Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Valla ben adet acısını sonuna kadar yaşayan birisiydim çünkü çikolata kistlerim vardı, eşimi evde apalayarak aramışlığım var, genelde acilde iğne vurunarak geçerdi oyüzden doğum sancısı nasıl olurdu bilemiyorum bende normalden çok korkardım Bi kitap sayesinde ve suda doğum düşüncesiyle korkum baya azalmıştı ama mecburi sezeryana döndü bebişler içinde bizim içinde en sağlıklı ve en kolay hangisi olacaksa o olsun tabi seninde ilk doğum ozman herhalde demi canım

Evet benimde ilk
Evet o ya da bu demiyorum o yüzden
En sağlıklı en kolayı olsun neyse o olsun inşallah
Senin neden mecburi sezeryan oldu ?

Bende bugün onu soracaktım ya çok ağır geliyor bana döndü mü diye merak ediyorum perşembe kontrol var yürüyemiyorum yatamıyorum şuan göğüs kafesimde bile baskı var

Kızlar göbeğiniz kaşınıyor mu? Beni kaşıntı asla uyutmuyor, hindistan cevizi yağı sürüyorum ama fayda etmiyor siz neler kullanıyorsunuz?

Kızlar gunaydin bebek arabasinda bi destek cikin fikir verin cok kararsiz kaldim kanz d -go biraz hosuma gitti siz neler aldiniz ben daha yeni alicam

Ben daha önce polip ameliyatı oldum narkozdan 1 hafta kendime gelemedim. Normal suda doğum denicem olmazsa sezeryan artık

Ben de süreci yaşamak istiyorum o sancıyı beklemek noluyo aşırı merak ediyorum

Kıvranmazdım vasat . Ama doğum sancısı başka birşey sıklaştığı zaman evde baya zorlandım taki ebemle hastaneye geçtik ozaman nefese odaklandim o dayanılmaz sancılar gitti çok şükür.

Ha tamam canım 3 taneden sonra bidaha çocuk düşünmek zor gibi ama nasip bu işler canım valla ben 1 tanesini zor taşıyorum gibi sana helal olsun, Rabbim yardımcın olsun
bu sıpaları sağ salim kucağıma alayım da ondan sonra Allah olmayana versin demeye başlarım Allah hepimize kolaylık versin yuvarlana yuvarlana yaşıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…