- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.941
Evet geçti . Plesentam da bir önceki gittiğimde normaldi, yukarı çıkmıştı. İlk olunca galiba böyle oluyor biraz evham yapıyorum sanırım. 2 doktora gidiyorum yani özeldeki sabit ama fakülteye de gidiyorum arada . Fakültede doğum yapmak istiyprum ama bakalımBence doktorunuza güveniyorsanız tekrar yaptırmanıza gerek yok. Fetal dna ile detaylı ultrasonda farklı şeylere bakıyorlar zaten. Sizin bebeğin pozisyonu iyidir, bazen bebekler dönmüyor ya da fazla kıpırdıyor. O yüzden çok vakit geçiyor.
Kanamalarınız için zaten konuşmuşsunuz doktorla ve şimdi geçmiş diye anlıyorum. Tekrar kanamanız olursa rutin doktorunuza gidin ama kesin.
Canım her zaman o kadar uzun sürmüyor, benim pozisyondan dolayı uzun sürmüştü. Saat 3 te gidip 5 te çıktım ama ara verdik 30 dakika kadar, gidip yürüdüm tatlı bir seyler yedim. Duruşu uygunsa her şeyi rahatlıkla görebiliyorlar. Plesantan aşağıda olduğu için kanama yaşamış olma ihtimalin de var. Bence kanama yaşadığın için görünmen daha iyi olur. Kendini üzme lütfen, güzelce dinlenmek sana en iyi gelecek sey su an.Kızlar merhabalar bir şey danışmak istiyorum sizlere . Ben detaylı ultrasonumu fakülteden iyi denilecek bir hocaya yaptırdım birçok kişi yaptırıyordu zaten ona . Fetal DNA da yaptırmıştım üstelik bir sıkıntı çıkmamıştı . Onun sonucuna dayanarak mı emin olamıyorum benim detaylı ultrasonumu taş çatlasın 15-20 dk yaptı bir sıkıntı yok dedi. O zaman plesentam aşağıdaydı onu söyledi . Dün bir arkadaşımla konuşurken onun detaylısını perinatolog yapmış riskliydi zaten ve 2 saat boyunca baktı diyor. Başka bir arkadaşımıza aynı doktor 3 saat bakmış çocuk dönmediği için . Benimde aklımda soru işareti kaldı . Acaba çok mu kısa baktı tekrar baktırayım mı diye ? Bugün o perinatoloğun kliniğini aradım ve yapabileceğini 28 . Haftaya bakıldığını söyledi . Fiyatı da7000 tl ben aşırı kararsız kaldım. Birde detaylıdan sonra benim 2 kere yoğun kanamam oldu şu an yok gayet iyiyim ama siz olsanız ne yapardınız?
2 3 saat bana birqz fqzla geldi benimde 35 dk falan surdu canim eger riskli bir durumun yok ise 2. Defa baktirmaya o.pqralqri vermeye gerek yok bence ama en iyisini sen bilirsin yinede icin nasil rahat edecekseKızlar merhabalar bir şey danışmak istiyorum sizlere . Ben detaylı ultrasonumu fakülteden iyi denilecek bir hocaya yaptırdım birçok kişi yaptırıyordu zaten ona . Fetal DNA da yaptırmıştım üstelik bir sıkıntı çıkmamıştı . Onun sonucuna dayanarak mı emin olamıyorum benim detaylı ultrasonumu taş çatlasın 15-20 dk yaptı bir sıkıntı yok dedi. O zaman plesentam aşağıdaydı onu söyledi . Dün bir arkadaşımla konuşurken onun detaylısını perinatolog yapmış riskliydi zaten ve 2 saat boyunca baktı diyor. Başka bir arkadaşımıza aynı doktor 3 saat bakmış çocuk dönmediği için . Benimde aklımda soru işareti kaldı . Acaba çok mu kısa baktı tekrar baktırayım mı diye ? Bugün o perinatoloğun kliniğini aradım ve yapabileceğini 28 . Haftaya bakıldığını söyledi . Fiyatı da7000 tl ben aşırı kararsız kaldım. Birde detaylıdan sonra benim 2 kere yoğun kanamam oldu şu an yok gayet iyiyim ama siz olsanız ne yapardınız?
