• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Benim de 2. Gün damla damla gelmeye başladı bebeğim emiyor ama ağzına giden bi şey var mı bilmiyorum açıkcası bugün pompayla da sağım yapmaya başlayacağım teşekkür ederimm
Bugün sağınca da az çıkabilir moralimizi bozmak yok sağma artı emme devam ettikçe yarın öbür güne artar

Bebiş aşırı emiyorsa mastiti engellemez mi ki acaba :( canim benim de kabuklu yaraya dönüyordu ben o lanolini sürüp streçledim sürekli streci de degistik her emzirmede yavaş yavaş toparladı 🫠 denemek istersen diye diyorum başka fikrim yok :(
Nilikom34 Nilikom34 bebek çok emince de çok üretim oluyor o da süt aşırılığından mastit yapıyor elle sağmak yetersiz kalabiliyor makineden korkmayın önce varsa masaj ayarında sonra da düşükten başlayarak sağıp arttırın mastit sıkıntılı bir süreç antibiyotik seviyesine gelmemeye çalışın

Kızlar ben mastit olma yolunda gidiyorum çok fenayım ateşim tavan halsizim çocuk aşırı obur şiddetli çekşyor napıcam bu yaralar hızlı nasıl iyileşecek asla ağzına koyamıyorum korkudan göğsümü sütü elimle sağmaya çalıştım makineden de korktum kabuklu yara oldu bildiğiniz 😢
Herkese aynı şeyi yazıyorum. Sarı kantaron merheminde buldum ben şifayı. Yaraya hemen fayda ediyor,yumuşatıyor meme ucunu.

Evet çok daha rahat ediyorsun hastanede hadi hayırlısı canım az kaldı sağlıcakla 🙏🏻

Maşallah ne güzel insanlar var benimki de gelmedi bu sefer olduğu yerden yetişiyor oğluna attığı mesajları gördüm 🤣 yanında kim kaldı, kaynanan da orda mı , ilk 6 ay anne sütü falan filan oturduğu yerden tüm merak ettiklerinin cevabını almış gelmesine gerek kalmadı 🤣
Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeliii diye bir şarkı vardı demi 😂😂😂

Evet başımda beterdi ilkinde dedim bu sefer eşime kesinlikle istemiyorum hastaneye gelip görüp gideceklerse gelsinler evde lohusa lohusa çekmem haberin olsun dedim zaten gelmeyecekler dedi isabet olur dedim ama sağolsun oğlundan almış tüm haberleri ona da parladım sen niye laf veriyorsun dedim ya benimki de iyi niyetli görüyor bu durumu oturup dedikodu yapmış anasıyla resmen 🤦🏻‍♀️🤣 Bir de kaynanan geldi mi sen mi bakıyorsun çocuklara mesaja bak oğluna kıyamamış resmen 🤣
Eşlerimiz niye bu kadar iyi niyetli yaa 😂

Oo maşallah inşallah kolay olur cinsiyetleri ne isteyerek mi oldu 4. bol dua edin. Yaşınız 36 en azından
Her zaman niyetimiz 3du artık tamam diyorduk ama 4. Sürpriz oldu 🤣4 ude erkek 😅esimin genlerinde x kromozomu yokmuş diye dalga konumuz 😂Allah hepimizin yardimcisi olsun 🥰

Her zaman niyetimiz 3du artık tamam diyorduk ama 4. Sürpriz oldu 🤣4 ude erkek 😅esimin genlerinde x kromozomu yokmuş diye dalga konumuz 😂Allah hepimizin yardimcisi olsun 🥰
Maşallah 🧿 bizim sonumuzda o yolda ilerliyor gibi eşim deli gbii kız istiyor ama olmuyor 🤭bide suçlusu benmişim gibi kız doğursaydın sana bilezik alacaktım diyor sanki kızı karnımda bunu poşette taşıyorum 😁
Buarada eşi hediye alan varmı ben erkek doğurduğum için hediye yok 😭😄

Kızlar bebekler ne zaman yastık kullanmaya başlar beni bilgilendirirseniz sevinirim🙂
APA yastık önermiyor sanırım 2 yaşa kadar
Ama ben burun tıkanıklığından dolayı çok hafif başını kaldırdım ara ara
Şimdi bir yaşında ve yastık çok seviyor kendi istediği için yatırdım şimdi

APA yastık önermiyor sanırım 2 yaşa kadar
Ama ben burun tıkanıklığından dolayı çok hafif başını kaldırdım ara ara
Şimdi bir yaşında ve yastık çok seviyor kendi istediği için yatırdım şimdi
Benim kv eşime demiş yavaş yavaş yastiga baslicaksinz. Bende erken oldgunu dusundum ama tam bilgi sahibi degilim tabi

Maşallah 🧿 bizim sonumuzda o yolda ilerliyor gibi eşim deli gbii kız istiyor ama olmuyor 🤭bide suçlusu benmişim gibi kız doğursaydın sana bilezik alacaktım diyor sanki kızı karnımda bunu poşette taşıyorum 😁
Aşko valla kocam bana robot mu istersin telefon mu dedi ama öyle iPhone 15 falan bekleme dedi. Kamerası güzel olsun yeter dedim kim bilir ne zaman alacak ey gidim😅😅😅😅

Ben hediyeye bakıyorum 😄
Kendi bakıyormuş; bana bırak ben seçeyim dedim.
Kız beklediğim için takı bakıyorum, büyüyünce ona vereceğim aile yadigarı gibi duygusal bir anlamı da olsun istiyorum. 🥰❣️

Olsundu bidakine kiz olur belki ndndndbdndndn bana da robot süpürge veya ajda diyoduk ajdayi kv tarafi ve kendi annemler alsin sen robot al demiştim ama ajda aldi kocam -yatirimlik- snbddjbdjdjdd kv ailesi de birlesip Ajda aldılar, kendi anam da bu ayı atlatinca alırım dedi biraz sıkışıklar ev kredisi vs ksndjsndjd bakalım alacaklar mi 😂😂 olan robot supurgeme oldu jdnxjdndjd neyse onu da biraz borç azalınca aldiririm taksitle 😂😂😂

Back
X