- 19 Eylül 2024
- 592
- 483
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.321
metehan güzel fakat yakın arkadasımda gebe şimdi o koyacakMetehan olabilir canım
Ay dün gece rüyamda kızım olmuştu o kadar güzeldi ki. Sürekli herkese aynı bana benziyor diyip duruyordum bakmaya doyamadım. Ben de 4k rüyalar görüyorum canım :)Kızlar sizin de rüyalarınız fazla gerçekçi mi? Hamile kaldığımdan bu yana her gün rüya görüyorum bazen kabus bazen normal rüya fakat hepsi çok gerçekçi. Hamilelik rüyalarda full hd özelliği getiriyor bence
rüyalar hamile kaldığımdan beri bende de aşırı var hepsi de dediğin gibi gerçekçiKızlar sizin de rüyalarınız fazla gerçekçi mi? Hamile kaldığımdan bu yana her gün rüya görüyorum bazen kabus bazen normal rüya fakat hepsi çok gerçekçi. Hamilelik rüyalarda full hd özelliği getiriyor bence
Ay bende aldatıldığımı gördüm geçen rüyamda o kadar netti ki , kızın saçını başını yoluyorum falan. Sabah kalktım eşimi aradım. Bütün gün etkisinde kaldım hala çok net hatırlıyorum. Dizi gibiydirüyalar hamile kaldığımdan beri bende de aşırı var hepsi de dediğin gibi gerçekçinormalde ruya hiç görmem yatar sabah kalkarım ama 3,5 aydır her gece rüya bazen eşimle kava ederken görüyorum o kadar gerçek ki sanki cidden etmişiz gibi uyanıyorum djshgfash
bende onun ailesiyle kavga ediyordum oda onları haklı görüp onların yanında duruyordu bana yüz çevirdi, sinirden geberdim yanımda olsa gırtlaklayacaktım uyandığımda jsdhgfasjdAy bende aldatıldığımı gördüm geçen rüyamda o kadar netti ki , kızın saçını başını yoluyorum falan. Sabah kalktım eşimi aradım. Bütün gün etkisinde kaldım hala çok net hatırlıyorum. Dizi gibiydi
Emirhanmetehan güzel fakat yakın arkadasımda gebe şimdi o koyacak
Ben hissedemiyorum henüz o yüzden pek bir şey diyemiyorumKızlar benim minnoş hep solumda toplanıyor gibi hissediyorum özellikle sırt üstü uzandığımda dışardan belli olacak şekilde solumda çıkıntı oluşuyor. Dün de ilk defa solumda, tam göbek deliğimin hizasında yanma yırtılma batma gibi tam anlayamadığım bir his vardı beni uyutmadı. Çok ağrı gibi de değil anlayamadığım için tedirdin oldum sanırım o yüzden uyuyamadım. Benzer bir şey yaşayan var mı ?
Bende var üç dört gün önce doktora sordum normal olduğunu söyledi ultrasondanda bı sıkıntı gözükmedi muhtemelen karnınız genişledigi için batıyordurKızlar benim minnoş hep solumda toplanıyor gibi hissediyorum özellikle sırt üstü uzandığımda dışardan belli olacak şekilde solumda çıkıntı oluşuyor. Dün de ilk defa solumda, tam göbek deliğimin hizasında yanma yırtılma batma gibi tam anlayamadığım bir his vardı beni uyutmadı. Çok ağrı gibi de değil anlayamadığım için tedirdin oldum sanırım o yüzden uyuyamadım. Benzer bir şey yaşayan var mı ?
Yarın gideceğim sorayım ben de. Muhtemelen öyledir de ilk defa yaşayınca hemen buradan sizlere sormak istedim teşekkür ederim :)Bende var üç dört gün önce doktora sordum normal olduğunu söyledi ultrasondanda bı sıkıntı gözükmedi muhtemelen karnınız genişledigi için batıyordur
Canım doktoruna bildirmen gerek kardiyolojiye yönlendirir. Tiroid yok değil mi sende?Kızlar bende de kalp çarpıntısı var yani kalbim öyle şiddetli çarpıyor ki vücudum da hareket ettiriyor küt küt
Yok canım geçen bı dolu tahliller yapıldı hepsi normalCanım doktoruna bildirmen gerek kardiyolojiye yönlendirir. Tiroid yok değil mi sende?
Ben de çok yeni yeni hissetmeye başladım. Çok mu kımıldıyor anlamadım biraz yaramaz herhalde geriliyor karnımBen hissedemiyorum henüz o yüzden pek bir şey diyemiyorum
İnşallah tedirgin olacak bir durum değildir canım.
O zaman doktoruna mutlaka bildir canım arada bir kalp çarpıntısı normal diyorlar kan hacmi arttığı için ama çok şiddetli ve devamlıysa bildirmen gerek.Yok canım geçen bı dolu tahliller yapıldı hepsi normal
Bende de var canım. Sorduğumda kalp ekstra kan pompalıyor bebiş için o yüzden ekstra çalışıyor normal demişlerdi. Kalple ilgili bir sorunun yoksa o yüzden olabilir belki. Panik atak geçiriyor gibi bazen nefes nefese kaldığım da oluyor benimKızlar bende de kalp çarpıntısı var yani kalbim öyle şiddetli çarpıyor ki vücudum da hareket ettiriyor küt küt
Canım devamlı var bı haftadır normalde sürekli dinleme halindeyim nabzim normal tansiyon normal ama çok şiddetli çarpıyor boğazımda hissediyorum sesini duyuyorum o derece ama ben doktoruma bunu söylemedim en iyisi bir sorayımBende de var canım. Sorduğumda kalp ekstra kan pompalıyor bebiş için o yüzden ekstra çalışıyor normal demişlerdi. Kalple ilgili bir sorunun yoksa o yüzden olabilir belki. Panik atak geçiriyor gibi bazen nefes nefese kaldığım da oluyor benim
Bize de haberler ver miniktenYarın gideceğim sorayım ben de. Muhtemelen öyledir de ilk defa yaşayınca hemen buradan sizlere sormak istedim teşekkür ederim :)
Belki de biraz hareketidir dedigin gibiBen de çok yeni yeni hissetmeye başladım. Çok mu kımıldıyor anlamadım biraz yaramaz herhalde geriliyor karnımdeğişik bir his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?