- 23 Aralık 2024
- 307
- 103
- 18
- 26
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.281
İnşallah dediğin gibi olurYok yok Down olsa bu haftada kaç tane daha belirti olur kalp ve bağırsakta problemler va de oluyor daha bir sürü sorun oluyor bebekte. Doktorun biraz pimpiriklilik yapmış. Bebeğini de strese sokma biliyorum sonuçlar cikana kadar tedirgin olacaksin insanın elinde değil ama sen yine de çok stres yapmamaya çalış
Valla canım dediğin gibi eğer susarsak herşeyi yapma yetkilerini kendilerinde görürler sakın susma özellikle lohusa döneminde içimize attığımız herşey bize zarar olarak döner sütümüz bile kesilebilir Allah korusun. Kaynanan gilin öyle konuşması beni bile sinir etti sakın öyle şeyler demelerine müsaade etme, şimdiden kendini göster yoksa bebiş doğunca anlatamazsın kimseye. Ben şimdiden hepsine doğunca kimse öpmeyecek dedim, eşimede dedim kucaktan kucağa gezmeyecek yeni doğan bebişin Bi yeri sevilmez zaten o emecek uyuyacak yani, yatak odasından da pek çıkarmayı düşünmüyorum. Görümcem gil veya kayananam gil eminim ki benim bu durumumdan çok memnun değiller ama yapacak bişey yok, laf söyleyecek olurlarsa da susmayacam. Bizim bebeğimiz zor oldu ve riskli gebelik geçiriyorum kimse benim yaşadığımı anlamaz oyüzden annesi olarak kimseye laf düşürtmeyecem. Sende eşinle güzel Bir dille şimdiden içinden geçenleri anlat konuş ki zamanı gelince aranızda kavga olmasınBenim etrafımdakiler şimdiden karışmaya bebeğim ile ilgili benim adıma kararlar vermeye başladılar bile canim. Zaten hormonlar tavan tahammül seviyem çok düşük kimseden lafımı tepkimi esirgemiyorum çünkü şunu anladım ki ben saygısızlık olmasın diye sustukça etrafımdaki insanlar daha fazlasını yapma hakkını kendinde görüyorlar. Hele eşimin ailesi şuan sadece damızlık gözüyle bakıyorlar bana bebegi doğur emzirsen yeter biz bakcaz büyütecez biz goturucez falan diyorlar kafayı yemişler resmenHani ben desem ki ben gideyim süt anne ile de idare edersiniz, hayır diceklerini sanmiyorum. Umarım eşimle beni boşanma aşamasına getirmezler tek korkum bu şuan.
Valla ben tavır koyuyorum canım eşim de her şey sen nasıl istersen öyle olcak şimdiden bunları düşünüp stres yapma bebeğimize odaklan sadece diyor ama zamanı geldiğinde inşallah dediğini yapar. Benimki de tüp bebek zor elde edilmiş bir gebelik yıllardır bunun hayali ile yaşıyorum ben kimsenin mahvetmesine izin veremem. Ben anneliği tadacağım bütün zamanım bebeğimle gececek onunla sakin huzurlu bir ortamda bag kurmak istiyorum. Lohusalıkta böyle kaos ortami içinde zehir zıkkım olmasını istemiyorum o anların. 1 hafta 10 gün olsa dişimi sıkarım ama en az 1 yıl kalmayı düşünüyorlar malesef ki. Ev üstüne ev olmaz ki insan kendi anne babasi bile olsa rahat edemez. Defolun gidin mi demek lazım illa yani kendileri düşünemez mi misafirligin de bir dozu bir sınırı vardır diye yaValla canım dediğin gibi eğer susarsak herşeyi yapma yetkilerini kendilerinde görürler sakın susma özellikle lohusa döneminde içimize attığımız herşey bize zarar olarak döner sütümüz bile kesilebilir Allah korusun. Kaynanan gilin öyle konuşması beni bile sinir etti sakın öyle şeyler demelerine müsaade etme, şimdiden kendini göster yoksa bebiş doğunca anlatamazsın kimseye. Ben şimdiden hepsine doğunca kimse öpmeyecek dedim, eşimede dedim kucaktan kucağa gezmeyecek yeni doğan bebişin Bi yeri sevilmez zaten o emecek uyuyacak yani, yatak odasından da pek çıkarmayı düşünmüyorum. Görümcem gil veya kayananam gil eminim ki benim bu durumumdan çok memnun değiller ama yapacak bişey yok, laf söyleyecek olurlarsa da susmayacam. Bizim bebeğimiz zor oldu ve riskli gebelik geçiriyorum kimse benim yaşadığımı anlamaz oyüzden annesi olarak kimseye laf düşürtmeyecem. Sende eşinle güzel Bir dille şimdiden içinden geçenleri anlat konuş ki zamanı gelince aranızda kavga olmasın
Gecmis olsun, gercekten her yerde salgin var. Dikkat etmemiz lazim.Selam kızlar bende hasta oldum, öksürük boğaz yanması ateşim yok ama kıçım başım heryerim ağrıyo.
