Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    127
Korkmayın bi süre sonra ortalıktan kayboluyorlar

Bende de var, kızarıklık soyulma, siyah nokta artışı.. cok can sıkıcı bir durum oldu artık.
cisiyeti bilmiyorum henüz Hicbir şey kullanmiyorum, nemlendirici sadece

Bende de var, kızarıklık soyulma, siyah nokta artışı.. cok can sıkıcı bir durum oldu artık.
cisiyeti bilmiyorum henüz Hicbir şey kullanmiyorum, nemlendirici sadece
bende bir de artı olarak sol yanağımda gebelik isi derler bizde leke oluşmaya başladı gölgeli bi leke duman lekesi gibi iş işte hamilelik bittikten sonra geçer hep ama canımı sıkmaya başladı oğlumda bunları yaşamadım hatta yüzüm inanılmaz güzelleşmişti… doktora göre net olmamakla beraber kız… acaba böyle lekelenme için doğal bir şey var mıdır ?

Biz aynı apartmanda yaşıyoruz bı de kayınvalidem eşimle ilgili vicdan azabı cekiyo 2-3 aylıkken bakıcıya bıraktım calistim diye hep sanki kendi çocuğu gibi yorum yapiyo alicam yanıma yatircam kimseye vermicem gibi sacma sapan konuşuyo oda hazirlicakmis hatta kendi katında ona ben doğum izninden sonra ise donmicem 1 yıl kendim bakicam dedim resmen hayal kırıklığı yaşadı ugrastircak biraz beni saygısızlık etmek istemiyorum ama yeri gelince bende kibarca dicegimi diyip geçiyorum

Reactions: sdg
Sana tavsiyem ilk zamanlar kullan bu durumu
Bebeği besle ve ver git uyu biraz dinlen buraya takıl bi süre sonra emin ol sabrı kalmayacak… annelik ile babaannelik çok farklı şeyler bi süre sonra yaşları gereği de kafaları kaldırmayacak ve durmuyor ağlıyor falan söylenecekler :)
oğlum 14 aylık durmuyor dediklerinde ama siz çağırdınız bakın diyorum önceden 2 günde bir görüşmek istiyorlardı şimdi süre haftada bir oldu

Bacak arasına bakınca net belli oluyor, devlet bana da erkek demişti, özelde bacak arasını gördü %99 kız dedi. Şimdi yarın tekrar özelde kontrolüm var bakalım ne diyecekler. Erkek de genelde çok net söylüyorlar aslında ama görememiştir belki bacak arasını

Benim ucu beyaz olan minik minik sivilcilerden çıkıyor sürekli. Burun çevremde ve çenemde oluyor. Ellemiyorum kendiliğinden 2 günde sönüyor canım. Tavsiye olarak çay ağacı yağından üzerine minik minik sürebilirsin hızlı kurutuyor ayrıca dezenfektan ve iltihap giderici özelliği var. Ben bir kaç makalede güvenilir olduğunu gördüm ama doktoruna danışman daha faydalı olur tabii.

Hiç bilmiyorum ki.. Doktorum bunlar için net bir öneri yapmıyor sadece nemlendirici sürebileceğimi söyledi.
hamilelerin yüzüne ışık gelir diyorlar ama bana solgunluk geldi resmen umarım kalıcı değildir hiçbiri

valla ne yalan söyleyeyim ilk bebeğimde nur inmişti resmen yüzüme bunda ise trafo bağlasalar bile ışık mışık yok gelmez

Ayy bu benim ilk hamileliğimde ki rüyama benziyo. Eşimi iş yerinden arkadaşı ile gördüm uyandırıp sizi vururum ayağınızı denk alın dedim yazık adam ne oluyor falan dedi anlamadı tabi anlayınca bastı kahkahayı
Kızlar bende de kalp çarpıntısı var yani kalbim öyle şiddetli çarpıyor ki vücudum da hareket ettiriyor küt küt
Canım ben de arada bir oluyo özellikle biraz yorulursam. Drum normal demişti ama sıksa bi domtorunla görüş istersen
Kesinlikle ilk zamanlar bakarım ederim ver yapayım diyen kv, oğlum hastaydı geçen hafta burada da yazmıştım el ayak oldu diye. Gel 1 kaç gün yardım et ben çok yoruldum oğlun da işe uykusuz gidiyo diye gelemem dedi. Sonra oğlum da seni sevmiyorum babaanne deyince niye diye soruyo oğlum 3 yaşına girecek toplasan 10 gün bakmamıştır yani. Çocuk yap bakarız demeler hep yalan

Degil canim bugn gelicek fetal dna sonucum belkide dogrudur kizdir

Sagol canm danisayim bi

Reactions: sdg
Nerde yaptirdinix.bem bugun genoxda kan veddim

valla ne yalan söyleyeyim ilk bebeğimde nur inmişti resmen yüzüme bunda ise trafo bağlasalar bile ışık mışık yok gelmez
Ay güldürdün beni kendimi gördüm gerçekten insanın canını sıkıyor durum ama böyle konuşunca da ciddiye alasım da gelmiyor bir yandan her sey geçici diye kendimi motive etmeye çalışıyorum

Kızlar merhaba bugün 16+5 olduk çok su tüketemiyorum sizden yardım istiyorum nasıl su içiyorsunuz hareketsiz, soğuk havalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…