- 3 Eylül 2015
- 1.106
- 1.295
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.181
Sen nasıl oldun canım? Ağrın var mı?Rabbim bebeğinizi size bağışlasın zamanında sağlıkla dünyaya gelsin inşallah. İyi düşün çok çok dua et bebeğin sen ne hissediyorsan hissediyor. İyi haberlerle gel bize inşallah
Çok şükür bu günüme normale döndüm desem yalan olmaz heraldeSen nasıl oldun canım? Ağrın var mı?
Çok sevindim geçmiş olsun tekrardanÇok şükür bu günüme normale döndüm desem yalan olmaz heraldeama nazar değecek korkusuyla arada nazlanıyorum ağrım varmış gibi
Çok tşk ederim geçti inşallah. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor. Dr bilgilendirmeye geldim ameliyat çok riskli bebeği kaybedebiliriz dediğinde arkasında 2 tane daha evladım var olmasına rağmen dünyam başıma yıkıldı. O 2 çocuğu düşünmeden olmayacağım ameliyat dedim o zaman dr yarına kalırsanız ikinizde kurtaramam diyince annem ağlayarak dizlerime kapandı ameliyatı kabul et diye kısaca şu an fiziksel olarak iyi hissediyorum ama psikolojik olarak hep o dr un bebeği kaybedebiliriz dediği saniyede takıldım kaldım.Çok sevindim geçmiş olsun tekrardan
Canım plasenta kaynaklıdır bebişin de zamanında gelecektir inşallah. Dualarım sizinleKızlar sabah çok kötü kanamam oldu heryer kan oldu çok yoğundu plsentam rahim ağzındaydı o yaptı hemen hastaneye gittik ama bizim hastaneler riskli olduğum için burda bişey olsa yapamayız dediler Konya ya kendi doktoruma geldik daha görüşemedik nolur dua edin bebeğime ve bana bişey olmasın çok korkuyorum daha çok küçük bebeğim, nolur dua edin
Allah bir daha yaşatmasın. Evlatla sinamasinÇok tşk ederim geçti inşallah. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor. Dr bilgilendirmeye geldim ameliyat çok riskli bebeği kaybedebiliriz dediğinde arkasında 2 tane daha evladım var olmasına rağmen dünyam başıma yıkıldı. O 2 çocuğu düşünmeden olmayacağım ameliyat dedim o zaman dr yarına kalırsanız ikinizde kurtaramam diyince annem ağlayarak dizlerime kapandı ameliyatı kabul et diye kısaca şu an fiziksel olarak iyi hissediyorum ama psikolojik olarak hep o dr un bebeği kaybedebiliriz dediği saniyede takıldım kaldım.
Çok haklısın canım senin için daha zor hem karnındaki hem diğer 2 evladın. Allah bir daha göstermesin kimseyi de evladıyla sınamasınÇok tşk ederim geçti inşallah. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor. Dr bilgilendirmeye geldim ameliyat çok riskli bebeği kaybedebiliriz dediğinde arkasında 2 tane daha evladım var olmasına rağmen dünyam başıma yıkıldı. O 2 çocuğu düşünmeden olmayacağım ameliyat dedim o zaman dr yarına kalırsanız ikinizde kurtaramam diyince annem ağlayarak dizlerime kapandı ameliyatı kabul et diye kısaca şu an fiziksel olarak iyi hissediyorum ama psikolojik olarak hep o dr un bebeği kaybedebiliriz dediği saniyede takıldım kaldım.
Bebegin iyi olmasina cok sevindim, gecmis olsun. Umarim sadece dinlenerek ve sekerden uzak durarak rahatca bu sureci atlatirsinizKızlar hepiniz sağolun, yatış yapıldı bugün plesentanın ucu ayrılmış kana olmuş suyum çok fazla çıktı şekerden karbonhidratlı yiyeceklerden uzak duracam, bebiş 1 hafta önde gidiyor bugün tedavi uygulayacak yarın bakacam dedi bidaha dua edin
Çok geçmiş olsun canım artık emin ellerdesin biraz daha rahatlamaya çalış, stres yapmamaya çalış.Kızlar hepiniz sağolun, yatış yapıldı bugün plesentanın ucu ayrılmış kana olmuş suyum çok fazla çıktı şekerden karbonhidratlı yiyeceklerden uzak duracam, bebiş 1 hafta önde gidiyor bugün tedavi uygulayacak yarın bakacam dedi bidaha dua edin
Sağol canım rahat olmaya çalışıyorumÇok geçmiş olsun canım artık emin ellerdesin biraz daha rahatlamaya çalış, stres yapmamaya çalış.
