- 11 Temmuz 2024
- 895
- 1.815
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.601
Enfeksiyon dedi canım temizlenmesi gerekiyor dedi kadın doğumcu temizlesin dedi bende sinir oldum adam zaten bilmiyor mu 23 haftalık olduk alttan bir şey mi yapmak istemiyor sürekli ilaç verip gönderdi artık sorasım bile gelmiyor başka bir kadın doğuma mı gidip halletsem diyorum ilki benim sezaryen olmuştu benim kız tersten geldiği için mecbur yine sezaryen olur ama insan tedirgin oluyor artık ilaç kullanasım da gelmiyorVajinal enfeksiyon dediği mantar yada başka bişey mi canım. Vajinal siğil vs bundan bahsetti mi canım. Normal doğuma engelmis ve yakılması gerekiyormuş böyle bir durumda.
Yaa hayırlı oldun gülerek kullanınKızlaaaar park yatağı aldım sonundaeleleden mandre modeli bekleyen vardı onu beklerken bonte modelindende oldum stok bitmişti teee mağazasına kadar gittim aldım bugün eleleden. çok mutluyum kurduk yatağı deneme amaçlı müthiş ötesi Sizlerin alışveriş zamanı kaçırmıştım hep yoktum buralarda. Her birimiz evlatlarımız için aldıklarımızı güle güle sağlıklı günlerde kullanalım
Bende alev alev yanıyorum yoğurtta bir tık iyi geldi bana gavson diye şurup varmış sanırım doktora gidince soracağım bir de rennie diyorlar ama ben emin olamadığım için kullanmadım yanmayı tercih ettimKızlar aranizda mide yanması yaşayanlar vardi. Ben hic yaşamadım nasil bse oldugunuda bilmiyordum. Dun aksam yemek borumdan agzima dogru alev cikiyor gibiydi. Sanki sıcak hava üfleniyor gibi degisik ve cok rahatsiz ediciydi. Bu mide yanmasımı oluyor ? Eger oyleyse bidaha olursa ne yapsam rahatlatir ?
Biz de 8 Kasım da kurduk herhalde yurtdışından da önce kurmuşuzdurEşim yılbaşı ağacını daha şimdiden kurdu. Dedim kur kur seneye göremiceksiiin
Geçende bende evde tekim bir şeyler izleyeyim dedim geyşa diye bir film denk geldim 2 kız kardeşi balıkçı ailesi satıyor bakamadıklarından dolayı kızlarda birbirlerine bağlı daha bunlar ilk 10 dakika da oluyor benimde bir kız var bir kız daha oluyor onlar gibi aralarında yaş farkı da var ben ağla ağla ilk 10 dk da yalnızKızlaaarrr şöyle duygusal güzel bir Netflix filmi önerebilecek var mı sümkürerek ağlamalı falan
Yaa sizin ofiste gelip akşama kadar vakit geçirebilir miyimBen de bugün ofiste kurdum bile, ortamı sıcacık yapıyor bence
Ay al benden de o kadar ben de beşte uyandım uyuyamadım sonraYine ben döktürmüşüm benim kız sağolsun tepiklerle uyandırdı 4 ten beri uyanığım
Şimdi kalkıp süslenecem , dinlenemedim ama güzelleşicem bugün için (Bihter moddayım)
Hepinize günaydınlar kıslar güzel bir gün olsun bizim için
Yine ben döktürmüşüm benim kız sağolsun tepiklerle uyandırdı 4 ten beri uyanığım
Şimdi kalkıp süslenecem , dinlenemedim ama güzelleşicem bugün için (Bihter moddayım)
Hepinize günaydınlar kıslar güzel bir gün olsun bizim için
Bende sizdenimAy al benden de o kadar ben de beşte uyandım uyuyamadım sonraşimdiden hazırlıyorlar bizi
Günaydın kızlar herkese
Benımkı uyutuyor ama bel agrısı uyutmıyor benıdeBende sizdenimbenimki 3ten beri uyutmuyor. Günaydın güzel anneler muhteşem geçsin günümüz
Ah canım benimBenımkı uyutuyor ama bel agrısı uyutmıyor benıdeayy bu belım gecmeyecek sanırım gecelerı artıyor kıpırdayınca saplanıyor agrı,yandım 3 ay boyunca.the analık önümüzdeki bir yıl rahatı arayacagız bellii
