- 4 Şubat 2025
- 68
- 84
- 3
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.961
Ben bi büyük beden almıştım marks&spencer’dan. Kalıpları da normale göre daha büyük.Kızlar emzirme sütyeni hakkında sorularım varaldıysanız hangi markadan tercih ettiniz ve beden problemini nasıl çözdünüz? Mağazadan gidip denemek istemiyorum açıkçası internetten alacağım ama normalde bedenim 75b bu beden ayarlama işleri nasıl oluyor acaba?
Ben H&M den ikili set aldım, pamuk içerikli desteksiz göğüslerim aşırı büyüdü çünküKızlar emzirme sütyeni hakkında sorularım varaldıysanız hangi markadan tercih ettiniz ve beden problemini nasıl çözdünüz? Mağazadan gidip denemek istemiyorum açıkçası internetten alacağım ama normalde bedenim 75b bu beden ayarlama işleri nasıl oluyor acaba?
Canım bende karamandayım Konya da medicana doğum olacak Allahın izniyle, sen hangi hastane de doğum yapmayı düşünüyorsunBen konya dayim hacettepeden 2cilikle mezun olan prof perinotolog 3 buçuk dedi. ben yinede radyoloji uzmanını tercih ettim oda aynıydı 3 buçuk. Siz hangi ildesiniz
Ben bi büyük beden almıştım marks&spencer’dan. Kalıpları da normale göre daha büyük.
Teşekkür ederim cevaplar için ben de bi bakayım.Ben H&M den ikili set aldım, pamuk içerikli desteksiz göğüslerim aşırı büyüdü çünkü
MAMA 2'li Dikişsiz Dolgulu Emzirme Sütyeni
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1176659005.html
Suda doğum deneyeceğim o sırada da bunu giyerim diye birde bundan aldım
MAMA Seamless nursing sports bra
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1259804001.html
2. medicanada oldu canim bunu baskent hastanesinde düşünüyorum daha netleşmedi ramazandan önce gidip netleştirecem inş. Medicana da oğlum iyi olmasına rağmen 21 gün yoğun bakımda tutup oğlumun üzerinden 21 kutu cinsel istek artıcı hap yazdılar. heryere şikayet ediyorum sonuç alamıyorum.Canım bende karamandayım Konya da medicana doğum olacak Allahın izniyle, sen hangi hastane de doğum yapmayı düşünüyorsun
Oha çok şaşırdım şuan, hangi doktora gitmiştin canım2. medicanada oldu canim bunu baskent hastanesinde düşünüyorum daha netleşmedi ramazandan önce gidip netleştirecem inş. Medicana da oğlum iyi olmasına rağmen 21 gün yoğun bakımda tutup oğlumun üzerinden 21 kutu cinsel istek artıcı hap yazdılar. heryere şikayet ediyorum sonuç alamıyorum.
Doktorum zehra küçükaydın di ozaman çok memnundum suan değilim . Ne yaptiysa cocuk doktorlari yaptı . Doktorum özel ebem hepsi bebek cok iyiydi neden yoğun bakımda anlamadık dediler. Bende kontrol ettiğimde tüm tahlilleri iyiydi.Oha çok şaşırdım şuan, hangi doktora gitmiştin canım
Ben özel bir perinatoloğa gittim canım, benim kızım yüzünü göstermekte direnmesine rağmen 45dk da bitirdik herşeyi, ama benden önce gelip sabahtan beri uygun pozisyonlara dönmediği için bekleyen birileri vardı. Bu tamamen bebeğin hareketlerine, cihazların kalitesine bir de doktorun tecrübesine bağlı. Doktoruna güveniyorsan kimsenin söylediğine takılma benceKızlar merhabalar bir şey danışmak istiyorum sizlere . Ben detaylı ultrasonumu fakülteden iyi denilecek bir hocaya yaptırdım birçok kişi yaptırıyordu zaten ona . Fetal DNA da yaptırmıştım üstelik bir sıkıntı çıkmamıştı . Onun sonucuna dayanarak mı emin olamıyorum benim detaylı ultrasonumu taş çatlasın 15-20 dk yaptı bir sıkıntı yok dedi. O zaman plesentam aşağıdaydı onu söyledi . Dün bir arkadaşımla konuşurken onun detaylısını perinatolog yapmış riskliydi zaten ve 2 saat boyunca baktı diyor. Başka bir arkadaşımıza aynı doktor 3 saat bakmış çocuk dönmediği için . Benimde aklımda soru işareti kaldı . Acaba çok mu kısa baktı tekrar baktırayım mı diye ? Bugün o perinatoloğun kliniğini aradım ve yapabileceğini 28 . Haftaya bakıldığını söyledi . Fiyatı da7000 tl ben aşırı kararsız kaldım. Birde detaylıdan sonra benim 2 kere yoğun kanamam oldu şu an yok gayet iyiyim ama siz olsanız ne yapardınız?
