• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    127
Bana hiç bir uyarı da bulunmadı bu doktorum diğer oğlumda hasta gibi yatma demişti yine de ben hep yatıyordum dediğin gibi bir yemek bir bulaşık için kalkıyordum şimdi de oğlum 2 buçuk yaşında olduğu için o kadar yatamıyorum isteklerine kalkıyorum mecbur bende 1 tane progestan fitil kullanıyorum 2 tane duphaston içiyorum öyle dikkat edilirse bişey olmaz canım kaç cm açıklık varmış söyledi mi
1 yada 1,5 cm canım. Dikkat ediyorum bakalım hayırlısı

Günaydın hanımlar.şuan 16+0 ım cumartesı özele gıttım cınsıtyet hakkında bişe söyler dıye.ben dahaıl etrafımdakı herkes kız hıssefıyordu ama %90 erkek dedi 2, oğluşum olcak kısmetse ınşallah..alparslana uygun ısım bakıyorum önerılere acığım

Günaydın hanımlar.şuan 16+0 ım cumartesı özele gıttım cınsıtyet hakkında bişe söyler dıye.ben dahaıl etrafımdakı herkes kız hıssefıyordu ama %90 erkek dedi 2, oğluşum olcak kısmetse ınşallah..alparslana uygun ısım bakıyorum önerılere acığım
Seyit Alparslan

Kızlar sizin de rüyalarınız fazla gerçekçi mi? Hamile kaldığımdan bu yana her gün rüya görüyorum bazen kabus bazen normal rüya fakat hepsi çok gerçekçi. Hamilelik rüyalarda full hd özelliği getiriyor bence 😄
Ah canım ben varım sabah 6 gibi gördüm değişik bir hayvan mi canavar mi öyle bişey elimi kolumu ısırıyordu bağırarak uyandım eşim kızım çok korktu uyuyamadıkda geri

Ah canım ben varım sabah 6 gibi gördüm değişik bir hayvan mi canavar mi öyle bişey elimi kolumu ısırıyordu bağırarak uyandım eşim kızım çok korktu uyuyamadıkda geri
Bende bugün 2 kabus gördüm canım. Birinde dişlerim dökülüyordu🙈 hamilelikte diş kaybını fazla kafaya takıyorum sanırım..

Metehan olabilir canım

Kızlar sizin de rüyalarınız fazla gerçekçi mi? Hamile kaldığımdan bu yana her gün rüya görüyorum bazen kabus bazen normal rüya fakat hepsi çok gerçekçi. Hamilelik rüyalarda full hd özelliği getiriyor bence 😄
Evet bazen gerçekten ayırt edemiyorum. İnsanı ürkütüyor, kendimi sorguluyorum arada 😂

Günaydıın , bende öyleyim son günlerde ardı arkası kesilmiyor sanki tv de kanal değiştiriyor gibi çeşit çeşit rüyalar canım ama dün bebeğimi gördüm uyanmış ağlıyordu aldım kucağıma sustu falan uyandım doğurdum mu ben bebek nerde diye eşime sordum sen düşün :D
Birde erkek gördüm ya acaba doğru çıkar mı 🙈

Back