- 13 Temmuz 2023
- 1.188
- 1.106
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.821
Selam, benim bir süredir var. Erken başlamıştı. Kişiden kişiye göre değişiyor galibaSelam kızlar acayip mide yanması başladı bende erken değil mi ya sizde var mı hiç
Visnee nerelerdesin kizSelam kızlar acayip mide yanması başladı bende erken değil mi ya sizde var mı hiç
Ayy benim tanıdığım bir çok kişi nutella kavanozu bitiriyordu deli gibi. Tabi kötüden örmek olmaz ama çok istiyosan ye bence canım yaaKızlar bazen size de Ülker kare çikolatanın tamamını bitirme perileri geliyor mu?? Ben eskiden bi oturuşta üç paket yerdim, şimdi üç parça yememek için zor duruyorum. Oğluş bayram ediyordur yedikçe ama bir zararı var mıdır? Tutamıyorum kendimi
Ben 25. haftadayım hiç yok . Herkeste oluyor mu acaba ?Selam kızlar acayip mide yanması başladı bende erken değil mi ya sizde var mı hiç
Bende de hiç yok canım, en baştan beri kusma vs de olmadı bende, mide yukarı çıktıkça reflü tetikleniyormuş bazı annelerde ondan oluyor diyordu doktor, ilerleyen zamanda durum güncellemesi yaparız bakalımBen 25. haftadayım hiç yok . Herkeste oluyor mu acaba ?
Ay sorma hiç aktif olamıyorum canım çocukların ödevleri işleri benim programlar falan derken günler nasıl hızlı geçiyor anlamıyorum resmen hamilelikte yarıya gelmişiz zaman nasıl geçti böyle oldu onu da anlamadım. İlk hamileliklerim öyle değildi ama evde cocuk olunca demek onlarla ilgilenmekten insan anlamıyor zaman bir suVisnee nerelerdesin kiz
Sanmam canım benim normalde de midem rahatsızdır reflü gibi tetikliyor demekkiBen 25. haftadayım hiç yok . Herkeste oluyor mu acaba ?
Eveet ya nutellaya karşı kendini tutamayanlar çok var ama onu doğum sonrasına bırakıyorum ben deAyy benim tanıdığım bir çok kişi nutella kavanozu bitiriyordu deli gibi. Tabi kötüden örmek olmaz ama çok istiyosan ye bence canım yaa
Ben cuma günü 22. Haftaya başlayacağım, hiç olmadı mide yanması…Selam kızlar acayip mide yanması başladı bende erken değil mi ya sizde var mı hiç
Aynen benim de olmadı kusma filan inşallah mide sorunu da yaşamayızBende de hiç yok canım, en baştan beri kusma vs de olmadı bende, mide yukarı çıktıkça reflü tetikleniyormuş bazı annelerde ondan oluyor diyordu doktor, ilerleyen zamanda durum güncellemesi yaparız bakalım
Geçmiş olsun canımSanmam canım benim normalde de midem rahatsızdır reflü gibi tetikliyor demekki
Ben Hindistan cevizli yağı, bio oil ve bebek yağı kullanıyorum dönüşümlü, Hindistan cevizi yağı emilimi biraz zor ama çok güzel nemli tutuyor. Bebe yağı duştan sonra nemi güzel hapsediyor, bio oil de çabuk emildiği için konforluKızlar Loccıtane’nin Shea Butter Yağı nasıl efsane bir şeymiş yaa. Bugün ilk defa denedim tayt giydim falan hala nemli karnım. Baya da büyük. Çatlak için ürün bakanlara tavsiyedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?