Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bana dünyanın en güzel zorluğu gibi geliyor şuan ama üçüncü trimester a girdiğimi çok net anladım

ben züberin (#reklamdeğil) kremasını kaşıklıyorum. Biticek diye pişman oluyorum
Yaa o daha mı sağlıklı acaba bir tık belki he ben de ondan alayım
Bende Nutella kaşıklarken pişmanlık geliyor üzülüp kapağı kapatırken son kaşık daha alayım diyorum
Ay evet üstüne de buz gibi süt içiyorum o hazzı hiçbir şeye değişmem ya

Hanımlar benim iştah öyle bir açıldı ki yani maşallah önüne geçemiyorum ne bulursam silip süpürüyorum sonrasında pişman oluyorum
Sende yine pişmanlık var ben pişman da olmuyom dndnjsjdksjiwjddk doğumdan sonra geri veririz inşallah fazlalık ne varsa düşünmüyorum artık bebişim iyi olsun yeter (gece 3 de yiyip yattım kendimi avutmam lazım)

Günaydın kızlaaaaar

Yaa o daha mı sağlıklı acaba bir tık belki he ben de ondan alayım

Ay evet üstüne de buz gibi süt içiyorum o hazzı hiçbir şeye değişmem ya
evet evet ondan al şekersiz palm yağsız sonuçta bi yerden yırtalım bari
yaa ben kilodan ziyade acaba bebişe zarar verir miyim diyorum

Kuzu kiloyu hiiiic dert etmiyorum saldim artik ama sekerden hamurdan uzak duramiyorum bebis icin endiseleniyorum

evet evet ondan al şekersiz palm yağsız sonuçta bi yerden yırtalım bari

yaa ben kilodan ziyade acaba bebişe zarar verir miyim diyorum

Kuzu kiloyu hiiiic dert etmiyorum saldim artik ama sekerden hamurdan uzak duramiyorum bebis icin endiseleniyorum

Kesinlikle fazla tatlı bebişe zarar verir mi düşüncesi
Kötü düşünmeyin tatlı evet biraz sıkıntı abartmadiginiza eminim ben benim tatli hariç her şey olduğu için yine sizle denk işte bence.

Bu arada az önce sağ koldan kan verdim peşine soldan tetanoz nxnxjdjdjdjd kombo

Geçmiş olsun canım benim, Ali rıza efendi gibi takılırsın artık bugün

Abarttığıma eminim bir anda hem Dubai çikolatasını hem ekleri aynı anda yiyemezsin ama ben yedim. O yüzden ben bıraktım daha tatlı falan sondu o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…