- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #3.361
amin amin inşallah herkes saglıkla kolaylıkla kucagına alsın maddi manevı ne emekler verildi bugune hiç kolay gelmedıkBen de tüp bebek yaptım seni çok iyi anlıyorum.8 haftalığım aşırı endişe yaşıyorum.Allah ın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah Amin. Hep dua ediyorum…
Bu moda tam bizlikMantıklı bende bu modaya ayak uyduracagim7+5 deyiz sen kaçıncı haftandasin canim
Ayy 1 hafta var aramızda masallah saglikla buyusunlerBu moda tam bizlikinşallah sağlıkla ilerlesin kolaylikla kucagimiza alalim yavrularımızı. Bizde 8+5 olduk bugün. Büyüyorlar sessiz sessiz cok duygulanıyorum
zaten cok fazla da secenek yok, ben elbise giyiyorum simdilik idare ediyo mevcut elbiselerim :)Bu moda tam bizlikinşallah sağlıkla ilerlesin kolaylikla kucagimiza alalim yavrularımızı. Bizde 8+5 olduk bugün. Büyüyorlar sessiz sessiz cok duygulanıyorum
Oy kıyamamşöyle anlatayım.. benm bebegım tüp bebek 2 yıldır emek veriyoruz 4 defa kimyasal gebelik yaşadım bu son şansımdı elimizde kalan son dondurulmuş embrıyom tuttu şükür 10. haftaya geldık.. yani öğrendiğimden beri hamileyim diye havalara uçamadım eşimde bende buruk bi sevınç var içimizde.. her kontrole gittiğimde acaba hala kalbi atıyor mu diye endişeyle gidiyorum.. daha ailelere falan söyleyemedik kutlamadık.. sadece tedavi sürecinde bana hep destek olan arkadasım biliyor inan benden daha cok sevindi.. ben hala hamile olduguma inanamıyorum ne hissetmem ne yapmam gerekıyor bilmiyorum.. sakin kalıp saglıkla kolaylıkla kucagımıza almak için dua ediyorumsöylediğin gibi ileri ki aylar da hissetmeye başlayınca daha çok bağ oluşur diye düşünüyorum
Ya 1 haftada bile büyüyorlar aslinda milim büyüyorlar ama drum şey demisti, o kadar hızlı büyüyorlar ki aslinda inanamazsin sadece boyutu ufak oldugu icin hala cok küçükAyy 1 hafta var aramızda masallah saglikla buyusunlerbeni lekelenme korkuttu ama iyiyiz şuan bir hissetmeye baslasak minikleri daha rahat oluruz belki
Ya benim elbiselerim hep yazlıkzaten cok fazla da secenek yok, ben elbise giyiyorum simdilik idare ediyo mevcut elbiselerim :)
Evet baya var hemdeYa 1 haftada bile büyüyorlar aslinda milim büyüyorlar ama drum şey demisti, o kadar hızlı büyüyorlar ki aslinda inanamazsin sadece boyutu ufak oldugu icin hala cok küçük
Peki senin sat neydi canim ? Benim normalde 7 ağustos. Ama dr duzenledi 17 agustos yapti.
Ay kesinlikle yaaa bir hissetsekkdaha var ama anladigim kadariyla o günlere.
amin inşallah allah kımsenın emegını boşa cıkarmasın isteyen emek veren herkese tez zamanda saglıkla kolaylıkla nasip etsin bizde inşallah doguma kadar hep guzel seylerden bahsederiz saglıkla ilerler süreçlerimizOy kıyamamAllahım hepimizin evlatlarına saglik versin. Insallah hamilelik dönemlerimizi saglikla tamamlayip kucagimiza aaglikla alırız.
Cok kiymetli gercekten bir mucize zaten evlat sahibi olabilmek. Seni cok iyi anliyorum. Bende aşılama ile pozitifi gördüm sounda. Cok denedik. Hic tutmadi ve hep bir umutsuzluk endise oluyordu artik. Cok şükür simdi oldu ve o dedigin gibi kalp atışına kadar hala inanamadik bizde soylememistik kimseye. Çünkü insan cok defa negatif görünce cekiniyor. Birde sen kimyasal da gecirmissin. Allah uzun ömürler versin yavrularimiza. Surec ilerledikce guclenecek bağlarımız. Daha da güzel olacak hersey inşallah. Bizde artik 7.haftanin ortasında anca soyledik ailelerimize ve sadece bir arkadasima. Digerlerine 3bucuk ay falan dolumca soyleriz galiba. Bizde söylesek mi acaba diye cok düşündük ama artik saklayamadik ben halsiz oluyordum soruyorlardi sürekli.
Başın sağolsun canım tez zamanda hayırlı haberler al sağlıklaBiz yine kalp atışlarını duyamadik gelismemis. Pazar günü kürtaj yapılacak
Ben baget ekmek arası ezine peynir domates, baget ekmek arası kavurma kaşar roka ve her türlü soğuk sandviçKızlar aşeren var mı ben salatalık turşusu
Aslında mideni rahatlatan şeyler bunlar canın çekmiyor olabilir hepimizde şuan ekmek ihtiyacı vardır rahatlatıyor mideyi aşırıBen baget ekmek arası ezine peynir domates, baget ekmek arası kavurma kaşar roka ve her türlü soğuk sandviç. Çıtır ekmek çekiyo canım çok fena. Eşim dalga geçiyor ne kadar gariban zevklerin var tropikal meyve falan ister insan diye ahshsbsbs.
Benim 3. Gebeliğim 0 çatlakKızlar etrafında gerçekten hamilelikte çatlamamış birileri var mı tavsiye alalım onlardan siz hangi kremleri yağları kullanıyorsunuz ben daha başlamadım ne zaman başlanmalı ne yapmamız gerekiyor ben hiç çatlamak istemiyorum
Kendimi gördüm bi anBen baget ekmek arası ezine peynir domates, baget ekmek arası kavurma kaşar roka ve her türlü soğuk sandviç. Çıtır ekmek çekiyo canım çok fena. Eşim dalga geçiyor ne kadar gariban zevklerin var tropikal meyve falan ister insan diye ahshsbsbs.
Ben normalde yemem öyle ekmek arası falan 1 baget ekmeği yedim geçen. Normalim bu değil şaşkınızAslında mideni rahatlatan şeyler bunlar canın çekmiyor olabilir hepimizde şuan ekmek ihtiyacı vardır rahatlatıyor mideyi aşırı
Oy maşallah bebişlerimize tabiiiEvet baya var hemdebende uygulamadan okuyorum gun gun dedigin gibi baya seyler oluyor minik olsalarda masallah bebislerimize 24 Ağustos canim benimde sat ile uyumlu dedi doktor oyle devam ediyoruz bakalim
Aynı şeyi yaşadık 1 gece aklımdan ekmek çıkmadı gecenin bir vakti evimde hırsız gibi mutfağa girdim tam bir ekmek yedimBen normalde yemem öyle ekmek arası falan 1 baget ekmeği yedim geçen. Normalim bu değil şaşkınızçıtır ekmek türevleri ile aşk yalıyorum aynen o da olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?