Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
kızlar merhaba, benim bebekler prematüre olacağı için bayağı detaylı biberon arayışına girmiştim. philips avent kolik için olanlardan aldım. başlıkları iki numara gelmiş onu da kullanırım sonradan diye düşünüp ekstra bir numara başlık siparişi verdim. doğru mu yaptım bilmiyorum. iki numaralı başlığa bir aylık olunca mı geçiliyor bilen var mı?

Ben bi büyük beden almıştım marks&spencer’dan. Kalıpları da normale göre daha büyük.

Ben H&M den ikili set aldım, pamuk içerikli desteksiz göğüslerim aşırı büyüdü çünkü
MAMA 2'li Dikişsiz Dolgulu Emzirme Sütyeni
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1176659005.html
Suda doğum deneyeceğim o sırada da bunu giyerim diye birde bundan aldım

MAMA Seamless nursing sports bra
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1259804001.html

Ben konya dayim hacettepeden 2cilikle mezun olan prof perinotolog 3 buçuk dedi. ben yinede radyoloji uzmanını tercih ettim oda aynıydı 3 buçuk. Siz hangi ildesiniz
Canım bende karamandayım Konya da medicana doğum olacak Allahın izniyle, sen hangi hastane de doğum yapmayı düşünüyorsun

Ben bi büyük beden almıştım marks&spencer’dan. Kalıpları da normale göre daha büyük.
Teşekkür ederim cevaplar için ben de bi bakayım.

Canım bende karamandayım Konya da medicana doğum olacak Allahın izniyle, sen hangi hastane de doğum yapmayı düşünüyorsun
2. medicanada oldu canim bunu baskent hastanesinde düşünüyorum daha netleşmedi ramazandan önce gidip netleştirecem inş. Medicana da oğlum iyi olmasına rağmen 21 gün yoğun bakımda tutup oğlumun üzerinden 21 kutu cinsel istek artıcı hap yazdılar. heryere şikayet ediyorum sonuç alamıyorum.

Oha çok şaşırdım şuan, hangi doktora gitmiştin canım

Oha çok şaşırdım şuan, hangi doktora gitmiştin canım
Doktorum zehra küçükaydın di ozaman çok memnundum suan değilim . Ne yaptiysa cocuk doktorlari yaptı . Doktorum özel ebem hepsi bebek cok iyiydi neden yoğun bakımda anlamadık dediler. Bende kontrol ettiğimde tüm tahlilleri iyiydi.

Ben özel bir perinatoloğa gittim canım, benim kızım yüzünü göstermekte direnmesine rağmen 45dk da bitirdik herşeyi, ama benden önce gelip sabahtan beri uygun pozisyonlara dönmediği için bekleyen birileri vardı. Bu tamamen bebeğin hareketlerine, cihazların kalitesine bir de doktorun tecrübesine bağlı. Doktoruna güveniyorsan kimsenin söylediğine takılma bence

Çok geçmiş olsun canım kültür için bana da ilk idrar daha doğru çıkar demişti doktorum, mutlaka teyit almak lazım demekki değişik sonuç aldığımızda

Şuan giydiğimden bir beden büyük aldım canım farklı iki markadan, bir de emzirme atleti aldım, çok pahalı şeyler almadım kullandıkça bakarım diye bilmediğim için bende

Bu insnalrı anlamıyorum gerçekten, kime güvenecez şaşırdık. Bende orda şuan Sibel özlere gidiyorum benimki riskli olunca anca perinatolog uzmanları felan yapabiliyor, sen böyle diyince kötü oldum. Bi tanıdığım yeni doğum yaptı orda bebeği 2 hafta geriden geliyordu 2.300 felan doğdu ama küveze almamış gerek yok şuan diye, şimdi evdeler iyiler, halen devam ediyor olsaydı onun bebeğini kesin alırlardı diyorum. Umarım öyle kişiler yoktur orda hala

Ebem orada rengin karatayliyla çalışıyor hep onunla da konuştuk bu aralar gerçekten almıyorlar. Aynı yoğun bakım doktorları devam ediyor ama alinanlarda kısa duruyor bence korktular bu olaylardan sonra.

Çok geçmiş olsun canım kültür için bana da ilk idrar daha doğru çıkar demişti doktorum, mutlaka teyit almak lazım demekki değişik sonuç aldığımızda
Çok teşekkür ederim, evet insan panik oluyor. Bir de toplamda 3 kez farklı tarihlerde yaptırdım hepsi de pozitif çıktı neyse çok şükür bir sıkıntı yokmuş yaşayarak öğrendik

Ebem orada rengin karatayliyla çalışıyor hep onunla da konuştuk bu aralar gerçekten almıyorlar. Aynı yoğun bakım doktorları devam ediyor ama alinanlarda kısa duruyor bence korktular bu olaylardan sonra.
Bi zahmet korksunlar artık okadar şey çıktı ortaya, insanda biraz merhamet olur. Hep iyilerle karşılaşırız inşallah

Selam kızlar. Bugün biraz detay temizlik yaptık eşimle sanki dayak yemiş gibiyim yaaa Hemen enerjim bitti. Siz nasılsınız

Kizlar iki gündür hafif sancım oluyor, yalancı sancı dedikleri şeye benzetiyorum. Aranızda bunu yaşayan var mı?

Ya mağazada denemek istemiyorum aslında ama mecbur kalırsam gideceğim artık ne yapalım. dagiye bakayım bende teşekkür ederim.
Ben daha önce normal sütyen aldığımda ölçümü öyle üstten yapmışlardı, ekstra denemedim ama tam olmuştu. Bel ölçüsü ayarlanır da cup sıkıntı artık büyüdükçe büyüyor ben de ne alacağımı şaşırdım. Mağazada bakmak en mantıklısı daha doğuma kadar büyür bunlar rica ederim

Bu grupta kim demişti ya troid ilacıyla demir ilacı aynı saatlerde alınmıyor diye bugün kontrolüm vardı değer aralığında ama biraz yükselmiş ilacın yetersiz kalmış düzenli kullanmıyor musun dedi ben troid ilacını içip yarım saat sonra demiri alıyordum bir aydır ondan mı acaba doktorun yanındayken hiç aklıma düşmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…