• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    127
Bende ilk defa duydum 3. Hamileliğim küçüğüm 10 yaşında unuttum ama ben kesin yemişimdir çünkü bizde fazla tüketilir bundan sonra yemem ama ben oğlumda hatırlıyorum ciğeri çok yemiştim burda yemeyin diyo herkes gerçekten ya zaman degisiyo yada ben bilgisiz kalmışım
Bende haftada bir hamsi yerim ama bende bir araştırayım :)

Ben sizlerle birsey paylaşmak istiyorum lutfen yargilamayin beni sadece dusuncelerimden bahsedicem sizlere benim ilk gebeligim muhtemel 2. Side olmayacak tup bebek tedavisiyle hamile kaldim ama arkadaslar ben bebek emzirme fikrine cok cok uzagim bunu nasil asabilirim ya bir psikologla gorusmek gerek mi esim biliyor bu durumu emzirmek yada emzirmemek senin en dogal hakkim saygi duyarim ama bebeginde o sutu almak en dogal hakki onuda dusun dedi acaba dahada buyuyunce gobegm yada kucahima alinca o anaclik duygusu gelirmi cok kotu hissediyorum kendimi
Aynı düşüncedeyim ama doğumdan sonra bebeye alışınca fikrimiz değişecek bence

Kızlar bugün tam 18 haftalık olduk, hareketleri gündüz ben hiç hissetmiyorum. Dün belim de çok ağrıyordu akşam da hissedemedim kafayı yicektim ki çok şükür 1,2 hareket hissedip öyle uyudum. Benle paralel haftadakiler sizlerde hareketler düzenli mii
Akşamları hissediyorum ben de özellikle uzanırken. Ama bende de düzenli değil şuan. Bebek yer değiştiriyor olabilir. Bazı konumlarda daha iyi hissederken bazılarında hissedemeyebiliriz. Şu an düzenli hissetmek için ye yetrince büyük değiller sanırım

• Beğen
Reactions: kgm
Ben yaptırdım canım bu 2. Serklajım birde Bi arkadaşımız dün yaptırdı
Bende cuma günü yaptırdım. 12+5 te. Doktorum iyiki dikiş attık rahminde açılma var dedi. 2 hamileliğim bu. İlk hamileliğimde 22+6 da erken doğum yaptım oğlum 4 gün yaşayıp vefat etti. Ben serklajın ne kadar etkili olduğunu merak ediyorum bana bilgi verir misin biraz

canım meraba kabız olmamak icin özel bişe yapıyomusun tuvalete gitmek istemiyorum zorlarım diye dr bişe olmaz dedi ama ne bileym
Kayısı incir yiyordum sabahları canım ıspanak mercimek falan iyi geliyor kabız olmamaya çalış valla insan zorlayınca korkuyor dikişe bişey olacak diye oğlumdayken ilk günler kabız oldum çok kötüydüm ağlayacaktım resmen şurup elma kayısı herşeyi denedim bunda sıkıntı yaşamadım şükür daha başka bişey demedi mi dikkat etmen gereken bişey varmıymış

Bende cuma günü yaptırdım. 12+5 te. Doktorum iyiki dikiş attık rahminde açılma var dedi. 2 hamileliğim bu. İlk hamileliğimde 22+6 da erken doğum yaptım oğlum 4 gün yaşayıp vefat etti. Ben serklajın ne kadar etkili olduğunu merak ediyorum bana bilgi verir misin biraz
Ben ilk oğlumu 23+6 doğum yaptım yaşamadı onda demişlerdi serklaj yapılacak diğer hamileliklerinde diye 2. Oğlumda 18+6 zor ikna ettim serklaj yapılmasına çünkü bende kısalık açılma vs. Gözlenmemişti anlattıklarımdan yola çıkarak karar verdi doktor sonrasında hunileşme başladı aynı doğum yaptığım haftalarda o zaman iyiki atmışız dendi enfeksiyona dikkat edersen doktorun dediklerine uyarsan Allah İn izniyle sağlıkla sonuçlanır 39+6 doğurdum şimdi bu oğlumda da 14. Haftada atıldı bakalım şimdilik sıkıntı yok İnş da olmaz hepimiz sağlıklı bir şekilde doğururuz

Ben ilk oğlumu 23+6 doğum yaptım yaşamadı onda demişlerdi serklaj yapılacak diğer hamileliklerinde diye 2. Oğlumda 18+6 zor ikna ettim serklaj yapılmasına çünkü bende kısalık açılma vs. Gözlenmemişti anlattıklarımdan yola çıkarak karar verdi doktor sonrasında hunileşme başladı aynı doğum yaptığım haftalarda o zaman iyiki atmışız dendi enfeksiyona dikkat edersen doktorun dediklerine uyarsan Allah İn izniyle sağlıkla sonuçlanır 39+6 doğurdum şimdi bu oğlumda da 14. Haftada atıldı bakalım şimdilik sıkıntı yok İnş da olmaz hepimiz sağlıklı bir şekilde doğururuz
İnşallah. Çok dikkat ediyorum. Evde dinleniyorum . Doktorum sadece yemek yapabilirsin dedi. Temizlik yapmama izin vermedi. Şimdiden açılma olunca tedirgin oldum bende. Doktor diktim dedi ama yinede kaybım olduğu için endişeleniyorum. Progestanı fitil olarak 2 sabah 2 akşam olarak kullanıyorum. Hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah

Kayısı incir yiyordum sabahları canım ıspanak mercimek falan iyi geliyor kabız olmamaya çalış valla insan zorlayınca korkuyor dikişe bişey olacak diye oğlumdayken ilk günler kabız oldum çok kötüydüm ağlayacaktım resmen şurup elma kayısı herşeyi denedim bunda sıkıntı yaşamadım şükür daha başka bişey demedi mi dikkat etmen gereken bişey varmıymış
İstirahat halinde ol dedi progestan kullanıyodum zaten ona devam ediyorum bol su iç dedi başkada bişe demedi valla

İnşallah. Çok dikkat ediyorum. Evde dinleniyorum . Doktorum sadece yemek yapabilirsin dedi. Temizlik yapmama izin vermedi. Şimdiden açılma olunca tedirgin oldum bende. Doktor diktim dedi ama yinede kaybım olduğu için endişeleniyorum. Progestanı fitil olarak 2 sabah 2 akşam olarak kullanıyorum. Hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah
Bana hiç bir uyarı da bulunmadı bu doktorum diğer oğlumda hasta gibi yatma demişti yine de ben hep yatıyordum dediğin gibi bir yemek bir bulaşık için kalkıyordum şimdi de oğlum 2 buçuk yaşında olduğu için o kadar yatamıyorum isteklerine kalkıyorum mecbur bende 1 tane progestan fitil kullanıyorum 2 tane duphaston içiyorum öyle dikkat edilirse bişey olmaz canım kaç cm açıklık varmış söyledi mi

Back