• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Yalnız değilmişim 🤭 seninki neden sezeryan canım sen mi istedin Bi durum mu var
Aslında mecburi ama mecburi ollasaydida bende sezeryan istiyordum konusmustjm doktorumla hepatit b tasiyicisiyim riski bebek icin sezeryan dedi kime gittiysem iyikide dede bende sezeryan istiyordum 🫣🫣🤣

bu sıpaları sağ salim kucağıma alayım da ondan sonra Allah olmayana versin demeye başlarım 🤣 Allah hepimize kolaylık versin yuvarlana yuvarlana yaşıyorum işte
Hayırlı olsun bebislerin canım. Sağlıkla kucağına aldığın günleri de görelim 🙏🏻 Hepimiz inşallah. Kaçıncı haftan?

Kızlar göbeğiniz kaşınıyor mu? Beni kaşıntı asla uyutmuyor, hindistan cevizi yağı sürüyorum ama fayda etmiyor :( siz neler kullanıyorsunuz?
Sabah uyandığım gibi lierac, yatmadan önce de bio oil kullanıyorum canım. Kaşınma hissedeceğim anda bio oili sürüyorum çok şükür şimdiye kadar çatlak vs görmedim karnımda oldukça yumuşak

Ben daha önce polip ameliyatı oldum narkozdan 1 hafta kendime gelemedim. Normal suda doğum denicem olmazsa sezeryan artık
Bende bacağımdan ameliyat oldum büyük bir dikiş alanım olmuştu, hala ara ara soğukta sızlıyor bu sebeple mümkün oldukça dikişli ameliyatlardan uzak durmak istiyorum 🤲🥹

Ben 25 haftanın ortasında doğum yaptım malesef. Bebeğim de bu hafta içi vefat etti. Herşey çok iyi gidiyordu. Detaylı ultrason iyi geldi. Fetal dna sorunsuzdu. 24. Haftada iki göğsümün arası karnımın üst bölgesinde ağrım oldu gece. Aynı zamanda sırtıma da ağrı vuruyordu. sabah olunca geçti ben de hazımsızlık vs diye düşündüm. Şehir dısındaydım bir kaç gün daha devam etti aralıklarla hemen doktora gittim. Ağır preeklampsi+hellp sendromuyla hastaneye kaldırıldım. Ve 10-15 günde herşey değişti. Lütfen en küçük ağrınızda doktora gidin idrar ve kan tahlilinize baksınlar. Ben alt karın ağrısı sıkıntılı diye bilirdim. aklınızda bulunsun bu da.

Ben 25 haftanın ortasında doğum yaptım malesef. Bebeğim de bu hafta içi vefat etti. Herşey çok iyi gidiyordu. Detaylı ultrason iyi geldi. Fetal dna sorunsuzdu. 24. Haftada iki göğsümün arası karnımın üst bölgesinde ağrım oldu gece. Aynı zamanda sırtıma da ağrı vuruyordu. sabah olunca geçti ben de hazımsızlık vs diye düşündüm. Şehir dısındaydım bir kaç gün daha devam etti aralıklarla hemen doktora gittim. Ağır preeklampsi+hellp sendromuyla hastaneye kaldırıldım. Ve 10-15 günde herşey değişti. Lütfen en küçük ağrınızda doktora gidin idrar ve kan tahlilinize baksınlar. Ben alt karın ağrısı sıkıntılı diye bilirdim. aklınızda bulunsun bu da.
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun 😞

Başınız sağ olsun, Allah sabır versin 🙏🏼

Aslında mecburi ama mecburi ollasaydida bende sezeryan istiyordum konusmustjm doktorumla hepatit b tasiyicisiyim riski bebek icin sezeryan dedi kime gittiysem iyikide dede bende sezeryan istiyordum 🫣🫣🤣
Ha tamam canım, en iyisi neyse o olsun tabiki. Ben de normal daha çok istiyordum ameliyattan korktuğum için ama en iyisi budur belki diyorum şimdi, Rabbim hakkımızda en iyisini sağlıklısını nasip etsin 🤲

Başın sağolsun canım 🙏🥺 Rabbim birdaha yaşatmasın 🤲

Back