Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Geçmiş olsun benim de doktorum aynı şekilde büyük 14 küçük 9 olursa gel demişti. İdrarda bir sorun yoksa çok sorun olacağını sanmıyorum belki ilaç verir. Stres yaptıkça daha da yükselir
Teşekkür ederim
İdrarda bir şey çıkmadığını görünce ve bugün 14 lerde hiç ölçüm çıkmayınca biraz daha rahatladım. Bilgilendireyim en iyisi.

Gecmis olsun oncelikle. Benim doktorum 14'e ciktiginda hastaneye git demisti. Ulasabilirseniz kendi doktorunuza yoksa acile bence gidebilirsiniz, NST yaparlar iciniz rahat eder en azindan.
Çok teşekkür ederim, doktorumla görüşeyim en iyisi

Geçmiş olsun, 14 biraz iddialı. Endişelenme ama bir gitsen iyi olur 14 sonrası biraz sıkıntılı farketmeden yükselirse risk oluşturabilir.
Teşekkür ederim
Yükseldiğini anlamıyorum, biraz o korkuttu beni aslinda. Saat başı ölçmeye çalışıyorum şimdi, bugün hep 12 lerde ilerliyor cok şükür. Arayıp görüşeyim

Ayyyy ilk sen doğuracaksın galiba grupta bizim 4 hafta aramız var :) Doğum anını paylaşırsın bize de destek olur diye düşünüyorum
Şimdilik öyle görünüyor evet. İnşallah tabi ki her şeyimizi paylaşıyoruz doğum anılarımızı da dört gözle bekliyorum. Hepimiz pozitif doğum hikayeleri anlatalım inşallah.

Teşekkür ederim
Yükseldiğini anlamıyorum, biraz o korkuttu beni aslinda. Saat başı ölçmeye çalışıyorum şimdi, bugün hep 12 lerde ilerliyor cok şükür. Arayıp görüşeyim
İnşallah yükselmez, takip ediyorsan zaten fark edersin. En çok korktuğum tansiyon benim, hep düşük çünkü yükseldiğinde ne oluyor nasıl hissediliyor bilmiyorum o yüzden farketmem diye korkuyorum .

İnşallah yükselmez, takip ediyorsan zaten fark edersin. En çok korktuğum tansiyon benim, hep düşük çünkü yükseldiğinde ne oluyor nasıl hissediliyor bilmiyorum o yüzden farketmem diye korkuyorum .
Ekstra baş ağrısı, bulantı falan olur diye düşünüyordum bende, ama yoktu. Gerçekten fark edilemeyebiliyor, hepimiz takip etmeliyiz. İnşallah hiçbirimiz yaşamayız

Ben normal denicem canım, doktorumda normal doğum destekçisi eğer olmaz başka sorunlar çıkarsa sezaryen düşünücez

Kan uyuşmazlığı olan arkadaşlar şimdiden kendinizi hazırlayın akşama kadar hastanede oluyorsunuz özellerde nasıl bilmiyorum da 6000 TL istemişler iğne için özelde

Kizlar sanci gelse anlasilir degil mii???Siddetli olur yani???
Neyden supheleniyorsunuz?
Bana gecen haftalarda soyle oldu, tansiyonum dustu diye acile gittim. Orada NST ile baktilar kasilmalar var rahimde ama ben hic bir sey hissetmiyordum. Rahim agzina baktilar acilma kisalma var mi diye, yoktu. Magnezyum kullanmiyordum, onu kullanmami soylediler. 1 hafta sonra kontrole gittigimde kasilma yoktu.
Bu haftalarda agri hissetmeden kasilma olmalari normal olabiliyormus (Braxton Hicks kasilmalari) Ama farkli bir belirtiniz vs. bir sey varsa doktora/ hastaneye gidin.

Ben sezaryen olacağım zorunlu.ilk doğumum normal oldu fakat belimde 4 adet fıtık var doktorum normal doğumun bana sıkıntı yaratacağını söyledi çok korkuyorum sezaryenden hiç ameliyat olmadım şimdiye kadar o süreç beni ürkütüyor

Dokunma gibi mi misal bende sanki eliyle rahim ağzını kaşıyor gibi his oluyor ama çıkacak gibiyse Bi doktora gözükmende fayda var çünkü ben ilk bebeğimi öyle kaybettim erken haftada
Yok mesela yukardan vajinanın altına biri iki eliyle bastiriyo gibi ağrı ve baskı doktorum progestan başlattı

Ekstra baş ağrısı, bulantı falan olur diye düşünüyordum bende, ama yoktu. Gerçekten fark edilemeyebiliyor, hepimiz takip etmeliyiz. İnşallah hiçbirimiz yaşamayız
Canım farketmiyorsan vücudun tolere ediyor demektir yüksek tansiyonu tabii normal zamanda bu kabul edilir olsa bile hamilelikte risk demek sabah akşam düzenli ölçümle doktoruna bir danış tedbiren ilaç verebilirler

Doğum sancısı evet şiddetle gelir ama doğuma yakın demektir bu. Drum belden karına yayılan bir sancı olursa hemen iletişime geçelim veya gel dedi
ben şuan doğum sancısı mı çekiyorum acaba :S sabah belimden kalçama bacağıma doğru bir ağrı vardı. Şuan da ara ara kasıklarım ağrıyor. Doğuruyor muyum a dostlar

Canım farketmiyorsan vücudun tolere ediyor demektir yüksek tansiyonu tabii normal zamanda bu kabul edilir olsa bile hamilelikte risk demek sabah akşam düzenli ölçümle doktoruna bir danış tedbiren ilaç verebilirler
Çok teşekkür ederim , hafta başından beri düzenli takip ediyorum artık. öyle yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…