Nisan anneleri grubunda bir anne daha ayni sebepten fetal DNA verdi canım onun sonuçları da çıkmış çok şükür hiçbir şey çıkmamış. Detaylıda ölçülen ense kalınlığı hiçbir şey ifade etmiyor sen içini ferah tut söylemesi kolay annelik yüreği kaldirmiyor biliyorum ama sonuc çıktığı gün derin bir nefes alacaksın inşallahİnşallah dediğin gibi olurEurofinse kan verdim bakalım az önce, 10 gün içinde çıkar dedi beklicem artık
Teşekkür ederimNisan anneleri grubunda bir anne daha ayni sebepten fetal DNA verdi canım onun sonuçları da çıkmış çok şükür hiçbir şey çıkmamış. Detaylıda ölçülen ense kalınlığı hiçbir şey ifade etmiyor sen içini ferah tut söylemesi kolay annelik yüreği kaldirmiyor biliyorum ama sonuc çıktığı gün derin bir nefes alacaksın inşallah
Sana da geçmiş olsun canım.Gecmis olsun, gercekten her yerde salgin var. Dikkat etmemiz lazim.
Ben de henuz olmadim ama asiri yorgunum ve ucuk cikardim, bagisikligim dustu sanirim. Bugun de cok az tansiyonum yukselmisti, is yerinde revirde yarim saat fln yatip dinlendim, daha iyiyim.
Aynen bu his bende de ya. Portakal suyu içtim daha kötü oldumBenim de mide suyum geliyor ya yanma yok ama arada ağzımda iğrenç bir tad oluşuyor. Yukarı çıktıkça mideyi zorluyor sanırım
1 yıl nedir ya çüş yani okadar da değil, 1 ay bile fazla ne 1 yılı. Sizinkiler baya abartmış canım onlarla sen Bi tartışma yaşarsın gibi çünkü çok saçma düşünceleri var. Şimdiden okadar kalamayacaklarını söyle bence abartmasınlar. Sende zor hamile kalmışın bu anlarını doya doya yaşayacağına zehir ettirme. Ben kaynanamla aynı şehirdeyim ama kalmasını istemedim sadece annem kalacak çünkü en çok onunla rahat ederim nazım ona geçer. Bide bebeğime ben bakmak istiyorum annem benimle ilgilenecek sadeceValla ben tavır koyuyorum canım eşim de her şey sen nasıl istersen öyle olcak şimdiden bunları düşünüp stres yapma bebeğimize odaklan sadece diyor ama zamanı geldiğinde inşallah dediğini yapar. Benimki de tüp bebek zor elde edilmiş bir gebelik yıllardır bunun hayali ile yaşıyorum ben kimsenin mahvetmesine izin veremem. Ben anneliği tadacağım bütün zamanım bebeğimle gececek onunla sakin huzurlu bir ortamda bag kurmak istiyorum. Lohusalıkta böyle kaos ortami içinde zehir zıkkım olmasını istemiyorum o anların. 1 hafta 10 gün olsa dişimi sıkarım ama en az 1 yıl kalmayı düşünüyorlar malesef ki. Ev üstüne ev olmaz ki insan kendi anne babasi bile olsa rahat edemez. Defolun gidin mi demek lazım illa yani kendileri düşünemez mi misafirligin de bir dozu bir sınırı vardır diye ya
Ben de annemle ayni şehirde yaşıyorum kadyinvalidemler 1000 km uzakta normal şartlarda da geldiklerinde 1 aydan az kalmıyorlar özellikle kışları geliyorlar doğalgaz faturası ödememek için1 yıl nedir ya çüş yani okadar da değil, 1 ay bile fazla ne 1 yılı. Sizinkiler baya abartmış canım onlarla sen Bi tartışma yaşarsın gibi çünkü çok saçma düşünceleri var. Şimdiden okadar kalamayacaklarını söyle bence abartmasınlar. Sende zor hamile kalmışın bu anlarını doya doya yaşayacağına zehir ettirme. Ben kaynanamla aynı şehirdeyim ama kalmasını istemedim sadece annem kalacak çünkü en çok onunla rahat ederim nazım ona geçer. Bide bebeğime ben bakmak istiyorum annem benimle ilgilenecek sadece
Sevmesinler küçücük bebeğin neresi sevilecek Allah aşkına, bağışıklığı çok düşük ve annesinden başkasına ihtiyacı yok. Sen kesin kararlı olduğunu söyle canım yoksa gerçekten baya kalacaklar gibi duruyor, eşin söylesin özellikleBen de annemle ayni şehirde yaşıyorum kadyinvalidemler 1000 km uzakta normal şartlarda da geldiklerinde 1 aydan az kalmıyorlar özellikle kışları geliyorlar doğalgaz faturası ödememek içinZaten evim 2+1 bir oda yatak odası bir oda bebek odasi bir tek salonumdaki 2 koltuk var misafir ağırlamak için biraz düşünmeleri lazım yani. Ben söylüyorum zaten direk uzun süre kimsenin kalmasına gerek yok ben lohusa iken pek stresli ortamda durmak istemiyorum diye. Ama napalim torun sevmeyelim mi gidelim mi hemen diye tavır yapiyorlar dencek bir şey yok
