- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.061
Valla ben adet acısını sonuna kadar yaşayan birisiydim çünkü çikolata kistlerim vardı, eşimi evde apalayarak aramışlığım var, genelde acilde iğne vurunarak geçerdi oyüzden doğum sancısı nasıl olurdu bilemiyorumöyle tabii
Arkadaşım normal doğum yapti ikiside maşallah kolay oldu (kendisi de diyor)
Adet sancısını da hissetmezdi
Öyle olunca kendimce acaba dedim
Acıya dayanıklı miyim emin değilimaslında acidan daha çok ,olayı daha yaşamadan paniğini korkusunu yaşayan biriyimdir olay anı korktugum kadar olmaz genelde
Evet benimde ilkValla ben adet acısını sonuna kadar yaşayan birisiydim çünkü çikolata kistlerim vardı, eşimi evde apalayarak aramışlığım var, genelde acilde iğne vurunarak geçerdi oyüzden doğum sancısı nasıl olurdu bilemiyorumbende normalden çok korkardım Bi kitap sayesinde ve suda doğum düşüncesiyle korkum baya azalmıştı ama mecburi sezeryana döndü bebişler içinde bizim içinde en sağlıklı ve en kolay hangisi olacaksa o olsun tabi seninde ilk doğum ozman herhalde demi canım
Amin canımEvet benimde ilk
Evet o ya da bu demiyorum o yüzden
En sağlıklı en kolayı olsun neyse o olsun inşallah
Senin neden mecburi sezeryan oldu ?
Himmm iyiki ultrasonlar var da öncesi bilinip önlem alınabiliyorAmin canımbenim plsenta rahim ağzında oyüzden mecbur sezeryan canım
Amin canım aminHimmm iyiki ultrasonlar var da öncesi bilinip önlem alınabiliyor
Hepimiz sağ salim kolay bir doğum yaşayıp bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Bende bugün onu soracaktım ya çok ağır geliyor bana döndü mü diye merak ediyorum perşembe kontrol var yürüyemiyorum yatamıyorum şuan göğüs kafesimde bile baskı varKızlar bu arada benim bebiş makat gelişti baş geliş olmuş. Son 3-4 gündür yorulduğumda veya biraz ayakta kalınca göbeğimin bittiği ve özel bölgemin başladığı yer acıyor bebiş baskı yapıyor diye yorumladım yaşayan var mı?
Canim ben bio oil kullaniyorum kasintim yok henuz bi catlakta olmadi brnimde meme uclarimda sacma bir kasnti var beni deli edenKızlar göbeğiniz kaşınıyor mu? Beni kaşıntı asla uyutmuyor, hindistan cevizi yağı sürüyorum ama fayda etmiyorsiz neler kullanıyorsunuz?
Benimde ilk gebeligim ve sezeryan olucak canmNormal istiyordum ama mecburi sezeryan olacak canım, sezeryan olacak olan varmı acaba başka tek ben gibiyim
Ben daha önce polip ameliyatı oldum narkozdan 1 hafta kendime gelemedim. Normal suda doğum denicem olmazsa sezeryan artıkNormal doğum daha korkutuyor beni ama aslında normal doğum cok istiyorum
Ama illa şu bu diyemiyorum, en iyisi olsun inşallah
Dusununce biraz tedirgin oluyorum
Siz ne düşünüyorsunuz?
Yaaa maşallah ssvd mi yaptınız
Normalde adet sanciniz çok oluyor muydu
Kivrandirir miydi sizi
Hani adet sancısını çok hisseden biri doğum sancısını da mı çok hisseder acaba diye düşünüyorum da
Ben de süreci yaşamak istiyorum o sancıyı beklemek noluyo aşırı merak ediyorumöyle tabii
Arkadaşım normal doğum yapti ikiside maşallah kolay oldu (kendisi de diyor)
Adet sancısını da hissetmezdi
Öyle olunca kendimce acaba dedim
Acıya dayanıklı miyim emin değilimaslında acidan daha çok ,olayı daha yaşamadan paniğini korkusunu yaşayan biriyimdir olay anı korktugum kadar olmaz genelde
Kıvranmazdım vasatNormal doğum daha korkutuyor beni ama aslında normal doğum cok istiyorum
Ama illa şu bu diyemiyorum, en iyisi olsun inşallah
Dusununce biraz tedirgin oluyorum
Siz ne düşünüyorsunuz?
Yaaa maşallah ssvd mi yaptınız
Normalde adet sanciniz çok oluyor muydu
Kivrandirir miydi sizi
Hani adet sancısını çok hisseden biri doğum sancısını da mı çok hisseder acaba diye düşünüyorum da
Mecburi sezeryan olacak ben de varımNormal istiyordum ama mecburi sezeryan olacak canım, sezeryan olacak olan varmı acaba başka tek ben gibiyim
Yalnız değilmişimBenimde ilk gebeligim ve sezeryan olucak canm
Seninki neden mecburi canımMecburi sezeryan olacak ben de varım
benim üçüz olduğu için mecburi, ilk gebeliğim ama son da olacak gibi duruyorSeninki neden mecburi canım
Benim de çok kaşınıyor gerçektenKızlar göbeğiniz kaşınıyor mu? Beni kaşıntı asla uyutmuyor, hindistan cevizi yağı sürüyorum ama fayda etmiyorsiz neler kullanıyorsunuz?
Ha tamam canımbenim üçüz olduğu için mecburi, ilk gebeliğim ama son da olacak gibi duruyor
bu sıpaları sağ salim kucağıma alayım da ondan sonra Allah olmayana versin demeye başlarımHa tamam canım3 taneden sonra bidaha çocuk düşünmek zor gibi ama nasip bu işler canım valla ben 1 tanesini zor taşıyorum gibi sana helal olsun, Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?