Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Vajinal enfeksiyon dediği mantar yada başka bişey mi canım. Vajinal siğil vs bundan bahsetti mi canım. Normal doğuma engelmis ve yakılması gerekiyormuş böyle bir durumda.
Enfeksiyon dedi canım temizlenmesi gerekiyor dedi kadın doğumcu temizlesin dedi bende sinir oldum adam zaten bilmiyor mu 23 haftalık olduk alttan bir şey mi yapmak istemiyor sürekli ilaç verip gönderdi artık sorasım bile gelmiyor başka bir kadın doğuma mı gidip halletsem diyorum ilki benim sezaryen olmuştu benim kız tersten geldiği için mecbur yine sezaryen olur ama insan tedirgin oluyor artık ilaç kullanasım da gelmiyor Napcam bilmiyorum çok teşekkür ediyorum bu arada bilgi için

Yaa hayırlı oldun gülerek kullanın

Bende alev alev yanıyorum yoğurtta bir tık iyi geldi bana gavson diye şurup varmış sanırım doktora gidince soracağım bir de rennie diyorlar ama ben emin olamadığım için kullanmadım yanmayı tercih ettim

Kızlaaarrr şöyle duygusal güzel bir Netflix filmi önerebilecek var mı sümkürerek ağlamalı falan
Geçende bende evde tekim bir şeyler izleyeyim dedim geyşa diye bir film denk geldim 2 kız kardeşi balıkçı ailesi satıyor bakamadıklarından dolayı kızlarda birbirlerine bağlı daha bunlar ilk 10 dakika da oluyor benimde bir kız var bir kız daha oluyor onlar gibi aralarında yaş farkı da var ben ağla ağla ilk 10 dk da yalnız Dedim benim bunu yüreğim kaldırmaz kapat aç bir gündüz programı ses olsun evde netten film hakkındaki yorumlara nasıl bittiğine bile bakamadım moralim bozulmasın diye öyle bir duygusallık

Ben de bugün ofiste kurdum bile, ortamı sıcacık yapıyor bence
Yaa sizin ofiste gelip akşama kadar vakit geçirebilir miyim para almadan çalışırım da
Ay al benden de o kadar ben de beşte uyandım uyuyamadım sonra şimdiden hazırlıyorlar bizi

Günaydın kızlar herkese

Ay al benden de o kadar ben de beşte uyandım uyuyamadım sonra şimdiden hazırlıyorlar bizi

Günaydın kızlar herkese
Bende sizdenim benimki 3ten beri uyutmuyor. Günaydın güzel anneler muhteşem geçsin günümüz

Bende sizdenim benimki 3ten beri uyutmuyor. Günaydın güzel anneler muhteşem geçsin günümüz
Benımkı uyutuyor ama bel agrısı uyutmıyor benıdeayy bu belım gecmeyecek sanırım gecelerı artıyor kıpırdayınca saplanıyor agrı,yandım 3 ay boyunca.the analık önümüzdeki bir yıl rahatı arayacagız bellii

Ah canım benim bende bel ağrısı değilde kramp saplanıyor kalçamdan bacağıma. Magnezyumda içiyorum halbuki. Sende içiyor musun belki beline iyi gelir kuzum. Gündüz de belini boşlukta bırakma gece de bacak arana yastık koy ben öyle yapıyorum artık valla büyüdü bebişlerimiz rahat vermiyorlar. Bencede uykuyu arayacağız gibi

Ya bel ağrısı ara ara bana da geliyor ve uyutmadığı oluyor gerçekten. Bana sırt üstü yatmak iyi geldi çok ağrıdığında birkaç dk sırt üstü yatıyorum hafifliyor. Gün içinde de fırsat buldukça yürüyorum. Sabit kaldıkça saplanıyor çünkü. Minikler gelene kadar böyle idare edeceğiz artık

Cumartesı fızık tedavı dr una gittim hıcbır ılac veremıyorum gebelere (magnezyumda dahıl) dedı,kadın dogum doktorunla gorus dedı,cumartesı kontrolum var onu beklıyorum kuzucumhamıle oldugumu gören asla ne dokunuyor ne recete yazıyor sanırım bu son haberlerde tuz bıber oldu doktorlar korkuyor bısey olacak dıye.tavsıyelerını uygulayacagım

Evet sabit kalınca artıyor benımkıde,mınnoslar kendılerı 500 gram etkılerı 5 kılobelımıze baskı yapıyorlarmıs,hele bıde bılmedıgımız bı bel sıkıntısı varsa onceden dırek sıkıstırıyormus belı,son duzluge gırmek uzereyız 3 ay artık bıraz zorlu gececek sanırım ama sonu güzel bitecek

Yaa sizin ofiste gelip akşama kadar vakit geçirebilir miyim para almadan çalışırım da

Günaydın kızlar herkese
Ay zaten hayatımızdan uykumuzdan bir 2-3 yıl gidecek bari doğurana kadar uyuyabilseydik

Ay zaten hayatımızdan uykumuzdan bir 2-3 yıl gidecek bari doğurana kadar uyuyabilseydik
Şu hamile bel yastığını bir gün kullanmadım bütün gece belim ağrıdı. Hamileliğin başında aldım ne bel ağrısı ne bir şey hiç olmadı. Bir gün kullanmadım uyandığım andan beri belim pert. Allah onu çıkarandan razı olsun

Ahahah hormonların verdiği coşku ile her şey daha farklı bir hal alıyor tabi

Günaydın kızlar herkese

Güüüüünaydın, ah çok isterdim misafir etmek sizleri

Bende alev alev yanıyorum yoğurtta bir tık iyi geldi bana gavson diye şurup varmış sanırım doktora gidince soracağım bir de rennie diyorlar ama ben emin olamadığım için kullanmadım yanmayı tercih ettim
Bende doktora sorcam artk dunde aksam aynisini yaşadim. Sanirim hergun olcak boyle. O şuruplardan baslarim artk. Bu bebisler bizim midemizden ne istiolar yaaa

evet evet ya gece yatınca böyle oh diyorum iki yandan destekliyor mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…