Amin canım, bidaha tekrarlamaz inşallahBebegin iyi olmasina cok sevindim, gecmis olsun. Umarim sadece dinlenerek ve sekerden uzak durarak rahatca bu sureci atlatirsiniz
Bende ücretsizi ve yıllık izinleri kullanıp ortalama 9-10 ay arası döncem sanırım canım, hibrit çalışma düzenine döneceğim ve eşimde 12/36 nöbet sistemi ile çalıştığı için bir gün evde, bakalım dönüşümlü idare etmeye çalışacağız. Annemin ve kayınvalidemin sağlık sorunları var, devamlı küçük çocuk bakacak durumda değillerÇalışan arkadaşlarım düşün düşün içime sıkıntı veren konuyu size de sorayım. İşe ne zaman döneceksiniz? Ve bebislere kim bakacak? Eşim gece çalışıyor dönüşümlü bakabilir miyiz diye düşünüyorum ama beni en çok düşündüren konu bu. Zaten raporlarla 9 ay olana kadar dönmeyi düşünmüyorum ama çalışan anne olmak ekstra zor
Çok geçmiş olsun canım Allah bebişini ve seni korusun nolur sakin kalmaya çalış dualarımız seninleKızlar sabah çok kötü kanamam oldu heryer kan oldu çok yoğundu plsentam rahim ağzındaydı o yaptı hemen hastaneye gittik ama bizim hastaneler riskli olduğum için burda bişey olsa yapamayız dediler Konya ya kendi doktoruma geldik daha görüşemedik nolur dua edin bebeğime ve bana bişey olmasın çok korkuyorum daha çok küçük bebeğim, nolur dua edin
Canım kanaman durur ve herşey yoluna girer inşallah. Bebiste iyiymiş şükürKızlar hepiniz sağolun, yatış yapıldı bugün plesentanın ucu ayrılmış kana olmuş suyum çok fazla çıktı şekerden karbonhidratlı yiyeceklerden uzak duracam, bebiş 1 hafta önde gidiyor bugün tedavi uygulayacak yarın bakacam dedi bidaha dua edin
Ben de aynı durumdayim canım. Anneler bakacak durumda değiller. Bir sekilde halledicez artık. KolaylıklaBende ücretsizi ve yıllık izinleri kullanıp ortalama 9-10 ay arası döncem sanırım canım, hibrit çalışma düzenine döneceğim ve eşimde 12/36 nöbet sistemi ile çalıştığı için bir gün evde, bakalım dönüşümlü idare etmeye çalışacağız. Annemin ve kayınvalidemin sağlık sorunları var, devamlı küçük çocuk bakacak durumda değillerzor bir hayat bizi bekliyor ama atlatacağız inşallah
çok geçmiş olsun. Umarım bebişin ve sen iyisindir.Kızlar sabah çok kötü kanamam oldu heryer kan oldu çok yoğundu plsentam rahim ağzındaydı o yaptı hemen hastaneye gittik ama bizim hastaneler riskli olduğum için burda bişey olsa yapamayız dediler Konya ya kendi doktoruma geldik daha görüşemedik nolur dua edin bebeğime ve bana bişey olmasın çok korkuyorum daha çok küçük bebeğim, nolur dua edin
Bebeğin zamanında sağlıkla doğsun inşallah kötü bir şey olmayacakKızlar sabah çok kötü kanamam oldu heryer kan oldu çok yoğundu plsentam rahim ağzındaydı o yaptı hemen hastaneye gittik ama bizim hastaneler riskli olduğum için burda bişey olsa yapamayız dediler Konya ya kendi doktoruma geldik daha görüşemedik nolur dua edin bebeğime ve bana bişey olmasın çok korkuyorum daha çok küçük bebeğim, nolur dua edin
Kaç haftalıktın canım şuan geçmiş olsun inş sıkıntısız atlatıp eve geçersin haftan iyiyse önlem amaçlı belki ciğer geliştirici yaparlarKızlar hepiniz sağolun, yatış yapıldı bugün plesentanın ucu ayrılmış kana olmuş suyum çok fazla çıktı şekerden karbonhidratlı yiyeceklerden uzak duracam, bebiş 1 hafta önde gidiyor bugün tedavi uygulayacak yarın bakacam dedi bidaha dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?