- 19 Eylül 2024
- 592
- 483
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.401
Bend3 erkek hissediyorum bakalmHayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde :) babada burda forumlarda vs sorduklarım hep kız dedi doktor hiç yorum yapmadı bende başta deli gibi kız hissediyordum 2 3 haftadır karışık duygulardayım bir erkek bir kız :) bakalım doğru mu tahmin etmiş insanlar görücez :)
Ayy yinemi çıkmadı :) istediklerimiz olsun inşallah canımBend3 erkek hissediyorum bakalm
Paylaşabilirsen çok makbule geçer canım özellikle nemlendirici varsaKizlar bu arada ben cildiyeye gittim burda bir docent varmis bana bazi seyler onerdi isteyen olursa paylasirim gebelikte hicbir sakincasi yoktur dedi ama tahi eczane kremi degil kozmetik krem yikama jelleri vs
Canım bunları önerdi çay ağacı yaglilarmis sanirim aslinda bende la roshenin seti var ama o urunleri suan kullanim icin onermiyor bir tik guclu urunler dedu cosmedle sabah aksam yikayacagim tto ile nemlendirecegim diger urunud3 nohut kadar sivilce olan bolgelere ince tabaka yayarak surecegim bu sekilde kullanimini onerdi hic kullandigim urunler degil bakalm umarm.biraz rahatlatirPaylaşabilirsen çok makbule geçer canım özellikle nemlendirici varsa
İlki kaç yaşındaİlk zamanlar da böyle hissedeceksin ama uykusuzluk bastırınca verip bi oh çekeceksin inan bana :) yaşadım biliyorum… şöyle tek başıma 1 saat bi kahve molası vermeyi o kadar özledim ki anlatamamderken tabi ki burdayım zira ikinci yolda
Vay halime
Hayırlı olsun canım son zamanlarda epey kız haberi geldi çiçeklendi buralarprenses geliyorrr hanimlarr bizimde bir prensesimiz oluyor
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsinprenses geliyorrr hanimlarr bizimde bir prensesimiz oluyor
Sagol kuzumHayırlı olsun canım son zamanlarda epey kız haberi geldi çiçeklendi buralar
Kız bebekler annelerinin güzelliğini alır öyle gelirmiş :) akneler belli oldu sanırım hurafe falan gibi ama gerçek mi neprenses geliyorrr hanimlarr bizimde bir prensesimiz oluyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinprenses geliyorrr hanimlarr bizimde bir prensesimiz oluyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütprenses geliyorrr hanimlarr bizimde bir prensesimiz oluyor
Tebrikler sağlıkla kazasız kolaylıkla kucağınıza alın inşallahprenses geliyorrr hanimlarr bizimde bir prensesimiz oluyor
Ben bildiğin dizi cekiyorumKızlar sizin de rüyalarınız fazla gerçekçi mi? Hamile kaldığımdan bu yana her gün rüya görüyorum bazen kabus bazen normal rüya fakat hepsi çok gerçekçi. Hamilelik rüyalarda full hd özelliği getiriyor bence
Sagol canım benim aminHayırlı olsun canım sağlıkla büyüt
sagol canim.benim insallahTebrikler sağlıkla kazasız kolaylıkla kucağınıza alın inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prensesprenses geliyorrr hanimlarr bizimde bir prensesimiz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?