-
- Konu Sahibi elektroforez
- #1.941
Bebek 2 mm dimi yanlış anlamadım. 2mm bebekte nasıl kalp atışı duyacak görecek ki ? 10mm 1cm oluyo. Bekleyin 1 hafta derimm inşallah duyarsınız:)Canım selam. Bugün aynı durumu yaşadım resmen. Sat 29 Mayıs ben hamile olduğumu 3 temmuzda farkettim doktora gittiğimde kese bile görünmüyordu. (Demekki geç döllenme) Bugün gittiğimde kese sağlıklı, yolk kesesi oluşmuş bebek 2.66mm gördü ama kalp atışı görmediği için çok kötü şeyler söyledi bana doktor. Duymamız lazımdı kalp atışını vsvs…. Kaç haftalık olduğumu bile söylemedi neye göre duyması lazım bilmiyorum….
Ama bence daha küçük haftalık hesaplarıma göre 5-6 haftalık olsa gayet normal ama sat a göre hesapladığımız için zamanından biraz geride ilerliyoruz sanırım. Yarın sabah başka doktora gideceğim gelişme olursa haber veririm ama bence sende başka bir doktora git canım. Net bilgi alacağın doktorla devam et derim.
Kısacası sıkma canını ben de daha duyamadım
Ya maşallah ikizler mi geliyor :) bende gecen hafta yolk sacı görmüştüm dün bebeğide gördü doktor darısı sizeBenim 1
Kese vardi dun 2 cikdi ortaya biri buyuk biri kucuk yolk sac var ama bebekler gozukmedi 10 Gun sonra yine bakilcak
Keseyi gördünüz mü?Kızlar Beta HCG ile ilgili bir sorum var. Bunun sürekli olarak 2ye katlanarak devam etmesi mi normal katlamazsa bir problem var mı demektir?
İki gün önce 8500dü (4+5)
Bugün 10400 çok az artmış. (5. Haftada)
Bu sorun mu sizce? Sizin ne kadar katlayarak ilerledi? Şu an benimle aynı haftada olan var ise betası ne kadar?
kaçıncı haftada bebişi gördünüzYa maşallah ikizler mi geliyor :) bende gecen hafta yolk sacı görmüştüm dün bebeğide gördü doktor darısı size
Bizde de babayi görünce sakinliyor ama baba da ise gidiyor erken kalkıyor biraz alışkanlık etti bu ağlama huyunu zatenYaa bizde öyleyiz oğlum geceleri uyumuyor benim gücüm yetmiyor artık eşimle birlikte bakıyoruz bu sefer o pert oluyor gün boyu uyuyor gündüzde bana kalıyor gerçekten biri karnında biri kucağında çok zor oluyor süreklide kucak istiyor taşımayada çekiniyorum ama çok muhtaç daha 10 kiloya yakın kilosuda biraz tombiş bir bebek annemi şimdi daha iyi anlıyorum gerçekten çok zor
Herkes hastanesini söylesinSen hangi hastaneye gidiyorsun? Sen de İstanbuldaymışsın.
Zaten sen özel muayene yerine büyük bir hastaneye git canım boşver onun ne dediğiniKEndi muayenehanesiydi canim ama bana pimpirikli dedi saka gibi
Ben şu an özel rami hastanesine gidiyorum. Ama istediğim doktora asla yer bulamadım o yüzden idarelik bir doktora gittimHerkes hastanesini söylesinbirbirimize doktor ve hastane önerisinde bulunalım kızlar
İstediğin doktor hangisi hangi hastanede canımBen şu an özel rami hastanesine gidiyorum. Ama istediğim doktora asla yer bulamadım o yüzden idarelik bir doktora gittim
4+5te gördük. 6 ağustosta nasipse kalp atışı için gidicemKeseyi gördünüz mü?
evet canım gittim kalp atışını duyduk çok şükürMerhaba, kalp atışını duymaya gittiniz mi
Canım gönlüne göre bir doktor bulmana çok sevindim. İnşallah sağlıkla atlatalım hepimiz bu sürecikızlar kontrolden geliyorum dr umu sevdim ve başkent hastanesinden 60 bine doğum paketi aldım:) mide ağrım için gaviscon verdi ve bir sürü kan+idrar testi istedi. Allah hepimizin yolunu açık etsin
Bana da doktorum aynı şekilde üç hafta sonraya verdi iki haftam geçti haftaya gideceğim. Rutin bir kontrol gibi. İnşallah sağlıkla büyüsün bebeklerimiz ilk üç ayımızı sağlıkla atlatıp başka şeyler konuşalımevet canım gittim kalp atışını duyduk çok şükürdr 3 hafta sonra tekrar gel dedi belki kalbi durur vs denetimde ol dedi
Amin canım hepimiz sağlıklı olalım inşallahCanım gönlüne göre bir doktor bulmana çok sevindim. İnşallah sağlıkla atlatalım hepimiz bu süreci
Evet canim hangine gitsem bilmiyorumZaten sen özel muayene yerine büyük bir hastaneye git canım boşver onun ne dediğini
Özel rami hastanesinde, Nehir Bayram hoca ama çok dolu gidemedimİstediğin doktor hangisi hangi hastanede canım
Vallahi canım yazlıktayım ben iyiyim çok şükür mide bulantım falan olmadı benim ama aşırı sinirli ve gerginim gıcıdayan kapıyla kavga ediyorumAmin canım hepimiz sağlıklı olalım inşallahsen nasılsın?