- 13 Temmuz 2023
- 1.706
- 1.655
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.181
Sağlıkla gelsin inşallah canım, her şey çok güzel olsunKızlar kontrolüm vardı bugün suyu daha da azalmış perşembe tekrar gideceğim aç gel sezeryana alabiliriz dedi perşembe günü ameliyat kanlarını da verdim bugün. Devlet hastanesi sezeryan yapmıyor kolay kolay ama bende vajinismus olduğu için sezeryan yapacak sağ olsun
ben ilkini spinal olmuştum özelde,şuan devlette olcak doğumum genel yapıyorlar..bazıları genel daha ıyı dıyor bazıları spinal daha ıyı dıyor yaşayıp görcezz.ama spinalde herşey yolunda gıtmıştı benım guzel geçmişti çokHemen bir soruyla geliyorum sezeryan olucak arkadaslara ben spinal anestezi ile olucam genel dusunen varmi
Birkaç egzersiz vardı dönmesine yardimci olan, onları dene istersen ise yarıyormuş. Daha vakit var dönebilir bence.Kızlar hastaneden çıktım yeni buzamana kadar baş aşağı pozisyonda olan bebeğim makat geliş duruyor döner mi acaba
Ben bir problem olmazsa vajinal düşünüyorum fakat sezeryan olmam gerekirse spinal beni çok geriyor uyanık olma durumu beni panik haline sokabilir ondan da korkuyorum. Sakinleştirici falan yapiliyor mu acaba öyle bir durumda?ben ilkini spinal olmuştum özelde,şuan devlette olcak doğumum genel yapıyorlar..bazıları genel daha ıyı dıyor bazıları spinal daha ıyı dıyor yaşayıp görcezz.ama spinalde herşey yolunda gıtmıştı benım guzel geçmişti çok
Ben de ilkini özelde oldum spinaldi, rahat geçmişti. Sonrasi da cok sıkıntılı degildi bence aynı gün ayaklanmistim.Bende spinal olacağım canım, geneli en son seçenek olarak görüyor doktorlar anestezi bebeğe geçiyormuş çünkü.
Bende aynıyım canım hayatımda ilk defa ameliyat olacağım sonunda bebeğime kavuşmak olsa da çok gerginim. Allah bize yardım etsin inşallah. Bebek çıktıktan sonra paniklersen sakinleştirici yapılıyor dedi doktorum. Zaten bebeğin çıkması ilk 5 dakikaymışBen bir problem olmazsa vajinal düşünüyorum fakat sezeryan olmam gerekirse spinal beni çok geriyor uyanık olma durumu beni panik haline sokabilir ondan da korkuyorum. Sakinleştirici falan yapiliyor mu acaba öyle bir durumda?
tabıkı sakınleştırıcı yapıorlar normal kafayla olmuyor çok güzel bi duygu o anlara eşlik etmek ama panık atak gıbı durumlarınız varsa o anda bayıltıyorlar zatenBen bir problem olmazsa vajinal düşünüyorum fakat sezeryan olmam gerekirse spinal beni çok geriyor uyanık olma durumu beni panik haline sokabilir ondan da korkuyorum. Sakinleştirici falan yapiliyor mu acaba öyle bir durumda?
İnşallah benim de öyle olurBen de ilkini özelde oldum spinaldi, rahat geçmişti. Sonrasi da cok sıkıntılı degildi bence aynı gün ayaklanmistim.
Dönebilir. Benimki 35. Haftada döndü baş aşağı.Kızlar hastaneden çıktım yeni buzamana kadar baş aşağı pozisyonda olan bebeğim makat geliş duruyor döner mi acaba
Oğlumda bi süre kullandım. Şuan sabununu kullanıyorum ama köpük şampuan ya da sabunların basma yerleri bi süre sonra sıkıntı çıkarıyo. Daha önce kullanmış mıydın canım sen böyle bi sıkıntı oldu mu?Incia köpük şampuan aldım.
