Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    131
Ahaha valla ya bende bunu çok sevdim bulamıyor kokusuz ve renksiz sizle paylaşayım dedim.

Hayırlısı olsun canım bebiş sağlıklı önemli olan o :) korku hepimizde var bence sezeryan olsun vajinal olsun, içimizden insan çıkacak ben de düşündükçe korkuyorum ama herkes bir şekilde doğuruyor sonuçta biz de hallederiz içimizde bir canı büyütebilecek kadar güçlü varlıklarız hepsini hallederiz :)

Selam arkadaşlar. Ben de dün ayrıntılıya girdim. Çok şükür bebek sağlıklı. Perinatolog plasenta previa marjinai dedi. Sonra kendı druma gittim. İmkansız 22 haftada mutlaka görürdüm dedi tekrar kontroll etti. Öyle bişey yok rahat ol dedi. Allaha emanet artık. Bebek 500 gr 30 cm dediler. Bebeğin boyu 24 haftayla uyumlu. Uzun boylu olacakmış kuşum. Ve kız olduğu kesin.

Gözün aydın canım

Aynen canım orası öyle tabi, hepsi zor illaki, ama güç biz kadınlara verilmiş, Rabbim hepimize çok kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin hemen ayaklanalım

Seninde gözün aydın canım, bidaki kontrolde tekrar bakarlar öyle bişey yoktur Allahın izniyle

Kizlarrr nasılsınız,çok giremedim buralara hayat tempom biraz yoğun ve ikinci olduğu için de sanırım karnım daha hızlı büyüyor. Ya son haftalarda korkunç bel ağrısı yaşıyorum. Bilgisayar mühendisiyim, haliyle de masa başı çalışıyorum muhtemelen ondan ama kuyruk sokumunda başlayıp kalçama vuran bir ağrı ya çok kötü,bugün kontrol vardı doktor egzersiz önerdi ama hiç halim kalmıyor ki. 2 yaz 2 aylık enerjisi bitmeyen bı de evde bebe var çünkü

Kızlar garip bir şey yaşıyorum lütfen bilgilendirin beniii Bugün 21. Haftadayım cinsiyetimiz belirsizdi doktora direk görürseniz kağıda yazın hocam dedim tamam dedi ilk cinsiyete baktı bende o arada gördüm bacak arası bomboştu sonra doktor gördüm net belliydi dedi. Hatta 1 hafta geriye düştüm başını uyruğunu ölçtü sonra kağıda yazdı… çıktım 3-4 saat sonra baktık erkek yazıyor o kadar şaşırdım ki, ben iki bacak gördüm ve bomboştu yani…çok şaşırdım erkeği görünce neden olabilir

İkinci gebelikte kesinlikle karın daha çabuk büyüyor. Beliniz için üzüldüm çünkü bel ağrısını çok iyi bilirim Otururken destek koysanız belinize belki iyi gelir. Şifalar dilerim

Selam canım, ben de bütün gün bilgisayar başındayım. Benim ilk gebeliğim, bel ağrısı bende de var. Benim sağ tarafımdan kalçama bacağıma vuruyor bazen. Yürüyüş önderdi doktor bana da ama benim de enerjim çok düşük yapamıyorum. Fırsat buldukça uzanıp dinlenmek iyi geliyor. Allah kolaylık versin bebişle de zor olur bir de tam sendrom dönemi :/

Doktorunuzun değerlendirmesi ultrason görüntülerine ve ölçümlerine dayandığı için daha net bir sonuca ulaşmış olabilir. Biz bu konuda uzman olmadigimiz icin ultrason görüntüleri bazen bizler için yanıltıcı görünebilir, çünkü doğru açıdan bakmak oldukça önemli. Bence bu durumda doktorunuzun uzman görüşüne güvenmek en doğrusu olacaktır. Umarım her şey gönlünüzce olur!

amin, böyle sorunca cinsiyeti kabullenmiyorum gibi oluyor ama alakası yok aslında ben böyle birşey yaşadım eşimde heyecandan herkesi arayıp söylüyor sonra yanılmak istemediğim için sormak istedim.

Merhaba kızlar. Şeker yüklemesi sonuçlarım güzel geldi çok şükür. Oğluş da iyiydi yüzünün önünde kordon ve elleri vardı biraz zor gördük ama sağlık olsun.

Ahaha valla ya bende bunu çok sevdim bulamıyor kokusuz ve renksiz sizle paylaşayım dedim.
Bende bu vardi dudagima ve ellerime suruyordum nemlendirici olarak, gobegime surmek hic aklima gelmemisti :) L'occitane'daki calisan hamilelerin tek kullanabilecegi serinin bu shea yagli olanlar oldugunu soylemisti, digerlerini onermemisti.

Senemisback
Epeydir gözükmüyorsun nasılsın, nasil gidiyor
Ayyy sorduğun için sağol canım benim çok yoğun gidiyor işten kendime zaman ayıramıyorum mahvoldum desem yeri ama buna şükür tabiki salı günü doktor kontrolüm var şeker yüklemesi yapılacak sonrasında bi on gün rapor alıp buralarda yakılmak ve sadece uyumak istiyorum sizler nasılsınızzzzz artık yokuş aşağı gidiyoruz sona doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…