Evet doğru diyorsunuz . Ben normal bir muayeneye gideyim en iyisi detaylı olarak değil ama . Çok teşekkürlerCanım her zaman o kadar uzun sürmüyor, benim pozisyondan dolayı uzun sürmüştü. Saat 3 te gidip 5 te çıktım ama ara verdik 30 dakika kadar, gidip yürüdüm tatlı bir seyler yedim. Duruşu uygunsa her şeyi rahatlıkla görebiliyorlar. Plesantan aşağıda olduğu için kanama yaşamış olma ihtimalin de var. Bence kanama yaşadığın için görünmen daha iyi olur. Kendini üzme lütfen, güzelce dinlenmek sana en iyi gelecek sey su an.
Teşekkür ederim2 3 saat bana birqz fqzla geldi benimde 35 dk falan surdu canim eger riskli bir durumun yok ise 2. Defa baktirmaya o.pqralqri vermeye gerek yok bence ama en iyisini sen bilirsin yinede icin nasil rahat edecekse
Amin canim amin tekrar çok çok teşekkür ederimEvet canım bu grup gerçekten benim de ilkim burda bişeyleri paylaşıyor olmak çok güzelen kısa zamanda seni de görürüz inşallah evet onlar bizim mucizelerimiz seni de mucizen tez zamanda bulsun canım benim
Evet canım bu grup gerçekten benim de ilkim burda bişeyleri paylaşıyor olmak çok güzelCok sagol canim destegin içingerçekten insanin kalbine ruhuna şifa bazi sözler bazi dualar...
İnşallah Allahım bebisimin gelecegi mujdesini almayi nasip eder bir an evvel
Cok sagol canim insallah hamile oldugumu ogreneyim yazcambu grup benim ilk göz ağrım.. bu grupta birseyler paylasabiliyor olmanin kiymetini hic unutmayin kuzum. Ben burdan ayrildigimda daha iyi anladim... minik mucizelerinizle ayni bedende gecirdiginiz her gün cok kiymetli...
Rabbim umut ettiğini bulmayı nasip etsin canımAmin canim amin tekrar çok çok teşekkür ederiminsallah Allahım saglikla bebegimin gelecegini haberini almayi nasip eder. Saglikla dogurup büyütmeyi nasip eder. Bu ay o bekledigim haberi almak icin cok umutluyum
Arkadaşlar da yazmışlar ama benim de yarım saat filan sürdü maksimum. O kadar 2-3 saat ne doktor bakar ne de sen sırt üstü durabilirsin zaten :) ben özel muayenehanede 5k ya yaptırdım adam prof'tu oda 30 dk filan baktı. Eğer ekstra bir sorun yoksa boşuna para verme bence de bebişe güzel bir şeyler alırsın o parayla :)Kızlar merhabalar bir şey danışmak istiyorum sizlere . Ben detaylı ultrasonumu fakülteden iyi denilecek bir hocaya yaptırdım birçok kişi yaptırıyordu zaten ona . Fetal DNA da yaptırmıştım üstelik bir sıkıntı çıkmamıştı . Onun sonucuna dayanarak mı emin olamıyorum benim detaylı ultrasonumu taş çatlasın 15-20 dk yaptı bir sıkıntı yok dedi. O zaman plesentam aşağıdaydı onu söyledi . Dün bir arkadaşımla konuşurken onun detaylısını perinatolog yapmış riskliydi zaten ve 2 saat boyunca baktı diyor. Başka bir arkadaşımıza aynı doktor 3 saat bakmış çocuk dönmediği için . Benimde aklımda soru işareti kaldı . Acaba çok mu kısa baktı tekrar baktırayım mı diye ? Bugün o perinatoloğun kliniğini aradım ve yapabileceğini 28 . Haftaya bakıldığını söyledi . Fiyatı da7000 tl ben aşırı kararsız kaldım. Birde detaylıdan sonra benim 2 kere yoğun kanamam oldu şu an yok gayet iyiyim ama siz olsanız ne yapardınız?
