Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    127
1 yada 1,5 cm canım. Dikkat ediyorum bakalım hayırlısı

Günaydın hanımlar.şuan 16+0 ım cumartesı özele gıttım cınsıtyet hakkında bişe söyler dıye.ben dahaıl etrafımdakı herkes kız hıssefıyordu ama %90 erkek dedi 2, oğluşum olcak kısmetse ınşallah..alparslana uygun ısım bakıyorum önerılere acığım

Seyit Alparslan

Ah canım ben varım sabah 6 gibi gördüm değişik bir hayvan mi canavar mi öyle bişey elimi kolumu ısırıyordu bağırarak uyandım eşim kızım çok korktu uyuyamadıkda geri

Ah canım ben varım sabah 6 gibi gördüm değişik bir hayvan mi canavar mi öyle bişey elimi kolumu ısırıyordu bağırarak uyandım eşim kızım çok korktu uyuyamadıkda geri
Bende bugün 2 kabus gördüm canım. Birinde dişlerim dökülüyordu hamilelikte diş kaybını fazla kafaya takıyorum sanırım..

Metehan olabilir canım

Evet bazen gerçekten ayırt edemiyorum. İnsanı ürkütüyor, kendimi sorguluyorum arada

Günaydıın , bende öyleyim son günlerde ardı arkası kesilmiyor sanki tv de kanal değiştiriyor gibi çeşit çeşit rüyalar canım ama dün bebeğimi gördüm uyanmış ağlıyordu aldım kucağıma sustu falan uyandım doğurdum mu ben bebek nerde diye eşime sordum sen düşün
Birde erkek gördüm ya acaba doğru çıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…