• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    127
Kızlar merhaba bugün 16+5 olduk çok su tüketemiyorum sizden yardım istiyorum nasıl su içiyorsunuz hareketsiz, soğuk havalarda 🥹
Pipetle daha çok içecek tükettiğimi fark ettiğimden beri su şişelerim de pipetli canım, bardakla su içerken yoruluyorum saçma bir şekilde 😬 1 litre stanley termosum var pipetli, içerisine bir dilim limon, bazen nane, bazen elma gibi tatlandıracak bişeyler atıyorum ve en az 2 litre içiyorum. Pipetle dene kolaylaşacak eminim

Kızlar merhaba bugün 16+5 olduk çok su tüketemiyorum sizden yardım istiyorum nasıl su içiyorsunuz hareketsiz, soğuk havalarda 🥹
Sürekli gözümün önünde tutuyorum suyu, iş yerinde masama büyük bardak koyuyorum onu içiyorum, sonra dolduruyorum hemen tekrar içmek için. Evde biraz daha az tüketiyorum aklıma daha az geliyor hafta sonları. Güzel bir şişe al kendine, gozunun onunde olsa en azindan daha kolay olur belki 2 2,5 litre içsen yine hiç yoktan iyidir. Soğuk havalarda istek biraz azalıyor.
Sabah kalkar kalkmaz büyük bardakla içiyorum alışkanlık oldu, sen de öyle yap.
Bebisim susuz kalmasın diyorum kendime içerken 🥲

Merhaba, normalde hiç su içmeyen biriydim. Şimdi 2 lt lik şişelerden aldım. Sabah ilk iş onu dolduruyorum. Akşam yemeğine kadar bitmiş oluyor. Eğer şişe kullanmıyorsan tavsiye ederim sürekli görmek insanı teşvik ediyor. İçine de tatlandıracak bir şeyler eklersen daha keyifli olur :)

Ay güldürdün beni kendimi gördüm gerçekten 😂😂 insanın canını sıkıyor durum ama böyle konuşunca da ciddiye alasım da gelmiyor bir yandan her sey geçici diye kendimi motive etmeye çalışıyorum
Valla ağlanacak halimize gülücez sanırım bi süre ama her şey geçecek inşallah onlar sağlıklı olsunlar sağlıkla gelsinler de :) zaten doğunca var olan nur da kalmayacak 🤣🤣🤣

Alarm kurdum her odada bi şişe var ben yaz sıcağında bile 2 litre suyu zorla içerim sevmiyorum içemiyorum maalesef tadını değiştirmek için bi şişede elma var diğerinde limon biraz tad olunca içmesi daha kolay oluyor…

Valla ağlanacak halimize gülücez sanırım bi süre ama her şey geçecek inşallah onlar sağlıklı olsunlar sağlıkla gelsinler de :) zaten doğunca var olan nur da kalmayacak 🤣🤣🤣
Korkuyorum bunları duydukça 😂
İnşallah sağlıkla gelsinler, her seyi hallederiz Allah in izniyle. 😂🙏🏻

Ben normalde de kışın bile en az 3 litre içiyorum genel olarak suyu sevdiğimden sıkıntı olmuyo. Ama 1 litrelik şişem hazır bittikçe dolduruyorum bardakla sevmiyorum çünkü daha pratik oluyor. Bir de okulda ister istemez çok susadığım için içme ihtiyacı hissediyorum

Önceki hamileliğimde de idrarımı takip ediyordum doktorum öyle demişti. 🤣🤣 İdrar koyulaşınca suyu artırıp çok açık olursa azaltıyodum 🤦🤦

Kizlar bu arada ben cildiyeye gittim burda bir docent varmis bana bazi seyler onerdi isteyen olursa paylasirim gebelikte hicbir sakincasi yoktur dedi ama tahi eczane kremi degil kozmetik krem yikama jelleri vs

Bacak arasına bakınca net belli oluyor, devlet bana da erkek demişti, özelde bacak arasını gördü %99 kız dedi. Şimdi yarın tekrar özelde kontrolüm var bakalım ne diyecekler. Erkek de genelde çok net söylüyorlar aslında ama görememiştir belki bacak arasını
evet erkek genelde net oluyor diye okudum ben de googleda, yanılma payı çok azmış yazmışlar demek ki istisna varmış ne olursa olsun kafasındayız ama doktor da kesin konuşmadı doğunca belli olur kesin dedi :D kafamız karıştı heves de ediyoruz yavaş yavaş alışveriş için :)

ben normalde de ne yazık ki çok su içmem ilk ay çok dikkat etmiştim ama havaların soğumasıyla eski düzene geri döndüm bugün su şişesi koydum önüme tekrar dikkat edeceğim diye başladım şişeyle takip daha iyi oluyor arada bardak bardak götürüyorum siz de öyle yapabilirsiniz

🤣🤣🤣cok heyecanliyim wallahi saglikli haberini bi alsam cinsiyet hic onemli degil zaten ilk gebeligim kizda olsa erkekte ayni oranda sevinicem sadece yuzde 98 erkek dediler etrafm arkdslarim bakalm kizmi erkekmi 😁😁
Hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde :) babada burda forumlarda vs sorduklarım hep kız dedi doktor hiç yorum yapmadı bende başta deli gibi kız hissediyordum 2 3 haftadır karışık duygulardayım bir erkek bir kız :) bakalım doğru mu tahmin etmiş insanlar görücez :)

evet erkek genelde net oluyor diye okudum ben de googleda, yanılma payı çok azmış yazmışlar demek ki istisna varmış ne olursa olsun kafasındayız ama doktor da kesin konuşmadı doğunca belli olur kesin dedi :KK70: kafamız karıştı heves de ediyoruz yavaş yavaş alışveriş için :)
Valla bize %99 demesine rağmen hala tereddütteyiz :) aldım ben bir şeyler hevesle ama bakalım. %1 yanılma payı da olsa hala biz de tam olarak kız diyemiyoruz kimseye

Sana tavsiyem ilk zamanlar kullan bu durumu 😂😂😂
Bebeği besle ve ver git uyu biraz dinlen buraya takıl bi süre sonra emin ol sabrı kalmayacak… annelik ile babaannelik çok farklı şeyler bi süre sonra yaşları gereği de kafaları kaldırmayacak ve durmuyor ağlıyor falan söylenecekler :)
oğlum 14 aylık durmuyor dediklerinde ama siz çağırdınız bakın diyorum önceden 2 günde bir görüşmek istiyorlardı şimdi süre haftada bir oldu 😅😂
Doğru söylüyorsunuz şimdiden çok ciddiye bindirip kendi kendimi sinir etmenin manası yok uzaktan konuşmak çok kolay belki ben de ona bırakıp kaçıp uyumaya yer aricam zaten 😂😂

Doğru söylüyorsunuz şimdiden çok ciddiye bindirip kendi kendimi sinir etmenin manası yok uzaktan konuşmak çok kolay belki ben de ona bırakıp kaçıp uyumaya yer aricam zaten 😂😂
İlk zamanlar da böyle hissedeceksin ama uykusuzluk bastırınca verip bi oh çekeceksin inan bana :) yaşadım biliyorum… şöyle tek başıma 1 saat bi kahve molası vermeyi o kadar özledim ki anlatamam 😇😇😇 derken tabi ki burdayım zira ikinci yolda 😂
Vay halime 😂😂😂

Back