- 9 Ağustos 2016
- 6.416
- 21.003
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.621
sen=ben=biz aynıyızHanımlar benim iştah öyle bir açıldı ki yani maşallah önüne geçemiyorum ne bulursam silip süpürüyorum sonrasında pişman oluyorum
Ya bana dünyanın en güzel zorluğu gibi geliyor şuan ama üçüncü trimester a girdiğimi çok net anladımEvet sabit kalınca artıyor benımkıde,mınnoslar kendılerı 500 gram etkılerı 5 kılobelımıze baskı yapıyorlarmıs,hele bıde bılmedıgımız bı bel sıkıntısı varsa onceden dırek sıkıstırıyormus belı,son duzluge gırmek uzereyız 3 ay artık bıraz zorlu gececek sanırım ama sonu güzel bitecek
Şimdiye kadar uyuduklarıma sayıyorum ben artık geçti benceAy zaten hayatımızdan uykumuzdan bir 2-3 yıl gidecek bari doğurana kadar uyuyabilseydik
Ya benim buHanımlar benim iştah öyle bir açıldı ki yani maşallah önüne geçemiyorum ne bulursam silip süpürüyorum sonrasında pişman oluyorum
Gerçekten öyle ya yıkamıştım ıslak diye kullanmadım. Eşim belimin nasıl ağrıdığını görünce yastığı erken kurusun diye kalorifer peteklerine koyup kombiyi yakmış cayır cayırevet evet ya gece yatınca böyle oh diyorum iki yandan destekliyor mis
ben züberin (#reklamdeğil) kremasını kaşıklıyorum. Biticek diye pişman oluyorumYa benim buNutella kaşıklarken pişman ol lulu değil mi ama yok sonrasında geliyor o pişmanlık
cidden misal akşam dinlenirken karnım boşluğa falan düşüyorGerçekten öyle ya yıkamıştım ıslak diye kullanmadım. Eşim belimin nasıl ağrıdığını görünce yastığı erken kurusun diye kalorifer peteklerine koyup kombiyi yakmış cayır cayır
Bende Nutella kaşıklarken pişmanlık geliyor üzülüp kapağı kapatırken son kaşık daha alayım diyorumYa benim buNutella kaşıklarken pişman ol lulu değil mi ama yok sonrasında geliyor o pişmanlık
Yaa o daha mı sağlıklı acaba bir tık belki heben züberin (#reklamdeğil) kremasını kaşıklıyorum. Biticek diye pişman oluyorum
Ay evet üstüne de buz gibi süt içiyorum o hazzı hiçbir şeye değişmem yaBende Nutella kaşıklarken pişmanlık geliyor üzülüp kapağı kapatırken son kaşık daha alayım diyorum
Sende yine pişmanlık var ben pişman da olmuyom dndnjsjdksjiwjddk doğumdan sonra geri veririz inşallah fazlalık ne varsaHanımlar benim iştah öyle bir açıldı ki yani maşallah önüne geçemiyorum ne bulursam silip süpürüyorum sonrasında pişman oluyorum
evet evet ondan al şekersiz palm yağsız sonuçtaYaa o daha mı sağlıklı acaba bir tık belki heben de ondan alayım
Ay evet üstüne de buz gibi süt içiyorum o hazzı hiçbir şeye değişmem ya
yaa ben kilodan ziyade acaba bebişe zarar verir miyim diyorumSende yine pişmanlık var ben pişman da olmuyom dndnjsjdksjiwjddk doğumdan sonra geri veririz inşallah fazlalık ne varsadüşünmüyorum artık bebişim iyi olsun yeter (gece 3 de yiyip yattım kendimi avutmam lazım)
Günaydın kızlaaaaar
Kuzu kiloyu hiiiic dert etmiyorum saldim artik ama sekerden hamurdan uzak duramiyorum bebis icin endiseleniyorumSende yine pişmanlık var ben pişman da olmuyom dndnjsjdksjiwjddk doğumdan sonra geri veririz inşallah fazlalık ne varsadüşünmüyorum artık bebişim iyi olsun yeter (gece 3 de yiyip yattım kendimi avutmam lazım)
Günaydın kızlaaaaar
Kesinlikle fazla tatlı bebişe zarar verir mi düşüncesievet evet ondan al şekersiz palm yağsız sonuçtabi yerden yırtalım bari
yaa ben kilodan ziyade acaba bebişe zarar verir miyim diyorum
Ah o hamur işiKuzu kiloyu hiiiic dert etmiyorum saldim artik ama sekerden hamurdan uzak duramiyorum bebis icin endiseleniyorum
Vazgeçtim bıraktım artık bir ara aşırı düşkündüm. Bebişi düşünmek zorundayızAh o hamur işivazgecemediklerimden
evet evet ondan al şekersiz palm yağsız sonuçtabi yerden yırtalım bari
yaa ben kilodan ziyade acaba bebişe zarar verir miyim diyorum
Kuzu kiloyu hiiiic dert etmiyorum saldim artik ama sekerden hamurdan uzak duramiyorum bebis icin endiseleniyorum
Kötü düşünmeyin tatlı evet biraz sıkıntı abartmadiginiza eminim benKesinlikle fazla tatlı bebişe zarar verir mi düşüncesi
Geçmiş olsun canım benim, Ali rıza efendi gibi takılırsın artık bugünKötü düşünmeyin tatlı evet biraz sıkıntı abartmadiginiza eminim benbenim tatli hariç her şey olduğu için yine sizle denk işte bence.
Bu arada az önce sağ koldan kan verdim peşine soldan tetanoz nxnxjdjdjdjd kombo
Abarttığıma eminim bir anda hem Dubai çikolatasını hem ekleri aynı anda yiyemezsin ama ben yedim. O yüzden ben bıraktım daha tatlı falan sondu oKötü düşünmeyin tatlı evet biraz sıkıntı abartmadiginiza eminim benbenim tatli hariç her şey olduğu için yine sizle denk işte bence.
Bu arada az önce sağ koldan kan verdim peşine soldan tetanoz nxnxjdjdjdjd kombo
benim de sonum o olcak gibi gözüküyor. Büyük şehrin derdi büyük olurmuş fdgdKızlar tetenoz aşısının eczanede fiyatı nedir biliyor musunuz