1 yıl mı ay yok istemiyorum diyin.. bana bi hafta 10 gün gelecekler istemiyorum il dışında gelecekler.. dedim kesinlikle kayinbabayi istemiyorum dedik bizim adetimizde erkek olmaz evde dedim yalandan ama bakalım.. gelirse de adam yemin ettim salona gecelikle gelcem rahatsız olsunlarValla ben tavır koyuyorum canım eşim de her şey sen nasıl istersen öyle olcak şimdiden bunları düşünüp stres yapma bebeğimize odaklan sadece diyor ama zamanı geldiğinde inşallah dediğini yapar. Benimki de tüp bebek zor elde edilmiş bir gebelik yıllardır bunun hayali ile yaşıyorum ben kimsenin mahvetmesine izin veremem. Ben anneliği tadacağım bütün zamanım bebeğimle gececek onunla sakin huzurlu bir ortamda bag kurmak istiyorum. Lohusalıkta böyle kaos ortami içinde zehir zıkkım olmasını istemiyorum o anların. 1 hafta 10 gün olsa dişimi sıkarım ama en az 1 yıl kalmayı düşünüyorlar malesef ki. Ev üstüne ev olmaz ki insan kendi anne babasi bile olsa rahat edemez. Defolun gidin mi demek lazım illa yani kendileri düşünemez mi misafirligin de bir dozu bir sınırı vardır diye ya
Kayınbabanın işi yok zaten canım. Sen lohusa olacaksın Bez takacaksın sütyensiz gezdiğin olacak Bi zahmet düşünsün herkes. Benimde il dışından görümcem gil gelecek ama annesi gilde kalsınlar benim yanımda annem olacak kalabalık istemiyorım hiç sakin ortam da büyütmek istiyorum. Birde herkese tembih ettim kimse Bi yerinden öpmeyecek diye, kucaktan kucağa da gezdirmem kim alınırsa alınsın artık1 yıl mı ay yok istemiyorum diyin.. bana bi hafta 10 gün gelecekler istemiyorum il dışında gelecekler.. dedim kesinlikle kayinbabayi istemiyorum dedik bizim adetimizde erkek olmaz evde dedim yalandan ama bakalım.. gelirse de adam yemin ettim salona gecelikle gelcem rahatsız olsunlar
Uffff hiç gelemem böyle şeylere yaşamayı bırak okuyunca bile dellendimBen de annemle ayni şehirde yaşıyorum kadyinvalidemler 1000 km uzakta normal şartlarda da geldiklerinde 1 aydan az kalmıyorlar özellikle kışları geliyorlar doğalgaz faturası ödememek içinZaten evim 2+1 bir oda yatak odası bir oda bebek odasi bir tek salonumdaki 2 koltuk var misafir ağırlamak için biraz düşünmeleri lazım yani. Ben söylüyorum zaten direk uzun süre kimsenin kalmasına gerek yok ben lohusa iken pek stresli ortamda durmak istemiyorum diye. Ama napalim torun sevmeyelim mi gidelim mi hemen diye tavır yapiyorlar dencek bir şey yok
Canım bende sabahları kalktığımda ellerim uyuşuyor şişiyor yüzüklerimi takamıyorum. Geçende kolum aşırı ağrıdı bileğime doğruKızlar ellerim uzun zamandır sisiyordu ama şimdi ayak ayak bileğimde şis iki gündür.. tuzu azalttım karbonhidrattan mı oluyor bilmiyorum ama internette protein kaçağı vs olabilir diyor.. ctesi günü detaylı ultrasona gircem bakalım ama size sormam istedim.. sizde de bu denli ödem var mı
Protein kaçağı dediği idrarınızda protein olması sanırım. Detaylı ultrasonda çıkmaz, sizi takip eden doktorunuza söyleyin, eğer düzenli yapılmıyorsa idrar tahlili yapsın. Allah korusun önemli bi şe olmasınKızlar ellerim uzun zamandır sisiyordu ama şimdi ayak ayak bileğimde şis iki gündür.. tuzu azalttım karbonhidrattan mı oluyor bilmiyorum ama internette protein kaçağı vs olabilir diyor.. ctesi günü detaylı ultrasona gircem bakalım ama size sormam istedim.. sizde de bu denli ödem var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?