- 26 Haziran 2024
- 460
- 554
- 18
- 35
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.361
Korkmayın bi süre sonra ortalıktan kayboluyorlarValla haklısınız benim eşimin ailesi de bebekle ilgili sanki kendi cocuklari gibi yorum yapiyolar öyle bakcam böyle yetistircem diye eşim sessiz kaliyo ya o anlarda degil onlara hak vermek sustugu için bile umugune cokesim geliyo çok haklı bı gerekçe
Bende de var, kızarıklık soyulma, siyah nokta artışı.. cok can sıkıcı bir durum oldu artık.Bebeğinin cinsiyeti belli mi ? Kız anneleri bu sorunu çok yaşıyor diye biliyorum ama ? Belki de hurafedir… benim yüzüm ve sırtımda çok fazla sivilce ve akne oluşumu var… soda ve gül suyu kullanıyorum sadece…
bende bir de artı olarak sol yanağımda gebelik isi derler bizde leke oluşmaya başladı gölgeli bi leke duman lekesi gibi iş işteBende de var, kızarıklık soyulma, siyah nokta artışı.. cok can sıkıcı bir durum oldu artık.
cisiyeti bilmiyorum henüzHicbir şey kullanmiyorum, nemlendirici sadece
Biz aynı apartmanda yaşıyoruz bı de kayınvalidem eşimle ilgili vicdan azabı cekiyo 2-3 aylıkken bakıcıya bıraktım calistim diye hep sanki kendi çocuğu gibi yorum yapiyo alicam yanıma yatircam kimseye vermicem gibi sacma sapan konuşuyo oda hazirlicakmis hatta kendi katında ona ben doğum izninden sonra ise donmicem 1 yıl kendim bakicam dedim resmen hayal kırıklığı yaşadı ugrastircak biraz beni saygısızlık etmek istemiyorum ama yeri gelince bende kibarca dicegimi diyip geçiyorumKorkmayın bi süre sonra ortalıktan kayboluyorlar
Sana tavsiyem ilk zamanlar kullan bu durumuBiz aynı apartmanda yaşıyoruz bı de kayınvalidem eşimle ilgili vicdan azabı cekiyo 2-3 aylıkken bakıcıya bıraktım calistim diye hep sanki kendi çocuğu gibi yorum yapiyo alicam yanıma yatircam kimseye vermicem gibi sacma sapan konuşuyo oda hazirlicakmis hatta kendi katında ona ben doğum izninden sonra ise donmicem 1 yıl kendim bakicam dedim resmen hayal kırıklığı yaşadı ugrastircak biraz beni saygısızlık etmek istemiyorum ama yeri gelince bende kibarca dicegimi diyip geçiyorum
Bacak arasına bakınca net belli oluyor, devlet bana da erkek demişti, özelde bacak arasını gördü %99 kız dedi. Şimdi yarın tekrar özelde kontrolüm var bakalım ne diyecekler. Erkek de genelde çok net söylüyorlar aslında ama görememiştir belki bacak arasınıMerhaba 16+3 de devlet hastanesine gittim ama bizim buradaki özeller gibi net ve kaliteli göstermiyordu görüntüyü doktor erkek bence dedi ama belli olmaz kordonu da olabilir dedi bir de özel bölgesine bakmadan söyledi öyle yandan duruşuna göre sizce kesin bilgi midir?
Benim ucu beyaz olan minik minik sivilcilerden çıkıyor sürekli. Burun çevremde ve çenemde oluyor. Ellemiyorum kendiliğinden 2 günde sönüyor canım. Tavsiye olarak çay ağacı yağından üzerine minik minik sürebilirsin hızlı kurutuyor ayrıca dezenfektan ve iltihap giderici özelliği var. Ben bir kaç makalede güvenilir olduğunu gördüm ama doktoruna danışman daha faydalı olur tabii.Kizlar yuzum cok kotu durumda ve canm cok skkn ciddi akne problemim var bildiginiz dogal iyi gelen birsey varmi doktoruma danisicam gerekirse krem kullanicam ama o kremler riskli diye biliyorum hep akne problemim olmustu ama suan pik yqpmis durumda
Hiç bilmiyorum ki.. Doktorum bunlar için net bir öneri yapmıyor sadece nemlendirici sürebileceğimi söyledi.kı
bende bir de artı olarak sol yanağımda gebelik isi derler bizde leke oluşmaya başladı gölgeli bi leke duman lekesi gibi iş iştehamilelik bittikten sonra geçer hep ama canımı sıkmaya başladı oğlumda bunları yaşamadım hatta yüzüm inanılmaz güzelleşmişti… doktora göre net olmamakla beraber kız… acaba böyle lekelenme için doğal bir şey var mıdır ?