Çok geçmiş olsun canım kültür için bana da ilk idrar daha doğru çıkar demişti doktorum, mutlaka teyit almak lazım demekki değişik sonuç aldığımızdaSelam kızlar, epey idrar yolu enfeksiyonu olan vardı. İdrar sonucumda benim de 2-3 seferdir hem protein hem de bakteri çıkıyordu. Doktor artık ilaç başlamak için emin olmak adına kültür istedi ve kültür sonucum bugün geldi temiz çıktı. Hatta testi, idrar pozitif olduğu günün sabahına verdim doktorun dediğine göre ilk idrar ile yapılan kültür testi doğruluğu en yüksek olanmış. İyi ki de vermişim boşuna ilaç kullanacaktım. Şikayeti olmayıp testte pozitif olan arkadaşlar için yazmak istedim
Şuan giydiğimden bir beden büyük aldım canım farklı iki markadan, bir de emzirme atleti aldım, çok pahalı şeyler almadım kullandıkça bakarım diye bilmediğim için bendeKızlar emzirme sütyeni hakkında sorularım varaldıysanız hangi markadan tercih ettiniz ve beden problemini nasıl çözdünüz? Mağazadan gidip denemek istemiyorum açıkçası internetten alacağım ama normalde bedenim 75b bu beden ayarlama işleri nasıl oluyor acaba?
Bu insnalrı anlamıyorum gerçekten, kime güvenecez şaşırdık. Bende orda şuan Sibel özlere gidiyorum benimki riskli olunca anca perinatolog uzmanları felan yapabiliyor, sen böyle diyince kötü oldum. Bi tanıdığım yeni doğum yaptı orda bebeği 2 hafta geriden geliyordu 2.300 felan doğdu ama küveze almamış gerek yok şuan diye, şimdi evdeler iyiler, halen devam ediyor olsaydı onun bebeğini kesin alırlardı diyorum. Umarım öyle kişiler yoktur orda halaDoktorum zehra küçükaydın di ozaman çok memnundum suan değilim . Ne yaptiysa cocuk doktorlari yaptı . Doktorum özel ebem hepsi bebek cok iyiydi neden yoğun bakımda anlamadık dediler. Bende kontrol ettiğimde tüm tahlilleri iyiydi.
Ebem orada rengin karatayliyla çalışıyor hep onunla da konuştuk bu aralar gerçekten almıyorlar. Aynı yoğun bakım doktorları devam ediyor ama alinanlarda kısa duruyor bence korktular bu olaylardan sonra.Bu insnalrı anlamıyorum gerçekten, kime güvenecez şaşırdık. Bende orda şuan Sibel özlere gidiyorum benimki riskli olunca anca perinatolog uzmanları felan yapabiliyor, sen böyle diyince kötü oldum. Bi tanıdığım yeni doğum yaptı orda bebeği 2 hafta geriden geliyordu 2.300 felan doğdu ama küveze almamış gerek yok şuan diye, şimdi evdeler iyiler, halen devam ediyor olsaydı onun bebeğini kesin alırlardı diyorum. Umarım öyle kişiler yoktur orda hala
Bende 1 büyük alacağım sanırım canım teşekkür ederimŞuan giydiğimden bir beden büyük aldım canım farklı iki markadan, bir de emzirme atleti aldım, çok pahalı şeyler almadım kullandıkça bakarım diye bilmediğim için bende
Çok teşekkür ederim, evet insan panik oluyor. Bir de toplamda 3 kez farklı tarihlerde yaptırdım hepsi de pozitif çıktıÇok geçmiş olsun canım kültür için bana da ilk idrar daha doğru çıkar demişti doktorum, mutlaka teyit almak lazım demekki değişik sonuç aldığımızda
Bi zahmet korksunlar artık okadar şey çıktı ortaya, insanda biraz merhamet olur. Hep iyilerle karşılaşırız inşallahEbem orada rengin karatayliyla çalışıyor hep onunla da konuştuk bu aralar gerçekten almıyorlar. Aynı yoğun bakım doktorları devam ediyor ama alinanlarda kısa duruyor bence korktular bu olaylardan sonra.
Ben daha önce normal sütyen aldığımda ölçümü öyle üstten yapmışlardı, ekstra denemedim ama tam olmuştu. Bel ölçüsü ayarlanır da cup sıkıntı artıkYa mağazada denemek istemiyorum aslında ama mecbur kalırsam gideceğim artık ne yapalım.dagiye bakayım bende teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?