Olabilir canım bilmiyorum ama fiyat normal peritonologlar öyle yüksekBebek dönmeyince öyle bakmıştır dedim ama . Benimki de aşırı hareketli değildi uyuyordu ama doktorum baktı öyle . Fetal DNA normal geldi diyince biraz daha kısa baktığını düşünüyorum. Bu doktor da aslında fakültede çalışıyor ama kendi muayenehanesi de var ve 7000 lira baya yüksek geldi bana
Ben konya dayim hacettepeden 2cilikle mezun olan prof perinotolog 3 buçuk dedi. ben yinede radyoloji uzmanını tercih ettim oda aynıydı 3 buçuk. Siz hangi ildesinizOlabilir canım bilmiyorum ama fiyat normal peritonologlar öyle yüksek
Her sey daha iyi olur umarımEvet doğru diyorsunuz . Ben normal bir muayeneye gideyim en iyisi detaylı olarak değil ama . Çok teşekkürlerşu an daha iyiyim kendimi yormamaya özen gösteriyorum sağolun
Ben Gaziantep deyim canım burda bir arkadaş 5000 e gittiğini söylemişti ben devlete gidiyorumBen konya dayim hacettepeden 2cilikle mezun olan prof perinotolog 3 buçuk dedi. ben yinede radyoloji uzmanını tercih ettim oda aynıydı 3 buçuk. Siz hangi ildesiniz
Öyle canim ama ne olursa olsun kaybettiginde duygularin hislerin malesef cok farkli oluyor. İnşallah Allahım saglikla kolaylıkla yeniden hamile olup dogurup buyutmeyi nasip ederbabylovee canım, önceki yaşadığın olayı kafandan çıkarmaya çalış bebeğin doğsa bile ömür boyu acı çekecek ya da belki de senin hamilelik sürecinde hayatına mal olabilecek bir durum olabilirdi.
Bir uzman aynen şunları söylüyor;
“Düşük yaptığınız için elbette üzülebilirsiniz ancak düşük yaptığınız için şükür bile etmeniz gerekebilir. Rahim beynimiz gibi içerisindeki fetüste hayatta kalabilecek potansiyeli olup olmadığını çok önceden farkedip bunu sonlandırır”
İslam dininde de “size hayır görünen de şer,şer görünende bir hayır vardır “ der. Bilim de din de aynı şeyi söylüyor.
Belki de hayatı boyunca çok büyük acılar çekecekti ya da hayatta bile kalamayacaktı.
Bunu bir an önce arkada bırakıp yeni minnoşun için kendini hem ruhen hem bedenen sıfırlamalısın. Umarım yeniden hamile kalıp sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın hepimizin güzel dilekleri seninle
Henüz almadım, daginin çok öneriliyor ben oraya bakacağım. Gittiğinde ölçüm yapabiliyorlar orada rahatlıkla seçebilirsinKızlar emzirme sütyeni hakkında sorularım varaldıysanız hangi markadan tercih ettiniz ve beden problemini nasıl çözdünüz? Mağazadan gidip denemek istemiyorum açıkçası internetten alacağım ama normalde bedenim 75b bu beden ayarlama işleri nasıl oluyor acaba?
Ya mağazada denemek istemiyorum aslında ama mecbur kalırsam gideceğim artık ne yapalım.Henüz almadım, daginin çok öneriliyor ben oraya bakacağım. Gittiğinde ölçüm yapabiliyorlar orada rahatlıkla seçebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?