- 31 Ağustos 2024
- 196
- 147
- 18
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #21.481
Üstüne yatma canım diğer tarafına yatmaya çalış bir süre sonra alışıyorsun . Benimki de sağ böbreğime yaslana yaslana büyütmüştü aylarca üstüne yatmadım dr yatma dedi daha büyümesin diye, şimdi yavaş yavaş sağa uzanıyorum bu defa tekme atıyor istemiyor yatmamı orayı devamlı boş bulunca mesken bellemiş izin vermiyor rahatsız edilmek istemiyorDünden beri perişanlardayım kaburga ağrısı beni bitiriyorakşam karanlığı çökünce sağ kaburgam coşmaya başlıyor elimle azıcık itince kızım tekme atıyor sanırım yaslanıyor kaburgama
Dinlenin bende bugün hep yattım benim daha çok gece basliyo agrilarimbenim bebem de biraz sabırsız gibi sabaha kadar çektiğim ağrıdan kaynaklı gittim doktora kendi doktoruma gitmedim burda bir tıp merkezine gittim kemik ağrılarım ve alt bel ağrım için kan idrar tahlili istedi ondan kaynaklı olabilir dedi ama değerler normal çıktı nst de sancılarım çıktı hatta 90 ları gördüm tam 35 haftalık 2 kg 700 gram olmuş korkmaya başladım
Dedigin gulme gazi galiba daha cok amerikada veriyolar diye biliyorum, bizde yani trde hic duymadim, avrupada oluyor olabilir. Boruyla soluyosun relax oluyosun biraz daha. Bizde anca sedasyon, o da dogumda yapiliyo mu bilmiyorumAlmanyada var arkadasım önerdi ama ihne seklinde mi yoksa gaz seklinde mi veriyorlar tam hatırlamıyorum kesinlikle al sersem gibi yapıyo sancıyı acıyı cok az hissediyorsın falan demişti ama ıkınmayı etkiler gibi düsündüm bende
BenKızlar basurla basım belada felaket rahatsiz ediyobasuru olan var mı aramızda??
Kiloyu takmayın doğunca alırYani doktor haftaya göre kilosundan çok haftalık kilo alışına bakıyo. Haftalık kilo artışı 100-150 gram olmasını bekliyoruz diyo. Şimdiye kadar gayet güzeldi ama nedense 2 haftadır 1 haftada alıcağı kiloyu 2 buçuk haftada filan almış oluyo
Bende zorla atıyorum demekki benim daha var eğer teori dogruysaDün solu atabiliyordum zor da olsa bugün o da olmuyor
Ben 2 pijama 1 elbise aldım. Pijamada daha rahat ederim diye düşünüyorum ama elbise muayene vs de daha kolay olacaktır.Kızlar hast için pijama takımı aldınız mı
Pijama mı elbise mi sizce daha rahat olur
sancılar böyle çıktı açılmam yok yumuşama başlamış sancılarımı takipteyim şusnSancılar düzenli mi? Doktorunu bilgilendir istiyorsan canım ama korkma eğer düzenliyse bile durduruyorlar kaldı ki kilosu vs yerinde bebişin maşallah
Bir çok hastanede odaya çıktıktan sonra giydirmrk için genelde elbise tarzı gevelik istiyolar ilk giydirmeyeKızlar hast için pijama takımı aldınız mı
Pijama mı elbise mi sizce daha rahat olur
Hala devam ediyor mu?sancılar böyle çıktı açılmam yok yumuşama başlamış sancılarımı takipteyim şusn
bel ağrım hiç geçmiyor kasık ağrım ara ara yokluyor ama çok şiddetli değil bel ağrım çok kötüHala devam ediyor mu?
Anladım canım, sağlıkla zamanında gelsin inşallahbel ağrım hiç geçmiyor kasık ağrım ara ara yokluyor ama çok şiddetli değil bel ağrım çok kötü
aminnnn hepimizin bebişi zamanında sağlıkla gelsin inşallahhAnladım canım, sağlıkla zamanında gelsin inşallah
e priam modelini aldım ben özellikleri çok güzel yokuşta felan desteği var tekerleri kendisi dönüyor elini algılıyor elini çekince fren yapıp duruyor hafif sallanma özelliği de var tek dezavantajı motoru olduuğu için daha ağır diğer arabalara göreKızlar bebek arabası ne aldınız ? Cybex çok karşıma çıkıyor bu ay halledeyim diyorum alan var mı hangi modelini ? Veya memnun kaldığınız bebek arabası ?
benimde daha çok geceleri başlıyor hep dinleniyorum yatıyorum ama bu sefer geçmiyor maalesefDinlenin bende bugün hep yattım benim daha çok gece basliyo agrilarim
Tam sırtımı 0 dayarsam yani 90 derece açıyla olmuyor, ama azıcık eğimli oturursam oluyorBende zorla atıyorum demekki benim daha var eğer teori dogruysa
Ay kız valla seni koruma içgüdüsü ile gelip kulaklarını çekerim görümcenin aynı yaşta kardeşim var ne dediklerini bilmiyorlar gerçektenneler çektin biri daha canını sıkarsa söyle bize hepimizin canı burnunda parçalayıveririz
Sancın var sanırım, ama tam düzenli değil herhalde. Benim de geçen cumartesi yumuşama başlamıştı ama açılma yoktu.sancılar böyle çıktı açılmam yok yumuşama başlamış sancılarımı takipteyim şusn
Kasar peyniri muz avakado yeYani doktor haftaya göre kilosundan çok haftalık kilo alışına bakıyo. Haftalık kilo artışı 100-150 gram olmasını bekliyoruz diyo. Şimdiye kadar gayet güzeldi ama nedense 2 haftadır 1 haftada alıcağı kiloyu 2 buçuk haftada filan almış oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?