Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    136
ya aynen bana da bir sinir yükleniyor, geçen sabah eşimle müzik açtık bayağı aşka geldik dans ettik azıcık zıplamışım farkında olmadan anneme gülerek anlatıyordum amaaaan kadın kalpten gidiyordu ya dedim kadın kendine gel çocuk pamuk ipliğiyle mi bağlı nolcak iki dans ettim azıcık zıpladım diye oturup ağlayacak neredeyse çok korkutmuşlar zamanında insanları

Valla bende 25+5teyim 10 kilo aldım, şimdiden nefes nefese kalıyorum iyice ağırlaştım 30 dan sonrasını düşünemiyorum

Bende oryantal yapiyorum tamam tup bebek tedavisiyle gebw kaldm ama riskli zamanlari atlattik oynama bebek corba oluyor icerde diyorlar

Bende oryantal yapiyorum tamam tup bebek tedavisiyle gebw kaldm ama riskli zamanlari atlattik oynama bebek corba oluyor icerde diyorlar
ahahdhsad ya riskli bir durum yoksa nolcak hatta hareketli olmak çok güzel bir şey doğum için de. Zaten 2. trimestera da az kaldı ağırlaşcaz iyice, kısıtlanana kadar oynamaya devam

Tup bebekte ozel bir sey var mi bilmiyorum da, saglikli gebelikte bebek hareket etmeyle, gunluk spor yapmayla dusmez diyor zaten doktorlar da. Hormonlarimizla tutunuyor neticede. Dusuyorsa da saglikli olmadigi icin dusuyor.
Su an artik agirlastim, gobegim filan da kocaman geliyor bana, oyle pek enerjim olmuyor zaten.
Bebek zaten kendi icerde taklalalar atiyor, kendi kendini corba yapiyor

Hem ne corba ozellikle aksamlari kuduruyor cildiriyor

Merhaba ben de 10+2 haftalık hamileyim. Diğer ilaçlar progestan iğne bu hafta son ancak enox u gebeliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi doktorum. Açıkçası yıkıldım o da bitecek sanıyordum. Siz de hamilelik boyunca sonuna kadar mı enox kullanacaksınız acaba?

Merhabalar kızlar hafta olarak genel olarak ondesiniz ben 20. Haftadayım doktorum corasprin kullanmayi birakabilirsin dedi oncesinde kaybım olduğu için tedbir amaçlı başlamıştım ama bırakmaya korkuyorum.Burda da başka kullananlar vardı diye hatırlıyorum pıhtılaşma testi yaptirmadan sadece tedbir amaçlı kullanıp bırakan var mı acaba kullansam ne olur ki doguma yakın bırakırım kanama falan cogalmasin diye ama şimdi tedirginim

Umarım öyle olur cumadan beri 2 kilo vermişim stresten, genelde yüksek bulgu diyorlar ama bakalım inşallah birşey çıkmaz

Riskli dönemi geçmişsin aslında, gereksiz kullanım da sorun yaratabilir belki. Bir kaç doktordan görüş alıp ilerlemen daha iyi olabilir. Detaylı ultrasonda da bebişe giden kan akışı değerlerini görüp kullanıp kullanmaman gerektiği konusunda yönlendiriyor perinatloglar. Detaylı yaptırmış mıydın ?

Ben kullanmıyorum ama bugün yaptırdım hiç sormadılar öyle bir şey

Umarım öyle olur cumadan beri 2 kilo vermişim stresten, genelde yüksek bulgu diyorlar ama bakalım inşallah birşey çıkmaz
Yok yok Down olsa bu haftada kaç tane daha belirti olur kalp ve bağırsakta problemler va de oluyor daha bir sürü sorun oluyor bebekte. Doktorun biraz pimpiriklilik yapmış. Bebeğini de strese sokma biliyorum sonuçlar cikana kadar tedirgin olacaksin insanın elinde değil ama sen yine de çok stres yapmamaya çalış

Yok 1 subatta detaylı ultrason o zamana kadar kullanayım gidince soylediklerine göre bırakırım olmazsa şuan içime sinmiyor direkt bırakmak

Yok 1 subatta detaylı ultrason o zamana kadar kullanayım gidince soylediklerine göre bırakırım olmazsa şuan içime sinmiyor direkt bırakmak
Orada sağ ve sol kasıktan bebişe giden kana bakıyorlar sanırım akış hızından anlıyorlar bir rakamlar söyledi de tam hatırlamıyorum, 1.80 mi öyle bir şey demişti. Sordum ben de hatta bir ilaç vs herhangi bir şeye gerek var mı diye o da bazı durumlarda kan sulandırıcı öneriyoruz ama sizin için gerek yok normal görünüyor demişti. İnşallah seninkinde de sorun yoktur

Canım ben tedbir amaçlı coraspirin ve 0.4 oksapar kullanıyorum 20. Haftaya kadar coraspirin kullandım ama bıraktım doktorum bana iğneyi kullanma gerek yok dedi ama korkumdan birakamadim belki bu ay sonu bırakırım yada 36. Haftadan sonra coraspirin içmiyorum artık bı aydır sadece iğne kullaniom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…