilir degil mii???Siddetli olur yani???
ben şuan doğum sancısı mı çekiyorum acaba :S sabah belimden kalçama bacağıma doğru bir ağrı vardı. Şuan da ara ara kasıklarım ağrıyor. Doğuruyor muyum a dostlarDoğum sancısı evet şiddetle gelir ama doğuma yakın demektir bu. Drum belden karına yayılan bir sancı olursa hemen iletişime geçelim veya gel dedi
Çok teşekkür ederimCanım farketmiyorsan vücudun tolere ediyor demektir yüksek tansiyonu tabii normal zamanda bu kabul edilir olsa bile hamilelikte risk demek sabah akşam düzenli ölçümle doktoruna bir danış tedbiren ilaç verebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?