valla ne yalan söyleyeyim ilk bebeğimde nur inmişti resmen yüzüme bunda ise trafo bağlasalar bile ışık mışık yok gelmezHiç bilmiyorum ki.. Doktorum bunlar için net bir öneri yapmıyor sadece nemlendirici sürebileceğimi söyledi.
hamilelerin yüzüne ışık gelir diyorlar ama bana solgunluk geldi resmenumarım kalıcı değildir hiçbiri
Ayy bu benim ilk hamileliğimde ki rüyama benziyo. Eşimi iş yerinden arkadaşı ile gördüm uyandırıp sizi vururum ayağınızı denk alın dedim yazık adam ne oluyor falan dedi anlamadı tabi anlayınca bastı kahkahayıAy bende aldatıldığımı gördüm geçen rüyamda o kadar netti ki , kızın saçını başını yoluyorum falan. Sabah kalktım eşimi aradım. Bütün gün etkisinde kaldım hala çok net hatırlıyorum. Dizi gibiydi
Canım ben de arada bir oluyo özellikle biraz yorulursam. Drum normal demişti ama sıksa bi domtorunla görüş istersenKızlar bende de kalp çarpıntısı var yani kalbim öyle şiddetli çarpıyor ki vücudum da hareket ettiriyor küt küt
Kesinlikle ilk zamanlar bakarım ederim ver yapayım diyen kv, oğlum hastaydı geçen hafta burada da yazmıştım el ayak oldu diye. Gel 1 kaç gün yardım et ben çok yoruldum oğlun da işe uykusuz gidiyo diye gelemem dedi. Sonra oğlum da seni sevmiyorum babaanne deyince niye diye soruyoKorkmayın bi süre sonra ortalıktan kayboluyorlar
Degil canim bugn gelicek fetal dna sonucum belkide dogrudur kizdirBebeğinin cinsiyeti belli mi ? Kız anneleri bu sorunu çok yaşıyor diye biliyorum ama ? Belki de hurafedir… benim yüzüm ve sırtımda çok fazla sivilce ve akne oluşumu var… soda ve gül suyu kullanıyorum sadece…
Sagol canm danisayim biBenim ucu beyaz olan minik minik sivilcilerden çıkıyor sürekli. Burun çevremde ve çenemde oluyor. Ellemiyorum kendiliğinden 2 günde sönüyor canım. Tavsiye olarak çay ağacı yağından üzerine minik minik sürebilirsin hızlı kurutuyor ayrıca dezenfektan ve iltihap giderici özelliği var. Ben bir kaç makalede güvenilir olduğunu gördüm ama doktoruna danışman daha faydalı olur tabii.
Nerde yaptirdinix.bem bugun genoxda kan veddimMerhaba kızlar
Bugün doktor kontrolüne gittim FETAL DNA testi yaptıracağım doktor 3 firma önerdi.
Omega genetik
Genox
Panorama
Sizler hangi firmada yaptırdınız önerdiğiniz firma var mı ? Genox aradım fakat ulaşamadım diğer iki firmanın fiyatı 350-400 dolar arasında.
Bu test hakkında siz ne düşünüyorsunuz ? Yardımcı olur musunuz ?
Paylaşırsın sonucu sağlıkla gelsinDegil canim bugn gelicek fetal dna sonucum belkide dogrudur kizdir
Ay güldürdün beni kendimi gördüm gerçektenvalla ne yalan söyleyeyim ilk bebeğimde nur inmişti resmen yüzüme bunda ise trafo bağlasalar bile ışık mışık yok gelmez
Zamanında gelsinde, yatarım yapacak birşey yok. Annelik şimdiden çok fedakarlık getirdi. Ama herşeye razıyım yeter ki sağlıklı olsun.Benim arkadaş 1 cm açıklıkla attırmıştı 39. Haftalarda doğurmuş tu o bizim gibi yatmamıştı bile her işini yapıyordu
Tqbiki canim bekliyorum dort gozlePaylaşırsın sonucu sağlıkla gelsin
Ayy hala çıkmadı mı sonuç doktoru darla sürekliTqbiki canim bekliyorum dort gozle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?