Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Çok sevindim geçmiş olsun tekrardan
Çok tşk ederim geçti inşallah. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor. Dr bilgilendirmeye geldim ameliyat çok riskli bebeği kaybedebiliriz dediğinde arkasında 2 tane daha evladım var olmasına rağmen dünyam başıma yıkıldı. O 2 çocuğu düşünmeden olmayacağım ameliyat dedim o zaman dr yarına kalırsanız ikinizde kurtaramam diyince annem ağlayarak dizlerime kapandı ameliyatı kabul et diye kısaca şu an fiziksel olarak iyi hissediyorum ama psikolojik olarak hep o dr un bebeği kaybedebiliriz dediği saniyede takıldım kaldım.

Canım plasenta kaynaklıdır bebişin de zamanında gelecektir inşallah. Dualarım sizinle

Allah bir daha yaşatmasın. Evlatla sinamasin Zaten çok hassasiz ama pozitif olmakta bizim için çok önemli. Bol dua ve olumlama... Hepimize ve bebeklerimize sağlık diliyorum

Çok haklısın canım senin için daha zor hem karnındaki hem diğer 2 evladın. Allah bir daha göstermesin kimseyi de evladıyla sınamasın

Bebegin iyi olmasina cok sevindim, gecmis olsun. Umarim sadece dinlenerek ve sekerden uzak durarak rahatca bu sureci atlatirsiniz

Çok geçmiş olsun canım artık emin ellerdesin biraz daha rahatlamaya çalış, stres yapmamaya çalış.

Bende ücretsizi ve yıllık izinleri kullanıp ortalama 9-10 ay arası döncem sanırım canım, hibrit çalışma düzenine döneceğim ve eşimde 12/36 nöbet sistemi ile çalıştığı için bir gün evde, bakalım dönüşümlü idare etmeye çalışacağız. Annemin ve kayınvalidemin sağlık sorunları var, devamlı küçük çocuk bakacak durumda değiller zor bir hayat bizi bekliyor ama atlatacağız inşallah

Çok geçmiş olsun canım Allah bebişini ve seni korusun nolur sakin kalmaya çalış dualarımız seninle

Canım kanaman durur ve herşey yoluna girer inşallah. Bebiste iyiymiş şükür

Ben de aynı durumdayim canım. Anneler bakacak durumda değiller. Bir sekilde halledicez artık. Kolaylıkla

çok geçmiş olsun. Umarım bebişin ve sen iyisindir.

Bebeğin zamanında sağlıkla doğsun inşallah kötü bir şey olmayacak

Kaç haftalıktın canım şuan geçmiş olsun inş sıkıntısız atlatıp eve geçersin haftan iyiyse önlem amaçlı belki ciğer geliştirici yaparlar

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben mart 19da doğum iznini hak etmiş oluyorum ama o haftadan önce birkaç gün rapor alsam sıkıntı olmaz dimi? Burda öyle yazmışlardı kafam karıştı normalde bir şey olmaz diye biliyorum. Sanki 8 haftadan düşerler gibi bir şey yazmışlardı anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…