- 25 Ekim 2022
- 423
- 270
- 33
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.341
Devamlı var ya şuan bile var yani doktoruma yazdım duruma göre yönlendirir belki kardiyoloji ye falanO zaman doktoruna mutlaka bildir canım arada bir kalp çarpıntısı normal diyorlar kan hacmi arttığı için ama çok şiddetli ve devamlıysa bildirmen gerek.
Çok geçmiş olsun, umarım korkulacak bir durum yoktur.Devamlı var ya şuan bile var yani doktoruma yazdım duruma göre yönlendirir belki kardiyoloji ye falan
oo o kadar şiddetliyse sor tabii canım. Ben de arada hızlandığını hissediyorum ama senin kadar değil. Bir de erkek bebişlerde daha fazla çarpıntı olduğunu duymuştum doğru mudur bilemiyorum ama en iyisi doktora danışmak. Umarım önemli bir durum değildir canımCanım devamlı var bı haftadır normalde sürekli dinleme halindeyim nabzim normal tansiyon normal ama çok şiddetli çarpıyor boğazımda hissediyorum sesini duyuyorum o derece ama ben doktoruma bunu söylemedim en iyisi bir sorayım
Veririm canım, epeydir görmüyorum çok heyecanlıyım ya zaman geçmiyorBize de haberler ver minikten
En son gittiğimde 1 ay önce içerde dönüyordu doktor dur kız artık bir görelim seni filan dedi epey hareketliydi. İnşallah iyidir minnoşum. Elini sürekli yüzüne götürüyordu bir de Allah ım yicem yaBelki de biraz hareketidir dedigin gibiultrasonda iyice izle bakalım neler yapıyor
Uğursuzluk getirir diye biliyorum kayınpederimde 2. Oğluna kendi adını koymuş , 49 yaşında vefat etmiş eşim uğursuzluk getirir koyulmazmış diye konuşmuştu ordan aklımda kaldı :)Ben erkek olursa pars aslan ve barbaros arasindayim ama onune eeimin adini koymak istiyorum mete esimin adi ama esim cok dogru olmayacagini soyluyor ne dusunuyorsunuz bu knuda mesela mete pars olsa cokmu uyumsuz olur
Belkid3 esimde bunu dusunup oyle soylemiş olabilirUğursuzluk getirir diye biliyorum kayınpederimde 2. Oğluna kendi adını koymuş , 49 yaşında vefat etmiş eşim uğursuzluk getirir koyulmazmış diye konuşmuştu ordan aklımda kaldı :)
Dünyanın en güzel buluşması oluyor gerçekten bizim de bir ay olacak gideli, cumartesi göreceğim inşallahVeririm canım, epeydir görmüyorum çok heyecanlıyım ya zaman geçmiyor
İyidir Allah in izniyleEn son gittiğimde 1 ay önce içerde dönüyordu doktor dur kız artık bir görelim seni filan dedi epey hareketliydi. İnşallah iyidir minnoşum. Elini sürekli yüzüne götürüyordu bir de Allah ım yicem ya
Birine ithafen verilen isimler çocukların üzerinde kadersel anlamda yük oluşturuyor, özellikle yakın akraba, atalar gibi dna aktarımı varsa güçlü kader bağı kuruluyor. İsim verirken belirli bir kişiye ithafen vermemek lazım en doğrusu bu canım. Büyük babam bu konularda çok hassastı çok anlatırdı böyle hikayelerBen erkek olursa pars aslan ve barbaros arasindayim ama onune eeimin adini koymak istiyorum mete esimin adi ama esim cok dogru olmayacagini soyluyor ne dusunuyorsunuz bu knuda mesela mete pars olsa cokmu uyumsuz olur
ay inşallah detaylıyı 22-23 hafta gibi düşünüyoruz bir aksilik olmazsa. İnşallah ay sonuna görürüz minnoşumuzu sağlıkla. Senin ne zaman canım ?İyidir Allah in izniyleay inşallah detaylıya giderken yüzünü de gösterir güzelce izlersiniz
Aç karına kustuysaniz mide suyudur ama tok karına ise sudur zaten benceKızlar az önce bildiğiniz 2 3 bardak kadar su kustum normal mi bu sizce ? Bildiğiniz suydu
Açsan normal canım. Ben açken zehir kusuyorum resmen mide özsuyu geliyor. Sadece su içtiysen o gelmiştirKızlar az önce bildiğiniz 2 3 bardak kadar su kustum normal mi bu sizce ? Bildiğiniz suydu
Valla haklısınız benim eşimin ailesi de bebekle ilgili sanki kendi cocuklari gibi yorum yapiyolar öyle bakcam böyle yetistircem diye eşim sessiz kaliyo ya o anlarda degil onlara hak vermek sustugu için bile umugune cokesim geliyo çok haklı bı gerekçebende onun ailesiyle kavga ediyordum oda onları haklı görüp onların yanında duruyordu bana yüz çevirdi, sinirden geberdim yanımda olsa gırtlaklayacaktım uyandığımda jsdhgfasjdgerçekten çok net oluyor rüyalar.
İnsallahay inşallah detaylıyı 22-23 hafta gibi düşünüyoruz bir aksilik olmazsa. İnşallah ay sonuna görürüz minnoşumuzu sağlıkla. Senin ne zaman canım ?
Bebeğinin cinsiyeti belli mi ? Kız anneleri bu sorunu çok yaşıyor diye biliyorum ama ? Belki de hurafedir… benim yüzüm ve sırtımda çok fazla sivilce ve akne oluşumu var… soda ve gül suyu kullanıyorum sadece…Kizlar yuzum cok kotu durumda ve canm cok skkn ciddi akne problemim var bildiginiz dogal iyi gelen birsey varmi doktoruma danisicam gerekirse krem kullanicam ama o kremler riskli diye biliyorum hep akne problemim olmustu ama suan pik yqpmis durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?