- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #2.961
O zaman normal galiba benim de .Ben boşuna endişe yapıyorumBende 7+1 oldum şişkinlik,uyku hali dışında bi belirti yok öyle.. yani bulantı yok öyle iştahsızlık ya da aşırı iştah yok, kaşık ağrısı aman aman yok..
hayırlı olsun sat nedir acaba?Giriş
Gelişme
Sonuç : Bende bugün kalp atışlarını dinleyip aranıza dahil oldum
Bende yapıyordum da şimdilerde rahatım.. Allah korusun elimden de bisey gelmiyor ki hersey olacağına varıyor üstümde bir rahatlık var.. çok şükür bulantısiz diyorum…O zaman normal galiba benim de .Ben boşuna endişe yapıyorum
Nasıl alacağız gerçekten ben de bunu düşünüyorum bir de tam kış memleketin deyim ben arabam kaç kere kara saplandı sayamadım bi de koca göbeklee nasıl yapacakaanız bana da söyleyinKızlar 32 ye kadar nası dayanıcam onu düşünüyorum olmadı 28 de bir aylık rapor alırım 32 de direk izne ayrılırım şimdiden zor geliyor işe gidio gelmek bi de bunun kışı var
Insallah güzel haberler alırsın. Hepimizin sonuclari temiz mis gibi gelsin insallah. Hangi paketini yaptircaksin canim ? Ne kadar istediler. Bende araştırma asamasindayim. Bizim doktor da eurofins ve panorama önerdi de. Hangi icerigi secsem kararsizim11+5'ten selamlar herkese. Yarın eurofins firması öğlen kan almaya gelecek. Çook heyecanlıyım. Dua edin hepimizin şu tarama testleri sorunsuz olsun inşallah.
Eurofins ne kadar fiyat verdi, bir de çok kapsamlı tahlilleri var broşürünü doktorumuz verdi bugün aklım karıştı nasıl karar verdiniz bu firmaya11+5'ten selamlar herkese. Yarın eurofins firması öğlen kan almaya gelecek. Çook heyecanlıyım. Dua edin hepimizin şu tarama testleri sorunsuz olsun inşallah.
Insallah güzel haberler alırsın. Hepimizin sonuclari temiz mis gibi gelsin insallah. Hangi paketini yaptircaksin canim ? Ne kadar istediler. Bende araştırma asamasindayim. Bizim doktor da eurofins ve panorama önerdi de. Hangi icerigi secsem kararsizim
Ben ninalia genomewide paketini yaptırıyorum. Takipli olduğum hastaneye özel kampanya fiyati 14500 tl. Doktorum hem eurofins hem de panorama firmasını önerdi. Hem fiyat olarak kampanyalı olduğu için hem de paketin içeriği daha iyi olduğu için bunu seçtik. Pakette nadir görülen tüm kromozomlara da bakılıyor.Eurofins ne kadar fiyat verdi, bir de çok kapsamlı tahlilleri var broşürünü doktorumuz verdi bugün aklım karıştı nasıl karar verdiniz bu firmaya
Teşekkürler cevap icinBen ninalia genomewide paketini yaptırıyorum. Takipli olduğum hastaneye özel kampanya fiyati 14500 tl. Doktorum hem eurofins hem de panorama firmasını önerdi. Hem fiyat olarak kampanyalı olduğu için hem de paketin içeriği daha iyi olduğu için bunu seçtik. Pakette nadir görülen tüm kromozomlara da bakılıyor.
Yani sormadım açıkçası aklıma gelmedi ama forumlarda gördüğüm kadarıyla 10 günde çıkıyorTeşekkürler cevap icinkac gunde çıkıyormuş sonuclar onunla alakalı bilgi verdiler mi ? Ben biraz inceledim ama paket icerigine karar vermek zor geldi ama senin yazdigin mantikli gibi gelmisti birde dr.uma danisayim da tekrar sonra karar vereyim. Anlamadığımız icerikler falan olunca burdan destekleşmek iyi oluyor gerçekten ❤
Kan aç karnına mı isteniyor?11+5'ten selamlar herkese. Yarın eurofins firması öğlen kan almaya gelecek. Çook heyecanlıyım. Dua edin hepimizin şu tarama testleri sorunsuz olsun inşallah.
Ben panaroma plus paketi yaptırdım hepsine bakılanmış 450 usd ödedim. 10 güne çıkıyor dediler. Bugün kargo olacaktı haftaya belli olur kızlarYani sormadım açıkçası aklıma gelmedi ama forumlarda gördüğüm kadarıyla 10 günde çıkıyoryarın gelen hemşireye sorayım bilgi veririm yine. Burda Mavimun da eurofins'e yaptırmıştı sanırım o hangi paketi yaptırmıştı acaba?
Herhangi bir şey söylemedi ama internetten baktım fark etmiyormuş. Zaten öğlen gelecekler o saate kadar aç kalamamKan aç karnına mı isteniyor?
Aç tok farketmiyormuş canımKan aç karnına mı isteniyor?
Ben öğleden sonra verdim gayet toktum vitamin falanda almıştım sorun yok dedi hemşireHerhangi bir şey söylemedi ama internetten baktım fark etmiyormuş. Zaten öğlen gelecekler o saate kadar aç kalamam
Hadi bakalim insallah tertemiz gelir sonuclar. Hepimiz saglikla kavuşalım evlatlarimizaYani sormadım açıkçası aklıma gelmedi ama forumlarda gördüğüm kadarıyla 10 günde çıkıyoryarın gelen hemşireye sorayım bilgi veririm yine. Burda Mavimun da eurofins'e yaptırmıştı sanırım o hangi paketi yaptırmıştı acaba?
Hadi hayırlısı canım. Insallah hepimizin sonuclari güzel gelir. Bebislerimiz sağlıkla büyüyüp sağlıkla dogsunlar❤Ben panaroma plus paketi yaptırdım hepsine bakılanmış 450 usd ödedim. 10 güne çıkıyor dediler. Bugün kargo olacaktı haftaya belli olur kızlar
Amin inşallah.Hadi bakalim insallah tertemiz gelir sonuclar. Hepimiz saglikla kavuşalım evlatlarimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?