- 24 Eylül 2024
- 300
- 346
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.021
İlk önce bi iki gün kapakları açık bırakıp havalandırmayı deneyin bence. Sonra da böyle nem çekiciler kullanmayı deneyebilirsiniz.Canlarim size hamilelik disi bir konuyla.geldim ben gardolabimdaki hersey kokuyor hamile.kalmadan oncede kokuyordu acaba nemlimi kaliyor dedim kururma makinasi aldm yine ayni 1 hafta beklesin cekmecede les gbi kokuyor ne yaptiysam cozum bulamadim naftalinde koydm koku keseleri yastiklarida koydm en sonunda tum kiyafetlerle beraber gardolabi aticam o olucak
Bende öyleyim günün yarısı lavaboda geçiyor zaten dışarı da çıkınca kötü oluyor valla Bi yere gidesim gelmiyor bu yüzdenHadi ya, hamiliklete böyle şeyler oluyor malesef, özellikle bebişin tekmesi aşağıda olunca daha zor. Benim de plsenta aşağıda olunca azıcık bile olsa çok sıkışmış gibi lavobaya gidiyorum zor Bi durum
Aynen canım, kısa yolculuklar da bile sıkıntı yaşıyorum dışarda biyerde lavobaya girmeyi de sevmiyorum hijyenden dolayı oyüzden çok sıkıntı yaşıyorum. Gece derin uyku yaşayamıyorum hep sıkışık gibiyim ve kasıklarım da ağrı oluyor. Uzun uzun uyuyanlara imreniyorumBende öyleyim günün yarısı lavaboda geçiyor zaten dışarı da çıkınca kötü oluyor valla Bi yere gidesim gelmiyor bu yüzden
Benim her yerde şu anBen bebeğimin hareketlerini hep sol tarafımda hissediyorum kızlar. Bazen göbek ortasına doğru da vuruyor ama genelde hep solBenzer durumda olan var mı?
Yaa ben tam anlamıyla son 1 haftadır hissediyorum zaten oğlumuBenim her yerde şu anilk hissetmeye başladığımda soldaydı daha çok, bir iki hafta sonra hissetmediğim yer kalmadı bazen aynı anda hem sağ hem solda hissediyorum
Ben genelde sağda hissediyorum bide vajinanın tam üstüne vuruyorBen bebeğimin hareketlerini hep sol tarafımda hissediyorum kızlar. Bazen göbek ortasına doğru da vuruyor ama genelde hep solBenzer durumda olan var mı?
Henüz çılgın hareketlerine başlamamış benim bebem demek kiBen genelde sağda hissediyorum bide vajinanın tam üstüne vuruyor
Yeni hissettiysen normal. Ben de hep belirli bir noktada hissediyordum. Şuan içerde tepiniyor kıyafetlerden bile belli oluyor bazenYaa ben tam anlamıyla son 1 haftadır hissediyorum zaten oğlumuyatış pozisyonuyla ilgili mi diye düşünüyordum son iki gündür aşıdan dolayı hep sağ tarafıma yatıyorum da o zaman zamanla ben de her noktada hissederimmm
Sağol canıım içimi rahatlattınYeni hissettiysen normal. Ben de hep belirli bir noktada hissediyordum. Şuan içerde tepiniyor kıyafetlerden bile belli oluyor bazenbir iki haftaya kadar hem daha güçlü hem de daha belirgin hale gelir
Ben ilk sağımda hissetmeye başladım şuan her yerde. Akşam soldaydı şimdi sağdan vuruyorBen bebeğimin hareketlerini hep sol tarafımda hissediyorum kızlar. Bazen göbek ortasına doğru da vuruyor ama genelde hep solBenzer durumda olan var mı?
Tam sizin mesajlarınızı okurken göbek tarafına yöneldi benimki de, geziyorBen ilk sağımda hissetmeye başladım şuan her yerde. Akşam soldaydı şimdi sağdan vuruyor
Duvarınız su mu alıyor acaba gardrobun arkası falan?Canlarim size hamilelik disi bir konuyla.geldim ben gardolabimdaki hersey kokuyor hamile.kalmadan oncede kokuyordu acaba nemlimi kaliyor dedim kururma makinasi aldm yine ayni 1 hafta beklesin cekmecede les gbi kokuyor ne yaptiysam cozum bulamadim naftalinde koydm koku keseleri yastiklarida koydm en sonunda tum kiyafetlerle beraber gardolabi aticam o olucak
Ben gece o kadar sık uyanmıyorum şükür geçen enfeksiyon için saşe içtim gece 1 di yattım sabah 7 de uyanmışım normalde de oğlum uyandırmazsa uyanmıyorum uyanırsan illa gidiyorum ama hem kalkmışken su içmiş oluyorumAynen canım, kısa yolculuklar da bile sıkıntı yaşıyorum dışarda biyerde lavobaya girmeyi de sevmiyorum hijyenden dolayı oyüzden çok sıkıntı yaşıyorum. Gece derin uyku yaşayamıyorum hep sıkışık gibiyim ve kasıklarım da ağrı oluyor. Uzun uzun uyuyanlara imreniyorum
Benimki kaç gündür zıplayıp duruyor enerjik bebe olacak sanırım dışardan da net belli oluyor aynı anda her yerde nasıl oluyorsaBen bebeğimin hareketlerini hep sol tarafımda hissediyorum kızlar. Bazen göbek ortasına doğru da vuruyor ama genelde hep solBenzer durumda olan var mı?
Çok güzel valla ben yattığım da hemen uyuyamıyorum sonra yine sıkışıyorum tekrar gidiyorum böyle bir döngünün içindeyim, neyse bebişimiz herşeye katlanıyoruz. Annelik kolay değilBen gece o kadar sık uyanmıyorum şükür geçen enfeksiyon için saşe içtim gece 1 di yattım sabah 7 de uyanmışım normalde de oğlum uyandırmazsa uyanmıyorum uyanırsan illa gidiyorum ama hem kalkmışken su içmiş oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?