Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Görümcen kendi başına gelince yeter artık çıkarın desin doktoruna öyle söyle canım, deli ediyor beni böyle insanlar ya. Hamilelikte görülen iyi veya kötü muamele asla unutulmazmış Allah’a havale et hiç takma kafana
Takmadım ki canım 21 yaşında daha biraz yükü fazlalaştı kötü niyetle söylemedi gibi biz gitsek canları sıkılır oğluma alıştılar iyice

Maşallah 🧿 33 de 2300 küsür bir şeydi benim kız 35 + 4 de 3000 dedi doktor. Kilo alımı düzenli giderse muhtemelen seninki de tontiş yanaklı olacak. Sağlıklı olsunlar da 4 e kadar yolu var. 😂
2 haftada 700 gram mı almış maşallah 🤩 Ya çok 3500 geçsin istemiyorum 4e yaklaştıkça normal doğum zorlaşıyor ya 😂🙏

sarhoş eder tarzda bir iğne yapıyorlarmış öyle bir şey var mı doğuma az kala
Almanyada var arkadasım önerdi ama ihne seklinde mi yoksa gaz seklinde mi veriyorlar tam hatırlamıyorum kesinlikle al sersem gibi yapıyo sancıyı acıyı cok az hissediyorsın falan demişti ama ıkınmayı etkiler gibi düsündüm bende

Takmadım ki canım 21 yaşında daha biraz yükü fazlalaştı kötü niyetle söylemedi gibi biz gitsek canları sıkılır oğluma alıştılar iyice
Ay kız valla seni koruma içgüdüsü ile gelip kulaklarını çekerim görümcenin aynı yaşta kardeşim var ne dediklerini bilmiyorlar gerçekten 😬 neler çektin biri daha canını sıkarsa söyle bize hepimizin canı burnunda parçalayıveririz 😂😂😂😆

Kızlar hast için pijama takımı aldınız mı
Pijama mı elbise mi sizce daha rahat olur
Bir tane emzirme sütyenli lohusa takımı. Bir tane askılı gecelik. Bir tane pijama takımı aldım. Emzirme sütyeni ve atleti koydum. Hastaneden çıkarken giymek içinde bol eşortman takımı koydum içi şardonsuz olanlardan

Back
X