O ovülasyon testleri iyiki var
benimde aşılama ole oldu diyorum ama aslinda belki de dogal yolla tutmus da olabilir. Kisaca ozetleyeyim,
Yumurtam gelismis mi diye kotrole gidiyordum dr bakti tamam bugun catlatma ignesi vuralim dedi. Bunu demeden önceki gün ov.testi yapmıştım cift cizgi ve pik. Igne vuralim dedigi gün de firsatim olmamisti aksama yaptim testi ve catlama gördüm. Ama ben hastaneye igne vurdurmaya gidiyorum
neyse acilden vurdurcaktim zaten, sonra dr a durumu alattim muayene edebilir misiniz dedim etri ve bingo catlamis yumurta.geriden gelen yumurtalarin var ama dedi. Tamam var da bana igne vurulacak diger yumurtalar henüz olgun degil falan derken birde bize birliktelik yasak dedi çünkü 36 saat sonra asilama yapilacak ve o arada ignemi de vurdu. Ve cinsel perhizi bozmayin dedi asilamaya kadar.
Neyse bizde evde düşündük taşındık, drlarin amaci yumurtayi catlatip spremi yollamak degil mi dedik, su an tüm sartlar onlarin istedigi gibi biz niye denemiyoruz sansimizi dedik ve perhizi bozduk o günü kendimiz degerlendirdik
36 saat sonra da aşılamam yapildi. Sonrasinda yine devam ediliyor zaten birliktelige. Yani simdi bizim bebis ya aşılama ile olduuu yada bizim kendi degerlendirmemizle
uzun oldu kusura bakma canim anlatasim geldi