- 8 Mayıs 2024
- 64
- 32
- 3
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.301
1 yada 1,5 cm canım. Dikkat ediyorum bakalım hayırlısıBana hiç bir uyarı da bulunmadı bu doktorum diğer oğlumda hasta gibi yatma demişti yine de ben hep yatıyordum dediğin gibi bir yemek bir bulaşık için kalkıyordum şimdi de oğlum 2 buçuk yaşında olduğu için o kadar yatamıyorum isteklerine kalkıyorum mecbur bende 1 tane progestan fitil kullanıyorum 2 tane duphaston içiyorum öyle dikkat edilirse bişey olmaz canım kaç cm açıklık varmış söyledi mi
Benimde günde 4. Fitil atarken ipe değiyor parmağım. İlk başta panik oldum ama şimdi alıştımEvet canım en basından berii öyle devam et dedi suan günde 3 e cıkardım
Anladım canım Allah hepimize kolaylık versin yatmak kolay değil onca zaman insan dışarıyı özlüyor sadece hastaneye giderken çıkmak üzücüEvet canım en basından berii öyle devam et dedi suan günde 3 e cıkardım
Benim arkadaş 1 cm açıklıkla attırmıştı 39. Haftalarda doğurmuş tu o bizim gibi yatmamıştı bile her işini yapıyordu1 yada 1,5 cm canım. Dikkat ediyorum bakalım hayırlısı
Seyit AlparslanGünaydın hanımlar.şuan 16+0 ım cumartesı özele gıttım cınsıtyet hakkında bişe söyler dıye.ben dahaıl etrafımdakı herkes kız hıssefıyordu ama %90 erkek dedi 2, oğluşum olcak kısmetse ınşallah..alparslana uygun ısım bakıyorum önerılere acığım
Bekleme canım git o zmaan öğremesen de bebişi görmüş olursunBilemedim ya beklesem mi gitsem mi bekledikleri insan stress oluyor.
Çok güzel, hayırlı olsunİyi akşamlar kızlar. Biz ismimize karar verdik sonunda. Kıvanç Ege'miz geliyor
Çok teşekkür ederimÇok güzel, hayırlı olsun
Sağlıklı güzel ömürler diliyorum size hep birlikte
Ah canım ben varım sabah 6 gibi gördüm değişik bir hayvan mi canavar mi öyle bişey elimi kolumu ısırıyordu bağırarak uyandım eşim kızım çok korktu uyuyamadıkda geriKızlar sizin de rüyalarınız fazla gerçekçi mi? Hamile kaldığımdan bu yana her gün rüya görüyorum bazen kabus bazen normal rüya fakat hepsi çok gerçekçi. Hamilelik rüyalarda full hd özelliği getiriyor bence
Bende bugün 2 kabus gördüm canım. Birinde dişlerim dökülüyorduAh canım ben varım sabah 6 gibi gördüm değişik bir hayvan mi canavar mi öyle bişey elimi kolumu ısırıyordu bağırarak uyandım eşim kızım çok korktu uyuyamadıkda geri
Metehan olabilir canımGünaydın hanımlar.şuan 16+0 ım cumartesı özele gıttım cınsıtyet hakkında bişe söyler dıye.ben dahaıl etrafımdakı herkes kız hıssefıyordu ama %90 erkek dedi 2, oğluşum olcak kısmetse ınşallah..alparslana uygun ısım bakıyorum önerılere acığım
Evet bazen gerçekten ayırt edemiyorum. İnsanı ürkütüyor, kendimi sorguluyorum aradaKızlar sizin de rüyalarınız fazla gerçekçi mi? Hamile kaldığımdan bu yana her gün rüya görüyorum bazen kabus bazen normal rüya fakat hepsi çok gerçekçi. Hamilelik rüyalarda full hd özelliği getiriyor bence
Aynen hiç anlamına falan bakma rüyaları ciddiye alma canım .hormonlardan gerçekçi rüyalar görüyoruz malesefBende bugün 2 kabus gördüm canım. Birinde dişlerim dökülüyorduhamilelikte diş kaybını fazla kafaya takıyorum sanırım..
Günaydıın , bende öyleyim son günlerde ardı arkası kesilmiyor sanki tv de kanal değiştiriyor gibi çeşit çeşit rüyalar canım ama dün bebeğimi gördüm uyanmış ağlıyordu aldım kucağıma sustu falan uyandım doğurdum mu ben bebek nerde diye eşime sordum sen düşünKızlar sizin de rüyalarınız fazla gerçekçi mi? Hamile kaldığımdan bu yana her gün rüya görüyorum bazen kabus bazen normal rüya fakat hepsi çok gerçekçi. Hamilelik rüyalarda full hd özelliği getiriyor bence
Aynisini bende goruyorum surwkli birde gece dis skma huyum var galiba agri yapiyor ruyalarima giriyor surwkliBende bugün 2 kabus gördüm canım. Birinde dişlerim dökülüyorduhamilelikte diş kaybını fazla kafaya takıyorum sanırım..
Günaydın hangi firmaya vermiştiniz ? Ben de 22 kasımda verdim hala ses yok.Gunaydin kizlar 19 kasimda fetal dna icin kan verdim hala cikmadi sonucu bugun cikicakmis oyle soylediler aradim meraktan catliycam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?