- 24 Temmuz 2024
- 140
- 407
- 28
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.521
Çok sevindiim canım, açlık şekerin kaç çıkmıştı?Kızlar doktorum dün kontrolde kan tahlili aldı şekerime bakmak için. Gerek kalmazsa şeker yüklemesi yapmayacağız dedi, bugün sonuçlarım çıkınca kan değerlerin ve şekerin çok normal dedi yapmayacağız diyince çok mutlu oldum. Gerçekten güvendiğim ve tavsiye edeceğim bir doktor oldu. Şu devirde içimize sinen bi doktoru bulmamız şükür sebebi gerçekten
Canım öğlendi randevum açlık testi yapmadık, tokluk ve hba1c yaptıkÇok sevindiim canım, açlık şekerin kaç çıkmıştı?
Hba1c bilmiyorum ne olduğunuu benim açlık şeker 73 tüCanım öğlendi randevum açlık testi yapmadık, tokluk ve hba1c yaptık
Tokluk 77 hba1c 5.51 çıkmış
Ben de şimdi gördümÜstte cinsiyet anketi açılmış kızlar sadece 6 kişi cevaplamışız gören yanıtlasın
Şimdi gördüm yanıtladımÜstte cinsiyet anketi açılmış kızlar sadece 6 kişi cevaplamışız gören yanıtlasın
Diyabet tahlili olarak geçiyor direkt canımHba1c bilmiyorum ne olduğunuu benim açlık şeker 73 tü
Ben de şimdi gördüm
Benim doktorum tokken ölçme dedi yemekten bir saat kadar sonra dinlenmiş haldeyken ölç doğrusu odur demişti canım. Geçmiş olsun çokBu arada benim de doktorum günde iki defa tansiyonumu not almamı istedi ama aç tok vs fark eder mi nasıl yapmam lazım bilgisi olan var mı
Teşekkür ederimBenim doktorum tokken ölçme dedi yemekten bir saat kadar sonra dinlenmiş haldeyken ölç doğrusu odur demişti canım. Geçmiş olsun çok
omron öneriliyor ve hastanelerde hep o var benim gördüğüm ben ondan aldım :) #reklam değilÇok konuştum tansiyon aleti önerisi olan var mıhiç bir fikrim yok ne almam lazım. Yorumlarda illaki yanlış ölçüyor diyenler vs var secemedim
Yorumlara güvenerek bunu aldım. Bir hemşire de bunu önermişti bende aldimÇok konuştum tansiyon aleti önerisi olan var mıhiç bir fikrim yok ne almam lazım. Yorumlarda illaki yanlış ölçüyor diyenler vs var secemedim