- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #11.841
İnsallah canımÖnerin varsa kitap olarak çok
Oy maşallah darısı başımaKızlar bu arada bugün ayrıntılıya girdiğm çıktım salı günkü randevum bugüne alınmıştı. Çok şükür herşey yolunda. Oğluşum kontrol boyu kıpırdandı durdu ama sonuna doğru uyuya kaldı artık
Amiin canım çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlere inşallahMaşallah, gözünüz aydın. Hep iyi olun
Amiin inşallahOy maşallah darısı başıma
Çok teşekkür ederim balımDr Kağan Kocatepe - 9 Ay 10 gün hafta hafta hamilelik
Ayşe Öner - Hamilelik doğum ve Bebek bakım
Dr Banu çiftçi - Hamilelik ve doğum
Dr Erhan Ateş - Modern bebek bakımı
Okuduklarımdan aklıma gelenler bunlar canım doğum ve sonrası için. Dokduktan sonra da aldıklarım var ama hatırlamıyorum okuldayım şimdi eve gidince kitaplıktan bakarım
Aa ben tam tersi daha iyi olur diye düşünmüştümDetaylı uktrasonumi yapacak doktor gelmeden omce şekerli seyler yeme bebege enerji veren seyler tüketmeden gel ama tok karınla gel dedi.daha rahat ölçümler yapılıyormus
Aa çok şaşırdım bana da doktorum detaylıya giderken tatlı ye hatta yanında küçük parça çikolata götür dediDetaylı uktrasonumi yapacak doktor gelmeden omce şekerli seyler yeme bebege enerji veren seyler tüketmeden gel ama tok karınla gel dedi.daha rahat ölçümler yapılıyormus
Normal hayatımda hep diyetisyen vs görüşürdüm gebelikte beslenme daha kolay sandım abarttım bi iki haftaya toparlanamazsam öyle yapayımBi diyetisyenle de görülebilir sin canım belki çok uygun bi liste önerir
Bende çikolata kahve tüketir giderim diyordum öyle yapmayalım o zaman iyi ki söyledinizDetaylı uktrasonumi yapacak doktor gelmeden omce şekerli seyler yeme bebege enerji veren seyler tüketmeden gel ama tok karınla gel dedi.daha rahat ölçümler yapılıyormus
24.haftaya kadar düzensiz olması çok normal canım. Ben bazen çok güçlü bazen hafif kıpırtı hissediyorum 23.haftaya girdim. Pozisyonları değişiyor, bazen arkalarını dönüyorlar, çoğunlukla uyuyorlar ve biz uyurken uyanık oluyorlar. Uyurken fark etmiyor olabilirsin.Kızçeler selam ,
20+5 haftalık gebeyim. Sizlere bir şey danışmak istiyorum.
Ben bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum. böyle 2 günde bir belki 1 tekme hissediyorum o da çok hafif onun dışında elimi koyuyorum bekliyorum öksürüyorum tıksırıyorum ama yok hissedemiyorum. Hatta geçen hafta sonu korktum 2 gündür hiç bir hareket hissedememiştim, pazar günü sabahtan doktora gittik kontrol edilmesi için kalp atışlarının. Gayet normaldi şükür ultrasonda duyunca içimiz rahatladı. Ama hala hissedemiyorum hareketlerini normal mi ? benimle yakın haftalarda olanlar hissedebiliyor mu ?
Selam balım, ben de çok yoğun hissetmiyordum arada oluyordu bir anı bir anını tutmuyor miniğimin. Dün gün boyu hissetmedim, stres oldum kendi kendime senin gibi yokluyorum sürekli tepki yok. Sonra gece kabus görüp sıçrayarak uyandım baktım tekmeliyor beni, o an mutluluktan korkumu unuttum. Benimki ben durulunca daha hareketli oluyor sanırım, belki senin minik de öyledir.Kızçeler selam ,
Ben bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum. böyle 2 günde bir belki 1 tekme hissediyorum o da çok hafif onun dışında elimi koyuyorum bekliyorum öksürüyorum tıksırıyorum ama yok hissedemiyorum. Hatta geçen hafta sonu korktum 2 gündür hiç bir hareket hissedememiştim, pazar günü sabahtan doktora gittik kontrol edilmesi için kalp atışlarının. Gayet normaldi şükür ultrasonda duyunca içimiz rahatladı. Ama hala hissedemiyorum hareketlerini normal mi ? benimle yakın haftalarda olanlar hissedebiliyor mu ?
Ay inşallah öyledir canım ya. insan göremediği duyamadığı için endişeleniyor haliyle24.haftaya kadar düzensiz olması çok normal canım. Ben bazen çok güçlü bazen hafif kıpırtı hissediyorum 23.haftaya girdim. Pozisyonları değişiyor, bazen arkalarını dönüyorlar, çoğunlukla uyuyorlar ve biz uyurken uyanık oluyorlar. Uyurken fark etmiyor olabilirsin.
Rica ederim tatlımÇok teşekkür ederim balım
İlk bebekse normal diye biliyorum canım. Yeni yeni tam anlamıyla hissedilebiliyomuş. Herşey normalse sıkıntı yoktur zaten canım. İlk oğlumda bu haftalarda çok cılız hissediyordum ama 2. Sağlam vuruyoKızçeler selam ,
ay inşallah balım, yeter tekme atma diyeceğimiz günler gelsin istiyor insan böyle olunca korkuyor bir şey oldu mu olmadı mı diye :/Selam balım, ben de çok yoğun hissetmiyordum arada oluyordu bir anı bir anını tutmuyor miniğimin. Dün gün boyu hissetmedim, stres oldum kendi kendime senin gibi yokluyorum sürekli tepki yok. Sonra gece kabus görüp sıçrayarak uyandım baktım tekmeliyor beni, o an mutluluktan korkumu unuttum. Benimki ben durulunca daha hareketli oluyor sanırım, belki senin minik de öyledir.daha yeni yeni hissetmeye tam olarak başladık sayılır. Bence düzene biner canını hiç sıkma daha minicikler biraz büyüsünler o zaman canımızı okurlar
30.haftalara geldiğimizde uyutmayacaklar bizi annesi belki sakin bir bebek olacak.Ay inşallah öyledir canım ya. insan göremediği duyamadığı için endişeleniyor haliyleultrasonlarda hep uyuyor zaten doktor karnıma bir iki vurup öksürüp öyle hareket ettiriyordu cinsiyetini bile zor öğrendik hareket etmediği için :/
evet ilk bebek canım , inşallah öyledir 10 gün önce daha çok hissediyordum gün içerisinde şimdi azaldı o yüzden korkuyorum :/Rica ederim tatlım
İlk bebekse normal diye biliyorum canım. Yeni yeni tam anlamıyla hissedilebiliyomuş. Herşey normalse sıkıntı yoktur zaten canım. İlk oğlumda bu haftalarda çok cılız hissediyordum ama 2. Sağlam vuruyoya da ben öyle hissediyorum bilemedim
beni bu kadar sterse sokmasını ancak sakin bir bebek olursa affedebilirim zaten30.haftalara geldiğimizde uyutmayacaklar bizi annesi belki sakin bir bebek olacak.
Elini hissedince duruyorlar sanki özellikleay inşallah balım, yeter tekme atma diyeceğimiz günler gelsin istiyor insan böyle olunca korkuyor bir şey oldu mu olmadı mı diye :/
yatakta eşimle 15 dk hareket etmesin bekliyoruz elimiz koyup biz yorulup uyuyoruz o öylece duruyo hareket etmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?