- 18 Mart 2023
- 100
- 108
- 13
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.261
Ben küçük balık seviyorum hamsi mezgitSomon çok faydalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben küçük balık seviyorum hamsi mezgitSomon çok faydalı
Ama çinekopta civa oranı yüksekmiş fazla yenmemesi gerekiyomus levrek öff ben çok yedim bu ara dip baligi değil diyeBir kaç arkadaşıma da sordum onlarda tüketmişler hamileyken arada çinekop, teşekkür ederim cevap için
Hadi hayırlı olsun nedense sarışın bir bebek olacak izlenimi uyandı bendeİyi akşamlar kızlar. Biz ismimize karar verdik sonunda. Kıvanç Ege'miz geliyor
Genelde belli olur ama bebeğin duruşu da etkili bazen kapatabiliyolar. Ne kadar iyi cihaz da olsa görünmüyoKızlar şuan 14+4teyim, devlette 13te hiç cinsiyete bakmadı bile randevumda 17.haftada eşimde özele gidip öğrenelim diyor özelde 14te öğrenilir mi yoksa daha erken mi sizce ?
Yemem canım bir daha ama kızkardeşime sordum yemiş o da hamileykenAma çinekopta civa oranı yüksekmiş fazla yenmemesi gerekiyomus levrek öff ben çok yedim bu ara dip baligi değil diye
İlk bebekmi ikincisi miKızlar bugün tam 18 haftalık olduk, hareketleri gündüz ben hiç hissetmiyorum. Dün belim de çok ağrıyordu akşam da hissedemedim kafayı yicektim ki çok şükür 1,2 hareket hissedip öyle uyudum. Benle paralel haftadakiler sizlerde hareketler düzenli mii
Bilemedim ya beklesem mi gitsem mi bekledikleri insan stress oluyor.Genelde belli olur ama bebeğin duruşu da etkili bazen kapatabiliyolar. Ne kadar iyi cihaz da olsa görünmüyo
Aaa balık zararlı mı bebeğe ilk defa duydumMezgit ve çinekop hamile iken yenmez diye biliyorum normalde balık çok severim tesiste yetişen alabalığı bile yemeye korkuyorum ilk kızıma hamileyken hamile olduğumu bilmiyordum o ara çok mezgit falan yemiştim kızım da fiziksel anomali oldu yerken bin kere düşünün bence doktor ona yorma falan dedi ama sebeb olabilir de dedi
Civa oranı yüksek baliklar çok zararlıAaa balık zararlı mı bebeğe ilk defa duydum
İkinci benimİlk bebekmi ikincisi mi
İlk kaçıncı haftada hissetin canım 16+4 um ben ikinci benim ama hiç hissetmiyorumİkinci benim
16 da falan hissettim, başta çok belirgin değildi zaten şimdilerde biraz daha belirgin. 18+0 iz bizde bugünİlk kaçıncı haftada hissetin canım 16+4 um ben ikinci benim ama hiç hissetmiyorum
Bende ilk defa duydum 3. Hamileliğim küçüğüm 10 yaşında unuttum ama ben kesin yemişimdir çünkü bizde fazla tüketilir bundan sonra yemem ama ben oğlumda hatırlıyorum ciğeri çok yemiştim burda yemeyin diyo herkes gerçekten ya zaman degisiyo yada ben bilgisiz kalmışımAaa balık zararlı mı bebeğe ilk defa duydum
Mezgit ve çinekop hamile iken yenmez diye biliyorum normalde balık çok severim tesiste yetişen alabalığı bile yemeye korkuyorum ilk kızıma hamileyken hamile olduğumu bilmiyordum o ara çok mezgit falan yemiştim kızım da fiziksel anomali oldu yerken bin kere düşünün bence doktor ona yorma falan dedi ama sebeb olabilir de
Doktoruma gidince soruyum hiç böyle bilgiler vermiyo doktor çok hızlı gecistiriyo bide özelBende ilk defa duydum 3. Hamileliğim küçüğüm 10 yaşında unuttum ama ben kesin yemişimdir çünkü bizde fazla tüketilir bundan sonra yemem ama ben oğlumda hatırlıyorum ciğeri çok yemiştim burda yemeyin diyo herkes gerçekten ya zaman degisiyo yada ben bilgisiz kalmışım
Bu konular gerçekten hassas teyzemde mesela çok ciğer yemiş çocuklarinda hiç bişey yok aneannem anneme gebeyken yemiş annemin göğüs altında kocaman ciğer gibi leke vardı bende denemek için yemiştim şakasına sonrada karnımı kasidim gülüştük hatta kızımın aynı o yerinde leke var belki tesadüf belki de cidden sebeb olabiliyor zaten bilimsel olarak ta çok fazla a vitamini içerdiği için bölgesel pigmentasyona sebeb olabilir diye okumuştumBende ilk defa duydum 3. Hamileliğim küçüğüm 10 yaşında unuttum ama ben kesin yemişimdir çünkü bizde fazla tüketilir bundan sonra yemem ama ben oğlumda hatırlıyorum ciğeri çok yemiştim burda yemeyin diyo herkes gerçekten ya zaman degisiyo yada ben bilgisiz kalmışım
Ahaha neden acaba? ya sağlıkla gelsin de bakalım artıkHadi hayırlı olsun nedense sarışın bir bebek olacak izlenimi uyandı bende