- 23 Eylül 2024
- 247
- 385
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #2.941
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah gönlünü ferah tutTeşekkür ederim cevap için…Ben de bazen kasık ağrısı ama o da hafif.Haftaya kontrolüm var görsem de rahatlasamSürekli endişeliyim
Hep beraber inşallah AminHayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah gönlünü ferah tut
Ne güzel rahat geçecek demekkiYarın 8. Haftaya giricem.Pek belirtim yok.Sizde durumlar nasıl? Taktım ben buna ya
Kultur uremesi ne demekmisMerhabalar. İdrar taramasından kültür üremesi var dedi doktor bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar. Doğal bir yöntemle kurtulabilir miyim acaba. 7+0 gebelik haftam.
Bende 7+2 deyim aynı sizin gibi ilerliyor şuanBende 7+1 oldum şişkinlik,uyku hali dışında bi belirti yok öyle.. yani bulantı yok öyle iştahsızlık ya da aşırı iştah yok, kaşık ağrısı aman aman yok..
Yaaa tebrik ederim ahhahaha ne iş yapıyorsunKız ben ilk hamilelikte son ana kadar çalıştım. İşten ayrılış yaptım 2 gün sonra doğuma girdim
İdrar kültürü ve idrar testi vermişsiniz ve idrar kültürü ekimi yapılmış. Onda üreme olmuş yani bakteri üremiş hangi bakteri ürediyse ona göre ilaç kullanıyorsun canımMerhabalar. İdrar taramasından kültür üremesi var dedi doktor bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar. Doğal bir yöntemle kurtulabilir miyim acaba. 7+0 gebelik haftam.
Benim de öyle yaBenim de öyle ya şuan sabah gene iyi de akşama doğru 4-5 aylık gibi oluyor karnım
Evet bugün doktorumda söyledi cinsiyeti bildirmek yasakmış sonuçlar doktora geliyormuş, erken haftalarda olduğu için ben bilgi veriyorum dedi.Kizlar soyle bir sey ogrendim fetal dna cinsiyet sonuclari bize gelmiyomus, doktora gidiyomus. Bize gelende yuksek risk, dusuk risk gibi seyler yaziyormus sadece. Tr’de boyleymis uygulama.. sanirim?
doktora gittiniz mi? Hayırlı haberler inşallahYarın belli olacak galiba tam anlamı ile nasıl ilerleyeceğimiz canım Rabbim büyük elimden duadan başka birşey gelmiyor teşekkür ederim cevabiniz için de
Çok teşekkür ederim canim, hepimizinki hep iyi olsun inşallahBebegin iyi olmasına cok sevındım canım
Kamuda denetmenim canım hamileliğin ilk 5 ayı yurtiçi yurtdışı denetimlere bile gidip gelmiştimYaaa tebrik ederim ahhahaha ne iş yapıyorsun
Benim de aynı şekilde cildim yağlanmaya başladı bir çözümü var mıdır acaba kullanabileceğimiz uygun bir şey?Kızlar ya ilk hamileliğimde hiç yaşamadım ama bu hamileliğimde saçlarım, cildim aşırı yağlandı inanamıyorum. O kadar hızlı yağlanıyor ki.. Sizlerde de var mı böyle bi durum?
Haberlerin yazacaktım. Dualarım seninle
Yorulma hali bende de var.Bulantım yok şükür ama aşırı duygusallık varNe güzel rahat geçecek demekki
Bende mide şişkinliği ,iştahsızlık var
Yeni yeni de hemen yorulma uyku hali başladı
9hafta 2 günlük doktorun dediğine göre
Son adete göre 9hafta 6 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?