- 20 Ocak 2020
- 3.394
- 1.426
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.501
Bende burda okumuştum su sıkıntı değil diye ama yok yanlış çıkar dedi bende yaptırmadım haftasına göre iri değil biraz dikkat etmem lazımBen su içtiğim halde yapıldı litre litre içmezsek sıkıntı olmaz yani
Bence risk almaKızlar yıkayan varsa bu bebek kıyafetlerinin rengi çıkıyor mu ? Çok fazla kıyafet yok şimdi beyaz için ayrı renkli için ayrı makine de çalıştırmak istemedim. Hepsini birlikte atsam ne dersiniz
Çok fazla renkli yok da yine bir iki tane pembeli bir şeyler var :/ onları ayrı atayım ya da bir suya basayım ya. Minnacık şeyler zaten hepsi bile doldurmadı makineyiBence risk alma
Birlikte atmazdım ben olsamKızlar yıkayan varsa bu bebek kıyafetlerinin rengi çıkıyor mu ? Çok fazla kıyafet yok şimdi beyaz için ayrı renkli için ayrı makine de çalıştırmak istemedim. Hepsini birlikte atsam ne dersiniz
Ay çok zor Bi durum gerçekten canım, bende şimdi her tuvalete girdiğim de bakıyorum çok korkuyorum. Sen kaç haftada doğum yaptın canım ve yaşadı mı bebeğinİlk hamileliğimde kanama alanından dolayı aynı kanamayı bende yaşamıştım kaç hafta boyunca durmamıştı tam durdu dediğim haftalarda açılma olup doğum yaptım o kanama bende derin bir yara 1 damla görsem bile aklım çıkıyor
Şimdi böyle dediniz vazgeçtim tamam birlikte atmicamBirlikte atmazdım ben olsamTam kaçıncı gundesin canım?
Evet canım var ondan dolayı orayı seçtik, doktorumuz kanama anında hemen kan verebileceklerini söyledi, gerek kalmasın tabiki ama o ihtimali düşünmek lazım. Bizim gibi gebeleri kan bankası olmayan hastane kabul etmiyor zaten canım. Sibel hanım başka hastanelerden bana gönderiyorlar dedi. Sen kaç haftalık oldun? Bide yapışıklık felan görünmüyor şuan demiÖyle mi ben de görüşeyim o zaman kendisiyle. Bana kendi doktorum kan bankası olan bi hastane önerdi kanama ihtimaline karşı. Medicana da kan bankası var mı biliyor musunuz
Dolmaz dolmaz yanlarına uyumlu renkli battaniye varsa atarsin ozaman belki dolarÇok fazla renkli yok da yine bir iki tane pembeli bir şeyler var :/ onları ayrı atayım ya da bir suya basayım ya. Minnacık şeyler zaten hepsi bile doldurmadı makineyi
Yok bende şu an yapışıklık görünmüyor ama rahim ağzını kapatmış plasenta. 13 hafta oldu benim sizin kaç haftalıkEvet canım var ondan dolayı orayı seçtik, doktorumuz kanama anında hemen kan verebileceklerini söyledi, gerek kalmasın tabiki ama o ihtimali düşünmek lazım. Bizim gibi gebeleri kan bankası olmayan hastane kabul etmiyor zaten canım. Sibel hanım başka hastanelerden bana gönderiyorlar dedi. Sen kaç haftalık oldun? Bide yapışıklık felan görünmüyor şuan demi
Daha seninki çok erkenmiş canım çıkma ihtimali var, benimki normalde yarın 27 haftalık oluyordu ama bebişim 1 hafta önde gittiği için 28 haftalık oluyoruzYok bende şu an yapışıklık görünmüyor ama rahim ağzını kapatmış plasenta. 13 hafta oldu benim sizin kaç haftalık
Renk ayırıcı mendil attım canım ne olur ne olmaz diye azıcık renk değiştirmiştiKızlar yıkayan varsa bu bebek kıyafetlerinin rengi çıkıyor mu ? Çok fazla kıyafet yok şimdi beyaz için ayrı renkli için ayrı makine de çalıştırmak istemedim. Hepsini birlikte atsam ne dersiniz
O zaman ayrı atıyorum kesin :) sağ olun valla yoksa ben öyle atarım nolcak yea diyordumRenk ayırıcı mendil attım canım ne olur ne olmaz diye azıcık renk değiştirmişti
Bana ikinci doz neyse ki çok etki etmedi. İlk doz kadar ağrımadı bile.Tünaydin sekerler ben yeni uyandimdagece pek uyutmuyor yaramaz ikinci doz tetenoz agir etki etti birqz kolumu kaldiramadm ama smdi iyiyim sukur sizlerde iyisiniz insallah
Çok iyi maşallah inşallah sağlıcakla kucağına alırsınız. Sizinki rahim ağzını tam mı kapatıyor plasentaDaha seninki çok erkenmiş canım çıkma ihtimali var, benimki normalde yarın 27 haftalık oluyordu ama bebişim 1 hafta önde gittiği için 28 haftalık oluyoruz
Başınız sağ olsun Allah bı daha evlat acısı yaşatmasınBen 25 haftanın ortasında doğum yaptım malesef. Bebeğim de bu hafta içi vefat etti. Herşey çok iyi gidiyordu. Detaylı ultrason iyi geldi. Fetal dna sorunsuzdu. 24. Haftada iki göğsümün arası karnımın üst bölgesinde ağrım oldu gece. Aynı zamanda sırtıma da ağrı vuruyordu. sabah olunca geçti ben de hazımsızlık vs diye düşündüm. Şehir dısındaydım bir kaç gün daha devam etti aralıklarla hemen doktora gittim. Ağır preeklampsi+hellp sendromuyla hastaneye kaldırıldım. Ve 10-15 günde herşey değişti. Lütfen en küçük ağrınızda doktora gidin idrar ve kan tahlilinize baksınlar. Ben alt karın ağrısı sıkıntılı diye bilirdim. aklınızda bulunsun bu da.
Hepsi yenidoğan mı ?Trendyoldan aldm yumusacklarrr yumyumusakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?