• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    127
Kızlar şuan 14+4teyim, devlette 13te hiç cinsiyete bakmadı bile randevumda 17.haftada eşimde özele gidip öğrenelim diyor özelde 14te öğrenilir mi yoksa daha erken mi sizce ?

Mezgit ve çinekop hamile iken yenmez diye biliyorum normalde balık çok severim tesiste yetişen alabalığı bile yemeye korkuyorum ilk kızıma hamileyken hamile olduğumu bilmiyordum o ara çok mezgit falan yemiştim kızım da fiziksel anomali oldu yerken bin kere düşünün bence doktor ona yorma falan dedi ama sebeb olabilir de dedi

Kızlar bugün tam 18 haftalık olduk, hareketleri gündüz ben hiç hissetmiyorum. Dün belim de çok ağrıyordu akşam da hissedemedim kafayı yicektim ki çok şükür 1,2 hareket hissedip öyle uyudum. Benle paralel haftadakiler sizlerde hareketler düzenli mii

Kızlar bugün tam 18 haftalık olduk, hareketleri gündüz ben hiç hissetmiyorum. Dün belim de çok ağrıyordu akşam da hissedemedim kafayı yicektim ki çok şükür 1,2 hareket hissedip öyle uyudum. Benle paralel haftadakiler sizlerde hareketler düzenli mii
İlk bebekmi ikincisi mi

Mezgit ve çinekop hamile iken yenmez diye biliyorum normalde balık çok severim tesiste yetişen alabalığı bile yemeye korkuyorum ilk kızıma hamileyken hamile olduğumu bilmiyordum o ara çok mezgit falan yemiştim kızım da fiziksel anomali oldu yerken bin kere düşünün bence doktor ona yorma falan dedi ama sebeb olabilir de dedi
Aaa balık zararlı mı bebeğe ilk defa duydum

Aaa balık zararlı mı bebeğe ilk defa duydum
Bende ilk defa duydum 3. Hamileliğim küçüğüm 10 yaşında unuttum ama ben kesin yemişimdir çünkü bizde fazla tüketilir bundan sonra yemem ama ben oğlumda hatırlıyorum ciğeri çok yemiştim burda yemeyin diyo herkes gerçekten ya zaman degisiyo yada ben bilgisiz kalmışım

Mezgit ve çinekop hamile iken yenmez diye biliyorum normalde balık çok severim tesiste yetişen alabalığı bile yemeye korkuyorum ilk kızıma hamileyken hamile olduğumu bilmiyordum o ara çok mezgit falan yemiştim kızım da fiziksel anomali oldu yerken bin kere düşünün bence doktor ona yorma falan dedi ama sebeb olabilir de

Bende ilk defa duydum 3. Hamileliğim küçüğüm 10 yaşında unuttum ama ben kesin yemişimdir çünkü bizde fazla tüketilir bundan sonra yemem ama ben oğlumda hatırlıyorum ciğeri çok yemiştim burda yemeyin diyo herkes gerçekten ya zaman degisiyo yada ben bilgisiz kalmışım
Doktoruma gidince soruyum hiç böyle bilgiler vermiyo doktor çok hızlı gecistiriyo bide özel

Bu konular gerçekten hassas teyzemde mesela çok ciğer yemiş çocuklarinda hiç bişey yok aneannem anneme gebeyken yemiş annemin göğüs altında kocaman ciğer gibi leke vardı bende denemek için yemiştim şakasına sonrada karnımı kasidim gülüştük hatta kızımın aynı o yerinde leke var belki tesadüf belki de cidden sebeb olabiliyor zaten bilimsel olarak ta çok fazla a vitamini içerdiği için bölgesel pigmentasyona sebeb olabilir diye okumuştum

Back