Aynen oğlumda incia ve siveno kullandım hep. Hatta vücut losyonu güneş kremi düşmeler için acil durum stick hepsi inciaE bebeğin bir sürü ürünü var aslında denemek gerek fiyatları uygun içerikleri temizse bebek bezi falanda var
Gittikçe saçmalama boyuntunu artırıyolar. Sağlık Bakanlığı'nın videosundan sonra artık şaşırmıyorum hiç bişeye. Sezaryen yapıcam isteğe bağlı önceki zorunluluktu ama bu kimseyi ilgilendirmez. Eşim bile doğumu yapacak olan sensin nasılına sen karar vereceksin derken ne alaka bunlar diyorum artıkŞunu gördünüz mü ? Gerçekten bazen daha ne kadar saçmalayacaklar diye düşünmeden edemiyorum. Bir tane kadında çıkıp demiyor mu abi siz napıyorsunuz diye, hiç mi aklı başında insan yok şu kurumlarda ya
Genelde kendine gelme zor oluyo uş galiba sonrası emzirme falan sıkıntı oluyomuş diyeHemen bir soruyla geliyorum sezeryan olucak arkadaslara ben spinal anestezi ile olucam genel dusunen varmi
Canım sen vajinismusu yenmedin mi ? Bende ilk evlendiğimde 2 ay ilişkiye giremedim 2 hafta tedavi görüp girebildik sonra bir sorun kalmamıştı, bende normal düşünüyorumKızlar kontrolüm vardı bugün suyu daha da azalmış perşembe tekrar gideceğim aç gel sezeryana alabiliriz dedi perşembe günü ameliyat kanlarını da verdim bugün. Devlet hastanesi sezeryan yapmıyor kolay kolay ama bende vajinismus olduğu için sezeryan yapacak sağ olsun
Uyanık oluyorsunuz ama görmüyorsunuz ki araya perde çekiyorlarmış zaten. Bir de çok kısa süre sürüyormuş. Doktorum da anlatırken bi an önce kapatmaya çalışırız sezaryende dedi. Sonra da bebeğinizi hemen kucağınıza veriyorlarmış normal doğumdaki gibi zaten.Ben bir problem olmazsa vajinal düşünüyorum fakat sezeryan olmam gerekirse spinal beni çok geriyor uyanık olma durumu beni panik haline sokabilir ondan da korkuyorum. Sakinleştirici falan yapiliyor mu acaba öyle bir durumda?
İlk defa kullanacağım canım, ilk bebeğim. İnşallah bir sorun yaşamam.Oğlumda bi süre kullandım. Şuan sabununu kullanıyorum ama köpük şampuan ya da sabunların basma yerleri bi süre sonra sıkıntı çıkarıyo. Daha önce kullanmış mıydın canım sen böyle bi sıkıntı oldu mu?
Aynen oğlumda incia ve siveno kullandım hep. Hatta vücut losyonu güneş kremi düşmeler için acil durum stick hepsi inciaŞimdi ebebeğin bu organik serisinin içeriği temizmiş fiyatı da çok iyi denemek istedim.
Gittikçe saçmalama boyuntunu artırıyolar. Sağlık Bakanlığı'nın videosundan sonra artık şaşırmıyorum hiç bişeye. Sezaryen yapıcam isteğe bağlı önceki zorunluluktu ama bu kimseyi ilgilendirmez. Eşim bile doğumu yapacak olan sensin nasılına sen karar vereceksin derken ne alaka bunlar diyorum artık
Genelde kendine gelme zor oluyo uş galiba sonrası emzirme falan sıkıntı oluyomuş diye
Duydum pek tercih etmiyolar diye
Biliyorum
Canım hiç belli olmaz günlük bile dönüyorlarmışKızlar hastaneden çıktım yeni buzamana kadar baş aşağı pozisyonda olan bebeğim makat geliş duruyor döner mi acaba
İçerik olarak hiç bi sıkıntı olmaz canım. Tertemiz içeriği uzun süre kullandım. Ama basma yeri takılıyo bi süre sonra. İçerik temiz olunca gerisini önemsemedim artıkİlk defa kullanacağım canım, ilk bebeğim. İnşallah bir sorun yaşamam.
Evet bende içeriğinden dolayı aldım bakalım artıkCanım hiç belli olmaz günlük bile dönüyorlarmış
İçerik olarak hiç bi sıkıntı olmaz canım. Tertemiz içeriği uzun süre kullandım. Ama basma yeri takılıyo bi süre sonra. İçerik temiz olunca gerisini önemsemedim artık
Ben gebelikten öncede sıkıntı çekiyordum ilk zamanlar özellikle sonra azaldı biraz ama gebelikte çok kötü oldum hiç istemedim şimdi çatı muayenesi de çok kötü olunca doktor sende travma olmasın dedi normal beni çok korkutuyor yoksa fiziksel olarak normal olabilirdi ama hiç hazır değilimCanım sen vajinismusu yenmedin mi ? Bende ilk evlendiğimde 2 ay ilişkiye giremedim 2 hafta tedavi görüp girebildik sonra bir sorun kalmamıştı, bende normal düşünüyorum
Canım dikişlerimi aldı doktor narkozsuz. 5 dk sürmedi acıdı tabiki ama dayanılmayacak bir acı değildiBil valla canım kanlı olması lazımmış benim bugün alttaki açıklamada da kanlı yazıyor
Aslında bende spinal istiyorum ama hem epilepsim var hemde belimde fıtık olduğu için büyük ihtimal genel olacak. Benim ilk gebeliğimde genel anestezi ile olduHemen bir soruyla geliyorum sezeryan olucak arkadaslara ben spinal anestezi ile olucam genel dusunen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?