- 20 Ocak 2020
- 4.001
- 1.769
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #21.341
Şuan doğumdan korkuyorum sezeryan olmasını istemiyorum oluyorsa normal olsun diyorum ama onuda pek becerecek gibi değilim her ağrıda nasıl olacak düşüncesi giriyorKorkudan olabilir balım doğum öncesi böyle kötü doğum hikayesi okuyan kadınlarda bile stres etkisinden dolayı olabiliyormuş doğum anını yönetememe, umarım bu sefer rahat bir şekilde sağlıkla alırsın bebişini kucağına
Ben hiç normal sancı bilmiyorum ikisinde de suni sancı ile başladı doğumum oda direk başlıyordu suyumu bile hastanede patlattılar bunda da ne nişan var ne suyum geldi ama keskin bı ağrım var hala uyumadım nefesim kesiliyo gitsemmi bilmiyorum sabahimi beklesemTecrüben olduğu için doğum sancısı olsa anlarsın da açılma olduğunu anlar mısın bilmiyorum canım evet evde çekmek daha iyi hastanede çekmek işkence oluyor insana sürekli kontrol ettikleri için
Benim de psikolojim bozuldu sancı vurdukça acaba sezeryanmi olsam diyorumŞuan doğumdan korkuyorum sezeryan olmasını istemiyorum oluyorsa normal olsun diyorum ama onuda pek becerecek gibi değilim her ağrıda nasıl olacak düşüncesi giriyor
Gitsen sanki iyi olacak gibi yazışmalarınızı okudum da sancı sanki sizinkiler canım kaç saattir çekiyorsunuzBen hiç normal sancı bilmiyorum ikisinde de suni sancı ile başladı doğumum oda direk başlıyordu suyumu bile hastanede patlattılar bunda da ne nişan var ne suyum geldi ama keskin bı ağrım var hala uyumadım nefesim kesiliyo gitsemmi bilmiyorum sabahimi beklesem
Allah'ım çok korkuyorum niye böyle oldumGitsen sanki iyi olacak gibi yazışmalarınızı okudum da sancı sanki sizinkiler canım kaç saattir çekiyorsunuz
Diğer 2 si güzel doğurduysan bunda da doğurursun canım benim sancım olmuştu 2 sinde de doğumu hızlandırmak için suni verdiler benim de suyumu hastanede patlattılar evde sadece ilkinde nişan gelmiştiBenim de psikolojim bozuldu sancı vurdukça acaba sezeryanmi olsam diyorum
Malesef çok zor oldu hatta Dr pişman olmuştu sezeryanla almadığına devlet malum afedersiniz popoma kadar kesti ikincide de kesi oldu normal de ikincilerde olmaz diyolar ama ikiside çok uzun saatlerde dogduDiğer 2 si güzel doğurduysan bunda da doğurursun canım benim sancım olmuştu 2 sinde de doğumu hızlandırmak için suni verdiler benim de suyumu hastanede patlattılar evde sadece ilkinde nişan gelmişti
Bi şekilde çıkaracağız bu bebişleri canım yaklaştıkça hepimiz korkuyoruz ama benim de sancılar hafif seyrettim 2 sinde şuan misal gaz sancısı gibi oluyor bende acaba mı diye korkuyorumAllah'ım çok korkuyorum niye böyle oldum
Olmayınca zorlamasalar işte onlar da sağlıklı diye yapıyorlarda bende de var kesi sağ tarafta bunda da olur mu bilmiyorum bakacağızMalesef çok zor oldu hatta Dr pişman olmuştu sezeryanla almadığına devlet malum afedersiniz popoma kadar kesti ikincide de kesi oldu normal de ikincilerde olmaz diyolar ama ikiside çok uzun saatlerde dogdu
Bunları okuyunca daha çok korkuyorum zaten acı eşiği düşük biriyim çevremdekiler de bana sen normal dayanamazsın diyorlar iyice gerildim ağrıdan uyuyamıyorum bendeMalesef çok zor oldu hatta Dr pişman olmuştu sezeryanla almadığına devlet malum afedersiniz popoma kadar kesti ikincide de kesi oldu normal de ikincilerde olmaz diyolar ama ikiside çok uzun saatlerde dogdu
Geldim hastaneye ebe açılmaya baktı bir barmak öyle acilman yok dediOlmayınca zorlamasalar işte onlar da sağlıklı diye yapıyorlarda bende de var kesi sağ tarafta bunda da olur mu bilmiyorum bakacağız
Yok yok korkmayin bende panik var ondan oluyo ama evde uyutmadi sancılar açılma çok azmisBunları okuyunca daha çok korkuyorum zaten acı eşiği düşük biriyim çevremdekiler de bana sen normal dayanamazsın diyorlar iyice gerildim ağrıdan uyuyamıyorum bende
Canım gaz çıkartıyor musun?Bi şekilde çıkaracağız bu bebişleri canım yaklaştıkça hepimiz korkuyoruz ama benim de sancılar hafif seyrettim 2 sinde şuan misal gaz sancısı gibi oluyor bende acaba mı diye korkuyorum
Senin haftan güzel canım bebiş artık gelsede problem olmaz Allah hayırlısını en güzelini versin hepimizeYok yok korkmayin bende panik var ondan oluyo ama evde uyutmadi sancılar açılma çok azmis
Canım gaz çıkartıyor musun?
Evet açılma olmaması tuhaf okadar sancı çektim kaç gündür hiç nasıl açılmamış hayret bir parmak dedi ebeSenin haftan güzel canım bebiş artık gelsede problem olmaz Allah hayırlısını en güzelini versin hepimize
Amin canım bende o günü bekliyorum gerçekten, iyi olsunda diyip kendimizi teselli ediyoruzZor olmazmı az kaldi arkadasim miss kokusunu icine cekeceksin yeterki saglikli olsun kuvezde olsunen kisa zamnda annesine kavuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?