- Konu Sahibi Mervenur277
- #23.621
Benim hiç tam ortada olmadı canım. Ya sağa yaslıydı sırtı ya sola , C çekilinde duruyorTam ortada değil yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hiç tam ortada olmadı canım. Ya sağa yaslıydı sırtı ya sola , C çekilinde duruyorTam ortada değil yani
Dualarimiz seninle canim ama uzme kendini haftan gayet guzelKızlar kontrole geldim 24 saat idrar topladım verdik sonuç çıktı günlük değer 225, sınır 300 müş. Haftaya bidaha vericez dedi doktorum, protein kaçağı görünüyor hedefimiz 37 haftayı doldurmak dedi, çok acil bir durum olmazsa fitil verip normal deneriz ama acil tansiyonun çıkarsa sezaryen olma ihtimalin var dediilerleyen süreçte tansiyonun çıkabilir sıkı takip edicez dedi, dua bekliyorum en azından iki hafta daha sabrederiz umarım
![]()
Amin canım inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olurTekrardan çok geçmiş olsun. İnşallah ikiniz içinde en iyi en güzel olacak şekilde gerçekleşir her şey.
Annem en küçük kardeşime hamileyken tansiyon problemi yaşamıştı, çok çok yükseliyordu 20 lerim görüyorduk. Çok şükür ki ikisi de sağlıkla atlattı. 38 biterken doğdu kardeşim.
Dilerim ki senin için de her sey sorunsuz geçer, stres yapmamaya çalış en ufak bir olumsuzluk bile etkiliyor. Her sey güzel olacak![]()
tarihlerimiz aynı benimde suyum 34 haftadan beri sınırda ebem doğum yaklaştığı için olduğunu söyledi nette de aynı şey yazıyor haftada bir takip ediliyorum birde senin kanala da girmiş ama haftan iyi merak etme burda olsa fırsat bu fırsat deyip yoğun bakıma alırlar ama belki almanya-da bu haftalarda almıyorlardır.36+2 haftalık olduk . Bugün kontrolüm vardı nst de sancılarım gözüktü bebek kanala girmiş 1 cm acıklıgım var bebek 2400 gr olmus. Suyun az gibi geldi dedi doğum yapacagım hastaneye görünmem gerektigini orda da testler yapılır ultrason nst ye baksınlar dedi. Almanyada kontrol eden doktor ayrı dogum yapacagım hastane ayrı yerlerde . Gitmedim yarın gideriz diye . Kac hafta 1 cm acıklıkla dayanabilir mi bebek iki hafta falan daha acaba? Sıvısı az olması tehlikeli bir sey mi acaba bilgisi olan yazabilir mi? Riskli gebelik bu arada
Çok geçmiş olsun inş sağ-salim alırsın kucağınaKızlar kontrole geldim 24 saat idrar topladım verdik sonuç çıktı günlük değer 225, sınır 300 müş. Haftaya bidaha vericez dedi doktorum, protein kaçağı görünüyor hedefimiz 37 haftayı doldurmak dedi, çok acil bir durum olmazsa fitil verip normal deneriz ama acil tansiyonun çıkarsa sezaryen olma ihtimalin var dediilerleyen süreçte tansiyonun çıkabilir sıkı takip edicez dedi, dua bekliyorum en azından iki hafta daha sabrederiz umarım
![]()
O şekilde olursa sezeryanmi yapiliyo yoksa normal deneniyomu acaba bana doğum pozisyonunda dedi 8 günde bir cagiriyo artik ultrason yapacakmi bilmiyorumBenim hiç tam ortada olmadı canım. Ya sağa yaslıydı sırtı ya sola , C çekilinde duruyor
İyi düşün iyi olsun canım haftan çokta erken değil sağlıkla doğur inşallahAmin canım inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olurbaşlangıç seviye gebelik zehirlenmesi olarak duruyor dedi doktorum, inşallah süreci iyi yöneterek tamamlarız
![]()
Tebrik ederim canımm, sağlıkla büyüsünMerhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sezeryan olacaklar hiç korkulacak bir şey yok![]()
Canımm sağlıkla, kolaylıkla gelsin inşallah Doğa kuşKızlar kontrolden geldim, açılma başlamış ve kafasının bir kısmı kanala girmiş. Yakında doğum başlar dedi ama net bir tahmini yok tabi, 1-1,5 haftaya kadar olur gibi dedi. Kafanın bir kısmı kanala girdiği için tam ölçüm yapamadı ama 3 kg üzerinde olacak dedi.
İnşallah, dualarımız ikinizle de olacakAmin canım inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olurbaşlangıç seviye gebelik zehirlenmesi olarak duruyor dedi doktorum, inşallah süreci iyi yöneterek tamamlarız
![]()
Çok geçmiş olsun canımKızlar kontrole geldim 24 saat idrar topladım verdik sonuç çıktı günlük değer 225, sınır 300 müş. Haftaya bidaha vericez dedi doktorum, protein kaçağı görünüyor hedefimiz 37 haftayı doldurmak dedi, çok acil bir durum olmazsa fitil verip normal deneriz ama acil tansiyonun çıkarsa sezaryen olma ihtimalin var dediilerleyen süreçte tansiyonun çıkabilir sıkı takip edicez dedi, dua bekliyorum en azından iki hafta daha sabrederiz umarım
![]()
Doğum pozisyonunda şuan zaten, başı kanalda canımO şekilde olursa sezeryanmi yapiliyo yoksa normal deneniyomu acaba bana doğum pozisyonunda dedi 8 günde bir cagiriyo artik ultrason yapacakmi bilmiyorum
Sağ ol canım inşallahCanımm sağlıkla, kolaylıkla gelsin inşallah Doğa kuş![]()
Göğüs ucuna takiyosun işte günlük 2 saat kalsa yeter doğum öncesi. Doğumdan sonra ezmirme sonrası sürekli takiyodum ben zatenNasıl kulllanmak gerekiyor acaba?
Ay evet kesinlikle öyle canım sağ Salim tamamlayalım hepimizÇok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınızönce bi moralim bozuldu duyunca gözlerim falan doldu ama şimdi daha iyiyim, doktorum da çok rahatlattı beni sağolsun. Anneme geldim az önce, kedisi kokladı beni miyavladı masaj yapıyor şuanda bana nasıl hissetti hemen
önümüzdeki 2 hafta grubumuz için heyecanlı geçecek anlaşılan
![]()
Bana hiç demedi ortada yada değil sadece doğum pozisyonunda olduğunu söylediDoğum pozisyonunda şuan zaten, başı kanalda canım
Canım ben 36dan sonra düzenli pilates ve yürüyüş başlıcam. Çömelme hareketi de çok etkiliymiş sumo squat şeklinde yap benceKızlar doğumu başlatmak için hurma ananas dışında ne yapmak lazım ? Annemlerde kalıyorum süpürge yaptım toz aldım biraz hareket edeyim diye baktım adet ağrısı gibi ağrılarım başladı uzandım hemen
Artık yapsam bir zararı olmaz değil mi? Yürüyüş squat vs