Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    131
20. Haftadan herkese merhaba guzeller mantar oldugumu hissederek bugun kontrole gitttim 380 gram 24 cm olmus prensesim hareketlerini asiri derecede hissediyorum felaket hareketli cnku totaldw 6 kilo almism doktorum biraz kizdi gunluk yuruyusu artirdik birazda agzimizi tutucaz nasil olucaksa bakalm ve mantar baslangici fitil verdi birde krem birdw vajina flora duzenleyici yarinda asimi olucam tetenoz onun disinda keyifler yerinde

Ay ne demek bayadir sesin çıkmıyordu merak ettim evet yoğun olduğun çok belli ohh şöyle biraz yat dinlen sende bebekte biraz rahat edersiniz
Ayy evet bende iyiyim çok şükür bebekte güzel ilerliyor ,gercekten ne çabuk geçiyor vakit ,doğumu düşündükçe çok heyecanlanıyorum

Belirtiler neydi canım mantar da ben progestan kullanıyorum normalde klozete gidiyorum lavabo için bugün normale gitmek zorunda kaldım baktım süt kesiği gibi akıntı ama fitilden mi bilmiyorum progestanı vajinal kullananlarınki nasıl oluyor

Sadece kasinti vardi canim progestan fitil bnde kullandm 5. Aya kadar gunde 3 kere o sut kesigi gni atilmiyor genelde ya cok sivi oluyor yada puruzsuz bir formda oluyor

Ya zor da ne kelime o da haklı ilgi istiyor, hem iş hem ev hem hamilelik hemde bebiş inşallah doğum iznine ayrılana kadar dayanabilirim. Bu ağrı için de doktor sırtı guclendirmen lazım hamileler için uygun egzersizler var filan dedi

İkinci gebelikte kesinlikle karın daha çabuk büyüyor. Beliniz için üzüldüm çünkü bel ağrısını çok iyi bilirim Otururken destek koysanız belinize belki iyi gelir. Şifalar dilerim
Şu ortası boşluklu minderler iyi geliyor dedi birisi bı onu denicem. Ofisteki sandalyeler de bel destekli aslında ama ise yaramıyor demekki

Sadece kasinti vardi canim progestan fitil bnde kullandm 5. Aya kadar gunde 3 kere o sut kesigi gni atilmiyor genelde ya cok sivi oluyor yada puruzsuz bir formda oluyor
Bugün öyle dikkatimi çekti ya yarın aile hekimine söylerim olmazsa

Ayyy doğumlar yaklaşıyo kızlar , Ocakta bştiyo valla öyle böyle napcazzzz ben normal doğurmayı denicem bir de

Yarın sabah benim de tetanoz aşısı var. Kol ağrısı yapabilir düşüncesi beni şimdiden geriyor

Bazen o şekildede olabiliyor bende canım bazende tamamen sıvı akıntı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…