Ya bel ağrısı ara ara bana da geliyor ve uyutmadığı oluyor gerçekten. Bana sırt üstü yatmak iyi geldi çok ağrıdığında birkaç dk sırt üstü yatıyorum hafifliyor. Gün içinde de fırsat buldukça yürüyorum. Sabit kaldıkça saplanıyor çünkü. Minikler gelene kadar böyle idare edeceğiz artıkBenımkı uyutuyor ama bel agrısı uyutmıyor benıdeayy bu belım gecmeyecek sanırım gecelerı artıyor kıpırdayınca saplanıyor agrı,yandım 3 ay boyunca.the analık önümüzdeki bir yıl rahatı arayacagız bellii
Cumartesı fızık tedavı dr una gittim hıcbır ılac veremıyorum gebelere (magnezyumda dahıl) dedı,kadın dogum doktorunla gorus dedı,cumartesı kontrolum var onu beklıyorum kuzucumAh canım benimbende bel ağrısı değilde kramp saplanıyor kalçamdan bacağıma. Magnezyumda içiyorum halbuki. Sende içiyor musun belki beline iyi gelir kuzum. Gündüz de belini boşlukta bırakma gece de bacak arana yastık koy ben öyle yapıyorum artık valla büyüdü bebişlerimiz rahat vermiyorlar. Bencede uykuyu arayacağız gibi
Evet sabit kalınca artıyor benımkıde,mınnoslar kendılerı 500 gram etkılerı 5 kıloYa bel ağrısı ara ara bana da geliyor ve uyutmadığı oluyor gerçekten. Bana sırt üstü yatmak iyi geldi çok ağrıdığında birkaç dk sırt üstü yatıyorum hafifliyor. Gün içinde de fırsat buldukça yürüyorum. Sabit kaldıkça saplanıyor çünkü. Minikler gelene kadar böyle idare edeceğiz artık
Yaa sizin ofiste gelip akşama kadar vakit geçirebilir miyimpara almadan çalışırım da
Ay al benden de o kadar ben de beşte uyandım uyuyamadım sonraşimdiden hazırlıyorlar bizi
Günaydın kızlar herkese
Ay zaten hayatımızdan uykumuzdan bir 2-3 yıl gidecek bari doğurana kadar uyuyabilseydikBende sizdenimbenimki 3ten beri uyutmuyor. Günaydın güzel anneler muhteşem geçsin günümüz
Aldım canım Hepsiburadadan teşekkür ederimMuadilleri var heralde poşetlerin daha uyguna
Şu hamile bel yastığını bir gün kullanmadım bütün gece belim ağrıdı. Hamileliğin başında aldım ne bel ağrısı ne bir şey hiç olmadı. Bir gün kullanmadım uyandığım andan beri belim pert. Allah onu çıkarandan razı olsunAy zaten hayatımızdan uykumuzdan bir 2-3 yıl gidecek bari doğurana kadar uyuyabilseydik
Ahahah hormonların verdiği coşku ile her şey daha farklı bir hal alıyor tabiGeçende bende evde tekim bir şeyler izleyeyim dedim geyşa diye bir film denk geldim 2 kız kardeşi balıkçı ailesi satıyor bakamadıklarından dolayı kızlarda birbirlerine bağlı daha bunlar ilk 10 dakika da oluyor benimde bir kız var bir kız daha oluyor onlar gibi aralarında yaş farkı da var ben ağla ağla ilk 10 dk da yalnızDedim benim bunu yüreğim kaldırmaz kapat aç bir gündüz programı ses olsun evde netten film hakkındaki yorumlara nasıl bittiğine bile bakamadım moralim bozulmasın diye öyle bir duygusallık
Yaa sizin ofiste gelip akşama kadar vakit geçirebilir miyimpara almadan çalışırım da
Ay al benden de o kadar ben de beşte uyandım uyuyamadım sonraşimdiden hazırlıyorlar bizi
Günaydın kızlar herkese
Bende doktora sorcam artk dunde aksam aynisini yaşadim. Sanirim hergun olcak boyle. O şuruplardan baslarim artk. Bu bebisler bizim midemizden ne istiolar yaaaBende alev alev yanıyorum yoğurtta bir tık iyi geldi bana gavson diye şurup varmış sanırım doktora gidince soracağım bir de rennie diyorlar ama ben emin olamadığım için kullanmadım yanmayı tercih ettim
evet evet ya gece yatınca böyle oh diyorum iki yandan destekliyor misŞu hamile bel yastığını bir gün kullanmadım bütün gece belim ağrıdı. Hamileliğin başında aldım ne bel ağrısı ne bir şey hiç olmadı. Bir gün kullanmadım uyandığım andan beri belim pert. Allah onu çıkarandan razı olsun